Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Koja smo mi komedija hahahaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Auu jos crveni pa bolje da je priznao gol neg ovo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bolje da je gol nego bez ovog sad koliko 3 tekme?
Borba za LP gotova, ova utakmica ogledalo cijele sezone
- JayCatwright
- Kontakt:
*Liverpool fans
Nek ostane zapisano da je City na Anfieldu dobio onaj Liverpool iz sezone 20/21 kad nismo imali jednog zdravog stopera i ovaj Slotov.
Srce, čast i ponos!
Najgore sto nema ni glasina da bi celava prevara mogla dobiti otkaz, vjeruju mu sigurno.
Nema ni od tog ništa, mi ćemo ovakvi kakvi smo završiti 10-ti na kraju. Pa mi smo ispred Brentforda samo zahvaljujući gol razlici.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bila je situacija jedna prije gola , nije se VAR gledao frajer wirtza bez lopte udario pred Donnarumu.Nismo poraz zaslužili , 2 poluvrijeme do 85 se nisu vidjeli.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nagradit ga novim ugovorom ćelavi je to zasluzio.Mnoge rekorde obara ove sezone
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ovoj sezoni samo šok-terapija može pomoći, kao što je primjer united i mnogi drugi iz prošlosti. Ništa se do maja neće promijeniti ako ovaj ostane.
Ma ako bude dobio otakaz, dobit ce ga na kraju sezone. Ja sam se pomirio sa tim.
Srce, čast i ponos!
**** te low block vise
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bude li cekao kraj sezone blizu Leeds i WH cemo biti
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.