FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Railwayman30
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Picke i to je to.
Sta mi imamo sto oni treniraju sada u Dolini,pa bili su i u Turskoj,pa?
Sta mi imamo sto oni treniraju sada u Dolini,pa bili su i u Turskoj,pa?
I sta evo krile su se vijesti oko zelje i sta si postigao doveo si trenera koji je izveo postavu za zatvora. Ne mozes prici golu protiv najgore ekipe , igraci malo je reci da nisu uigrani pa idu i u tu Antaliju djabe kako je Zvezda 1991 osvojila ligu prvaka ljudi se pripremali na Kozari . Ovo danas dole srecom pa smo igrali protiv posusje ne dao bog da smo igrali protiv Zrinjskog pa sahranili bi nas ljudi . Ja mislim da ce Stojanovic dobit otkaz poslije sloge u gostima a moguce i poslije Zrinjskog kuci . Prodali smo se kako bi nas moglo posusje ponizavati .tiagofaria25 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:49Ocigledno da iznosi informacije iz kluba radi vlastite popularnosti i dizanja gledanosti, treba ga nogom nabit i zabranit mu prici stadionu, kad god je mogao uvaliti Zelji igraca uvalio je. Menadzer iz djecije sobe i jos jedan u nizu velikih ratnika kluba. Fuj fuj19vendetta87 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:46Pa sta Nedo ima s klubom i pojacanjima? Frajer se apsolutno nista ne pita u klubu.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Moraju se dovesti stoper i desno krilo.
Meni samo nije jasno kako su mislili iznijeti polusezonu s trenutnim opcijama na krilu. Imamo jedno ozbiljno krilo (Cvetanoski), imamo Vinija za kojeg jedino znamo da je dobar s klupe, i nista vise od toga nije pokazao da možemo očekivati da iznese do kraja kao startno krilo. Sabic osim lijeve noge, nista drugo nema, niti pokazuje napredak u ostalim segmentima igre. Od ostalih imamo igrace koji po potrebi mogu to igrati, Konings i Milošević, i eto valjda Huskovic ako sam dobro shvatio moze igrati i na krilu.
Ako ima neki dobar desni bek i to nam treba, Odinaka je naprosto ograničen i to je to, Troupee ograničen u napadu.
Danas mi jedino nije jasno forsiranje ove formacije. Adzem zadnjih desetak utakmica igrao 442, s dva visoka napadača, nikoga nismo pobijedili, hop danas Slavisa istu stvar uradi. Ne znam samo odakle im ideja da forsiraju tu idiotsku formaciju.
Od trenera u najjacim ligama jedino mi napamet padaju Jose Bordalas (trener Getafea) i Marcelino (trener Villareala) da konstantno forsiraju tu formaciju.
Sta je sa Prokopom?
Zasto Krpic cijelu utakmicu???
Zasto igrati drugu formaciju u odnosu na ono sta se uigralavalo na pripremama?
Zasto se kasnilo s izmjenama, na poluvremenu se odmah moglo reagirati?
Nema vise izgovora zimski rok, nema igraca, ovo ono, moraju se dovesti minimalno 2 ozbiljna igraca.
Najgore od svega mi cemo haman tek u martu saznati kakav je bio prelazni rok, dok nam se uklope ovi novi, Huskovic nije dobio pravo nastupa, Prokop ni minut, Pejic se nije ni priključio, taj stoper novi i eventualno jos neki dok dodju haman dodje mart. Jedini koji je igrao je pozicija gdje smo već imali Alica.
Ok Adzem I ostali su zeznuli sezonu, trebat ce vremena za ispraviti sve to, a i generalno ce trebati vremena da se klub organizira na pravi način, ali nekako imam osjećaj se naprosto moralo ranije dovesti jos dva tri igrača koja bi odmah od prve utakmice, bila spremna za igru, ako nista moralo se dovesti to krilo i neprodavati Karamarka, pred pocetak, pa koliko god para da smo dobili.
Meni samo nije jasno kako su mislili iznijeti polusezonu s trenutnim opcijama na krilu. Imamo jedno ozbiljno krilo (Cvetanoski), imamo Vinija za kojeg jedino znamo da je dobar s klupe, i nista vise od toga nije pokazao da možemo očekivati da iznese do kraja kao startno krilo. Sabic osim lijeve noge, nista drugo nema, niti pokazuje napredak u ostalim segmentima igre. Od ostalih imamo igrace koji po potrebi mogu to igrati, Konings i Milošević, i eto valjda Huskovic ako sam dobro shvatio moze igrati i na krilu.
