Kad se već hvali da i ja napišem. Najdraži i najpitkiji glas, najsposobniji Arenin komentator sa našeg područja i nadam se da će ga znati cijeniti u ASBiH.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je došao, došao je. Treba staviti tačku na te špekulacije i nagađanja, a fokus prebaciti na tribine i teren. Kvalitetan i dobro popunjen roster imamo, ostaje žal za napadačem i lijevim bekom.
Naše dužnost je da napunimo gostujući sektor u srijedu. Nema izgovora.
Naše dužnost je da napunimo gostujući sektor u srijedu. Nema izgovora.
Najbitnija stvar u taktici našeg trenera treba biti ta da Turkeš nikad ne igra. Eventualno, da mu se da šansa ako vodiš 4 razlike.
Naravno da treba igrace ohrabrut dat im dodatnu snagu da vjerujemo u njihov kvalitet i da njihov kvalitet je dovoljan da OSVOJE TITULU,i da smo uz njih i da cemo bit njihova zastita podpora, a da od njih trazimo da igraju sa 200% i da nepocjenjuju nijednu ekipu, i smatram da mozemo pobjedit 13 od 16 i da mozemo ove 3 tekme remiziramo. Bitno je da pobjedimo borac oba puta i zrinjski i da remiji budu sa ekipama sa kojim zrinjski i borac budu igrali nerjeseno.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 12:39Pa vec nakon pvog prvog kola smo blizu tom jednocifrenom zaostatku, nek iduce oni medjusobno X mi dobijemo eto nas na -10 ( naravno pod uslovom da dobijemo).
Problem je sto raja misli da mi mozemo do kraja sve dobiti sto je gotovo pa nemoguce. Tako da neki pristojan zaostatak i sto vecina govori kup i super kup za ovu godinu je vise nego dovoljno.
A ono sto sam govorio prije kraja polusezone iduce sezone nema opravdanja za ne uzimanje titule.
Naravno ako i zglajzamo koju tekmu podrzat ss i igrace i dat im doznanja da smo uz njih i da vjerujemo u ono sto rade.
Ovoj ekipi nedostoje napadac ko biblija nadat se da ce Renan zapet ili da cemo dovest neki kvalitet.
Renan keremeh menalo su super brzi igraci
Began mujkic krdzalic su dobro brzi za bh uslove
Moradza ristovski cimirot su standard koji ima zrinjski i borac
Banic je najbolji GOLMAN LIGE
TURKES JE VISOK POKAZO JE PROTIV RADNIKA DA IPAK MOZE POBJEDIT ZADOVOLJAVAJUCI BROJ VISOKI LOPTI.
Ignjatkov mujkic krdzalic musija telalovic muharemovic su U21 igraci i ovu sirenu nema niko u pl bh
Gojkovic bralic marodza ignjatkov pa i renan su fizicki jaki igraci i fizionomija koja moze proc u ovoj ligi.
Naravno ADEM ELEZI NEMAJU GORE NABOJANE KVALITETE AL ONI IMAJU TOTALNO DRUGE KVALITETE znanje posebno ADEM KOJI UVJEK moze iz niceg zabit go sto je vrlo vrlo vazno, kad ekipa upadne u tunel da on upali svjetlo i da taj motiv da se svi probude
Ja to drugovi ZOVEM kvalitetnom ekipom i dobrim radom sd i ss i potrebno je da vidimo dali je igracima stalo da vidimo dali zeke da se bore samo za pare ili za grb dres i novac sto je jedino fer i eticki ispravno
jučer je bio sa Zoranom po gradu, ručak u trattori i tako to, objavit će vjerovatno ovo koji dan
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Za početak, učvrstiti trece mjesto, pa ako se ukaže prilika za napredak na tabeli, pokušati iskoristiti. Dobro je ovo, sto ni Velež ni Željo, nisu pobjedili. Celik shvatiti maksimalno ozbiljno, za nas je u srijedu utakmica sezone.
U srijedu se pobjednik neće znati do zadnje minute, bit će teža utakmica nego i jedna u ligi.
Jasta ce
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Imal pravo Menalo igrat kup utakmice.?
Banic
Hristovski bralic
Began mahorodza
Portugalac mjenjalo
Cimirot ignjatkov
Adem renan
Banic
Hristovski bralic
Began mahorodza
Portugalac mjenjalo
Cimirot ignjatkov
Adem renan
-
bordobijeli
- Kontakt:
Utakmice koje će pokazati jesmo li pravi ili ne to su ova gostovanja gdje je nabrijana atmosfera i gdhe igraci pokazuju imaju li damu . A Čelik je jedno od takvih gostovanja , kvalitetni jesmo al karakter i kvalitet treba pokazati pred 10 000 gdje ce oni bukvalno poginuti za svaku loptu. Ne bojim se čelika nego bas želim da vidim kako će naša ekipa odigrati ovu utakmicu. Samo prolaz se pika sve drugo je užas. Vamos Rajvosa
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 08 feb 2026, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo da se naloze nasi kao protiv zeljane, i top ce biti.Shvstit ce ih ozbiljno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:50Utakmice koje će pokazati jesmo li pravi ili ne to su ova gostovanja gdje je nabrijana atmosfera i gdhe igraci pokazuju imaju li damu . A Čelik je jedno od takvih gostovanja , kvalitetni jesmo al karakter i kvalitet treba pokazati pred 10 000 gdje ce oni bukvalno poginuti za svaku loptu. Ne bojim se čelika nego bas želim da vidim kako će naša ekipa odigrati ovu utakmicu. Samo prolaz se pika sve drugo je užas. Vamos Rajvosa
Velik je ulog ove godine u kupu,osvajac vjetovatno u ligu evrope ide... Nisu ovo oni igraci kojih boli qurac za bilo cime, sad su karakterni momci cisto sumnjam da ce. Ih podcijeniti...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ove sezone smo losi van Sarajeva, evo likce i doboj su prva prilika da pokazemo da je to iza nas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne postoji veći pritisak od igranja u Mostaru i BL gdje protiv sebe imaš publiku, ekipe koje su ti približne kvalitetom i nenormalno suđenje. A ovo su utakmice koje pravi sportisti priželjukuju. Velika većina naših igrača je navikla igrati pred velikim brojem gledalaca, neće njih to dojmiti, koliko pozitivno može utjecati na domaće i koliko ih može uzdići i nositi. Ako uđeš nonšalantno i podcijenjivački kao prošli put, možeš samo očekivati ispadanje. Na Cvitanoviću je da odabere najspremnije i najodlučnije.bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:50Utakmice koje će pokazati jesmo li pravi ili ne to su ova gostovanja gdje je nabrijana atmosfera i gdhe igraci pokazuju imaju li damu . A Čelik je jedno od takvih gostovanja , kvalitetni jesmo al karakter i kvalitet treba pokazati pred 10 000 gdje ce oni bukvalno poginuti za svaku loptu. Ne bojim se čelika nego bas želim da vidim kako će naša ekipa odigrati ovu utakmicu. Samo prolaz se pika sve drugo je užas. Vamos Rajvosa
Nije valjda da ste se usrali od Celika hahah 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], Hamagara, Jet2Holiday, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Puas i 75 gostiju.

.png)