Kao što već odgovorih tvom saborcu:
Nemoj više pokušavati, ne ide ti od ruke, zakopavaš sam sebe.Koji u momentu dok je bio uposlenik kluba nije bio ratni zločinac, a nije ni bilo poznato šta će postati. Tako da i ovo pada u vodu.
Kao što već odgovorih tvom saborcu:
Nemoj više pokušavati, ne ide ti od ruke, zakopavaš sam sebe.Koji u momentu dok je bio uposlenik kluba nije bio ratni zločinac, a nije ni bilo poznato šta će postati. Tako da i ovo pada u vodu.
Pa ti ga sam sebi zaprdilet3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:56Zutti je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:52Čisto da spomenem, onako bezveze - jednom klubu iz Sarajeva je trener čovjek koji obilazi muzeje koji podsjećaju na opsadu grada i njegov najteži period, a drugom sarajevskom klubu je trener čovjek koji je provocirao po Sandžaku sa majicama "otadžbina" i 3 prsta. Obojica su stranci u ovom gradu.
Nismo isti nikad bili.Pa i nismo nikad bili isti. U pravu si.SARAJEVO - Nogometni trener Ljupko Petrović, koji je na klupi Crvene zvezde 1991. godine osvojio naslov prvaka Europe, ostao je bez posla u BiH prvoligašu Sarajevu zbog fotografije s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, zloglasnim vođom 'Arkanovih tigrova'.
Vodstvo Sarajeva je u utorak objavilo kako će hrvatskog stručnjaka Roberta Jarnija koji je dobio otkaz zbog serije loših rezultata, naslijediti Petrović, no dva dan kasnije situacija se promijenila. Petroviću je presudila fotografija koja se pojavila u medijima na kojoj ga Arkan uči pucati iz automatske puške. Fotografija je izazvala burne reakcije u gradu u kojem je poginulo više od 11.500 civila, uključujući i 1.600 djece tijekom 44 mjeseca opsade srpskih snaga.
Vi ste prekucali igricu sa Ljupkom.
Angazovali ste bili trenera kojeg je Arkan obucavao da puca iz puske po nasem narodu, jos se fotografisao sa tim zlikovcem...to je autogol za sva vremenaLujkaa je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:04Pa ti ga sam sebi zaprdilet3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:56Zutti je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:52Čisto da spomenem, onako bezveze - jednom klubu iz Sarajeva je trener čovjek koji obilazi muzeje koji podsjećaju na opsadu grada i njegov najteži period, a drugom sarajevskom klubu je trener čovjek koji je provocirao po Sandžaku sa majicama "otadžbina" i 3 prsta. Obojica su stranci u ovom gradu.
Nismo isti nikad bili.Pa i nismo nikad bili isti. U pravu si.SARAJEVO - Nogometni trener Ljupko Petrović, koji je na klupi Crvene zvezde 1991. godine osvojio naslov prvaka Europe, ostao je bez posla u BiH prvoligašu Sarajevu zbog fotografije s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, zloglasnim vođom 'Arkanovih tigrova'.
Vodstvo Sarajeva je u utorak objavilo kako će hrvatskog stručnjaka Roberta Jarnija koji je dobio otkaz zbog serije loših rezultata, naslijediti Petrović, no dva dan kasnije situacija se promijenila. Petroviću je presudila fotografija koja se pojavila u medijima na kojoj ga Arkan uči pucati iz automatske puške. Fotografija je izazvala burne reakcije u gradu u kojem je poginulo više od 11.500 civila, uključujući i 1.600 djece tijekom 44 mjeseca opsade srpskih snaga.