Ako ima neki dobar desni bek i to nam treba, Odinaka je naprosto ograničen i to je to, Troupee ograničen u napadu.
Danas mi jedino nije jasno forsiranje ove formacije. Adzem zadnjih desetak utakmica igrao 442, s dva visoka napadača, nikoga nismo pobijedili, hop danas Slavisa istu stvar uradi. Ne znam samo odakle im ideja da forsiraju tu idiotsku formaciju.
Od trenera u najjacim ligama jedino mi napamet padaju Jose Bordalas (trener Getafea) i Marcelino (trener Villareala) da konstantno forsiraju tu formaciju.
Sta je sa Prokopom?
Zasto Krpic cijelu utakmicu???
Zasto igrati drugu formaciju u odnosu na ono sta se uigralavalo na pripremama?
Zasto se kasnilo s izmjenama, na poluvremenu se odmah moglo reagirati?
Nema vise izgovora zimski rok, nema igraca, ovo ono, moraju se dovesti minimalno 2 ozbiljna igraca.
Najgore od svega mi cemo haman tek u martu saznati kakav je bio prelazni rok, dok nam se uklope ovi novi, Huskovic nije dobio pravo nastupa, Prokop ni minut, Pejic se nije ni priključio, taj stoper novi i eventualno jos neki dok dodju haman dodje mart. Jedini koji je igrao je pozicija gdje smo već imali Alica.
Ok Adzem I ostali su zeznuli sezonu, trebat ce vremena za ispraviti sve to, a i generalno ce trebati vremena da se klub organizira na pravi način, ali nekako imam osjećaj se naprosto moralo ranije dovesti jos dva tri igrača koja bi odmah od prve utakmice, bila spremna za igru, ako nista moralo se dovesti to krilo i neprodavati Karamarka, pred pocetak, pa koliko god para da smo dobili.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Sta ti pricas prijatelju samo ti znas, od Nede do Zrinjskog kuci i Zvezde 91’. Svasta… **** te celavi glupan gleda svoju guzicu J**+ mu se za Zelju i to je citava poenta…Pact1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 22:10I sta evo krile su se vijesti oko zelje i sta si postigao doveo si trenera koji je izveo postavu za zatvora. Ne mozes prici golu protiv najgore ekipe , igraci malo je reci da nisu uigrani pa idu i u tu Antaliju djabe kako je Zvezda 1991 osvojila ligu prvaka ljudi se pripremali na Kozari . Ovo danas dole srecom pa smo igrali protiv posusje ne dao bog da smo igrali protiv Zrinjskog pa sahranili bi nas ljudi . Ja mislim da ce Stojanovic dobit otkaz poslije sloge u gostima a moguce i poslije Zrinjskog kuci . Prodali smo se kako bi nas moglo posusje ponizavati .tiagofaria25 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:49Ocigledno da iznosi informacije iz kluba radi vlastite popularnosti i dizanja gledanosti, treba ga nogom nabit i zabranit mu prici stadionu, kad god je mogao uvaliti Zelji igraca uvalio je. Menadzer iz djecije sobe i jos jedan u nizu velikih ratnika kluba. Fuj fuj19vendetta87 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:46
Pa sta Nedo ima s klubom i pojacanjima? Frajer se apsolutno nista ne pita u klubu.
