AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Moglo bi se finih para skupit od ovih igrača što su na posudbama.
Btw trener C. Palacea potvrdio da Mateta od novembra ima problema sa koljenom.
Btw trener C. Palacea potvrdio da Mateta od novembra ima problema sa koljenom.
Il Club più titolato al mondo!
Ma jasno da nije zdrav, zato i ne igra ima 3 mjeseca kako treba. A to su svakako i oni prije 2 mjeseca sami objavili da ima problem i ce se vidjeti hoce li na OP. Problem je sto sam igrac to ne zeli jer se nada pozivu za svjetsko sto je malo realno al eto.
Sto se para tice prve dolaze od Jimeneza vec za vikend, al ide 50-50 sa realnom, al svejedno nekih 11mil ce se dobiti
-
celikmilan
- Kontakt:
Nakon Colomba i Jimeneza na red dolaze Pobega i Okafor a možda i Chukwueze. Jedino nam se vraća Musah jer njega niko i neće.
Finih para ce uzeti od ovih otpisanih. Tamam kad bi na ljeto ponudili svrakama jedno 80M pa da vrate Sandra kuci, kud ces bolje onda. Sandro, Rabiot, Modric te Ricci i Jashari. Nek se onda rijese RLCa i Fofane i super.
Tad bi im i potencijalno Vlahovica oprostio
Tad bi im i potencijalno Vlahovica oprostio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Treba od ovih para sto cemo dobiti dovesti Palestru iz Cagliaria. 20 godina on desni wing bek lijevo Barte.
Ovaj decko iz Cagliarija je ove sezone osvojio najvise duela u ligi plus dodao 4 asist i go. Jes da mu je vrijednost vec 25mil ali mislim da bi itekako pasao ovom nasem sistemu.
Ovaj decko iz Cagliarija je ove sezone osvojio najvise duela u ligi plus dodao 4 asist i go. Jes da mu je vrijednost vec 25mil ali mislim da bi itekako pasao ovom nasem sistemu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
On je igrač Atalante na posudbi u Kaljariju, znači cijeniće ga 40 miliona.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:17Treba od ovih para sto cemo dobiti dovesti Palestru iz Cagliaria. 20 godina on desni wing bek lijevo Barte.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma znam ciji je igrac, atalanta uvijek ima ovih talenta talijana, sad imaju njega, Ahnor, Scalvini pa Carnescheci itd. Mozda im mozemo u cijenu ostaviti MusahBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:20On je igrač Atalante na posudbi u Kaljariju, znači cijeniće ga 40 miliona.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:17Treba od ovih para sto cemo dobiti dovesti Palestru iz Cagliaria. 20 godina on desni wing bek lijevo Barte.
Tamam, damo im Musaha i jedno 15-20M i nek se udaraju nogom.u guzic.u 
Zanimljiv je i ovaj Norton Cuffy iz Genove, ali on je vise bek, defanzivnije orjentisan, cak i stopera moze pokriti. Jedbo 20M bi bilo tamam.
Zanimljiv je i ovaj Norton Cuffy iz Genove, ali on je vise bek, defanzivnije orjentisan, cak i stopera moze pokriti. Jedbo 20M bi bilo tamam.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Treba dovesti par mladih igraca i dati im da igraju. Za iducu sezonu nam svakako treba siri roster, valjda cemo i mi igrati ove utakmice utorkom i srijedom 
Zar nismo igrali u utorak proslu
Ajd makar pratiti rivale i zayebavati onog idiotisima sa epskim izvalama
Ma napravili sebi pauzu da oporavimo sve igrace, malo im Max dao slobodno par dana otisli svi napunili baterije i sad ce svi zdravi da nastave put kad prvom mjestu
Gimenez je btw vrlo blizu povratka
Gimenez se haman oporavlja bolje nego sto se ocekivalo, i vec polovinom marta bi mogao na teren. Ali eto u kakvoj formi je Nkunku, ne mora Santi da zuri 
Ali da fali, fali jbg...
Ali da fali, fali jbg...
Ma iskreno da se nije povrijedio i kako smo igrali na pocetku vjerujem da bi on itekako procepio. Igrac koji je u prvih 7 kola daleko najvise se nalazio u sansama je on bio u ligi. Ok nije ga isao go ali vjerujem da bi do sada to Sve kliknulo.
Sa njim u ekipi ova formacija prema naprijed je puno puno bolje djelovala. Pulisic je itekako profitirao u paru sa njim.
Santi je radio za ekipu, borio se, ulazio u sanse, stvarao iste, izostajala je jedino realizacija i to mu se sa pravom prigovaralo.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:26Ma iskreno da se nije povrijedio i kako smo igrali na pocetku vjerujem da bi on itekako procepio. Igrac koji je u prvih 7 kola daleko najvise se nalazio u sansama je on bio u ligi. Ok nije ga isao go ali vjerujem da bi do sada to Sve kliknulo.
Sa njim u ekipi ova formacija prema naprijed je puno puno bolje djelovala. Pulisic je itekako profitirao u paru sa njim.
Ali vjerujem da nije doslo do povrede da bi i to rijesio jer morao bi nekad procepiti. Nadam se da mu ovo odsustvo nece ostaviti neki "oziljak" i da ce nastaviti sa borbom kao i prije, uz bolju realizaciju naravno
Da, on i Pulisic su se bas slagali fino u napadu.
Mene sto se tice takava velicina od igraca NIKAD se ne vratila....apsolutni promasaj od igraca....
Ne bi bilo lose zaganjati ovog Tiaga Gabriela. Odlicnu sezonu igra momak
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.