Vi ste prekucali igricu sa Ljupkom.![]()
![]()
![]()
Ps znam da namjerno ovo pises da šukneš cetaljima sa juga jer ne smijes bas direktno da ih prozivas da nebi i ti dozivio sudbinu muhameda i onih krajisnika sa juga![]()
Zaprdilo ti ga posusjelet3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:07Angazovali ste bili trenera kojeg je Arkan obucavao da puca iz puske po nasem narodu, jos se fotografisao sa tim zlikovcem...to je autogol za sva vremena![]()
Jest ja ga sebi zaprdio![]()

Zabrinjavas me. Kad je on to bio angazovan u FKS?Jesu li te to oteli cetalji sa juga?let3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:07Angazovali ste bili trenera kojeg je Arkan obucavao da puca iz puske po nasem narodu, jos se fotografisao sa tim zlikovcem...to je autogol za sva vremena![]()
Dok ne odgovoriš koliki je broj utakmica i dana Ljupko bio uposlenik FK Sarajevo treba smatrati da lažeš da nam je ikad bio trener. Toliko od mene na ovu temulet3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:07Angazovali ste bili trenera kojeg je Arkan obucavao da puca iz puske po nasem narodu, jos se fotografisao sa tim zlikovcem...to je autogol za sva vremena![]()
Jasta. Oteli me cetalji sa juga
Izašla slika. Otjeran.let3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:14Jasta. Oteli me cetalji sa juga![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ljupk ... /140408115
Jos ces me ubjediti da nesto lazem i da ovo nije Ibrak koji sa njim potpisuje ugovor![]()
Mitomanija lvl. AVlet3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:14Jasta. Oteli me cetalji sa juga![]()
Jos ces me ubjediti da nesto lazem i da ovo nije Ibrak koji sa njim potpisuje nesto![]()
Da ponovimo:jurisicduska je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:15Izašla slika. Otjeran.let3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:14Jasta. Oteli me cetalji sa juga![]()
Jos ces me ubjediti da nesto lazem i da ovo nije Ibrak koji sa njim potpisuje ugovor![]()
propao angažman.
Nema veze sto je slika fotomontaža, opet nije dozvoljeno.
Kod vas izađe članak vi ništa.
Nema veze što je članak autentičan.
Na obostranu zadovoljstvo ste doveli cetnika kojeg je Arkan ucio kako da puca iz puskeLjubomir Ljupko Petrović novi je trener FK Sarajevo. Finalni pregovori održani u gradu na Miljacki završeni su na obostrano zadovoljstvo. Tako će ovaj iskusni i trofejni trener zamijeniti na klupi Roberta Jarnija, a na Koševu ostaje narednu godinu i pol, saznaje Klix.ba.
Ja sam ubjedjen da Vico namjerno naredi da se tu i tamo poguramo i mi i vi...zasto? Evo svirace nama penal sad koji nije bio lupam, iducu nam peogledat neki ofsajd...sta cu ja sad mogu rec nije bio penal al jbgj sviro je, svirali su i protiv nas...onda ce nas u konancici nagu.zit da valja i kad se pobunimo vi cete rec "Sad nas zovete a kad vam je sviro (pomenuti penal)nije vam smetalo...."mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:17Ma nas su svi ismijali nek se sad svi bore sami, tako nam je i u drzavi, najbrojniji a u nicemu nismo bitni niti se za bilo sta pitamo od sporta pa nadalje sve je oteto tako da uzivajmo, nema ovdje odavno fudbala kad svirne 40 faulova penal i crveni protiv Bojca a njima 4 faula. Zrinjskom 90 posto tekmi Bandic sudi,ovima jadama svaka tekma neko iz RS, apsolutno nista se ne pitamo i ljudi dijele mjesta i titule kako oni zele izmedju sebe.invincible1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:14Nisam ja nikad ismijavo nikoga ko god hoce i 1% da se bori protiv ovog zla i nametnuog centickog saveza...al nejse...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:12
Stavite sad sliku Mirvica i ismijavajte kad je pozivo na sastanak, kad se malo dignete pokazace vam Vico sve carolije ili kad ulozite jos vise novca.
Kako je saopćeno na konferenciji za medije u klubu sa Koševa, FK Sarajevo neće potpisati ugovor sa Petrovićem nakon pojavljivanja fotografije ovog nogometnog trenera sa ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, a koja je nastala tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije.
Mali mi 2012 godište, sve ti je rečeno..
Trenutno korisnika/ca: fks74, PapakIzSa, perodeformero, prisonbreak i 29 gostiju.