Sta si ti dobio od te tajnosti . Dobio si da ne znas imas li novi statut u klubu , ne znas ko ga pise ko glasa za njega ko su clanovi UO i clanovi Skupstine ko ce biti u tom senatu . Ti znaci ne znas nista doveo si neka imena i otisao izgubio u Posusju znaci bez prilike to si mogao i sa Adzemom najnormalnije . Cim se mora kriti i nije transparanetno odmah me podsjeca na jednu situaciju jednog bivseg prvaka ove nase zemlje. Ali zato mi Balije mi smo najgori narod pa jedini narod kome sve je bolje sto je tudje i sve se vjeruje sta tamo nakav Amerikanac prica .tiagofaria25 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 22:14Sta ti pricas prijatelju samo ti znas, od Nede do Zrinjskog kuci i Zvezde 91’. Svasta… **** te celavi glupan gleda svoju guzicu **** mu se za Zelju i to je citava poenta…Pact1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 22:10I sta evo krile su se vijesti oko zelje i sta si postigao doveo si trenera koji je izveo postavu za zatvora. Ne mozes prici golu protiv najgore ekipe , igraci malo je reci da nisu uigrani pa idu i u tu Antaliju djabe kako je Zvezda 1991 osvojila ligu prvaka ljudi se pripremali na Kozari . Ovo danas dole srecom pa smo igrali protiv posusje ne dao bog da smo igrali protiv Zrinjskog pa sahranili bi nas ljudi . Ja mislim da ce Stojanovic dobit otkaz poslije sloge u gostima a moguce i poslije Zrinjskog kuci . Prodali smo se kako bi nas moglo posusje ponizavati .tiagofaria25 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:49
Ocigledno da iznosi informacije iz kluba radi vlastite popularnosti i dizanja gledanosti, treba ga nogom nabit i zabranit mu prici stadionu, kad god je mogao uvaliti Zelji igraca uvalio je. Menadzer iz djecije sobe i jos jedan u nizu velikih ratnika kluba. Fuj fuj
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Haris Ovcina vraca se na Grbavicu
- Lokomotifa
- Kontakt:
Kao odgovor na ovu blamažu u Posušju hajmo molim vas napuniti Grbavicu protiv Slavije i podsjetiti ih za koga igraju. Uz prigodno skandiranje "Bolje da ste školu učili".
Samo djelimično se slažem sa Slavišom, igrači su danas bili katastrofa, posebno sa aspekta zalaganja, ali majka mu stara nije moja nana rahmetli sa njima trenirala mjesec dana u Antaliji. Slaviša, drag si mi, ali ako misliš da će ti Krpić, Radovac, Erick, Osmanović i Seedorf donijeti nešto, grdno se varaš. Sve što si gradio na pripremama, danas je sve suprotno izveo na teren. Pa to ni dijete ne bi uradilo. Gdje su Alić, Prokop, Milošević i ostali?
Ćosič mora biti stalni U-21 igrač iz dva razloga. 1) Jaganjac nije taj, ne možemo razvijati igrača koji je na posudbi iz Istre, pa to samo budala može uraditi. 2) Muftić mora na klupu, ima dva nedostatka koja moderni fudbal ne oprašta, a to su ne igra nogom, ne sudjeluje u izgradnji napada i svaki ubačaj je gol šansa zbog nedostatka visine. Žao mi je ali tako je.
Zaključak za kraj: Ovo danas je bio Adžemov Željezničar + Krpić i Radovac. Mi hoćemo Slavišin, Saninov i Nijazov Željezničar. Danas ovo drugo nismo vidjeli ni u primisli.
Samo djelimično se slažem sa Slavišom, igrači su danas bili katastrofa, posebno sa aspekta zalaganja, ali majka mu stara nije moja nana rahmetli sa njima trenirala mjesec dana u Antaliji. Slaviša, drag si mi, ali ako misliš da će ti Krpić, Radovac, Erick, Osmanović i Seedorf donijeti nešto, grdno se varaš. Sve što si gradio na pripremama, danas je sve suprotno izveo na teren. Pa to ni dijete ne bi uradilo. Gdje su Alić, Prokop, Milošević i ostali?
Ćosič mora biti stalni U-21 igrač iz dva razloga. 1) Jaganjac nije taj, ne možemo razvijati igrača koji je na posudbi iz Istre, pa to samo budala može uraditi. 2) Muftić mora na klupu, ima dva nedostatka koja moderni fudbal ne oprašta, a to su ne igra nogom, ne sudjeluje u izgradnji napada i svaki ubačaj je gol šansa zbog nedostatka visine. Žao mi je ali tako je.
Zaključak za kraj: Ovo danas je bio Adžemov Željezničar + Krpić i Radovac. Mi hoćemo Slavišin, Saninov i Nijazov Željezničar. Danas ovo drugo nismo vidjeli ni u primisli.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Neko filuje raju sa pogrešnim informacijama da ne kažem lažima. Nemam pojma odakle neka imena iskaču. Neko kome je dosadno sjedi u kući i lista TM pa traži šta bi bilo interesantno da proda kao šuplju da se raja primi. Nemam pojma odakle uopšte informacija da je Tramoni opcija a posebno odakle je informacija da Grozdanić stiže. Danima slažu šuplje, spominjali su Emina, pa se čulo da je kao propalo, onda je Dino Grozdanić postao opcija i slično.
Jedna od slabijih utakmica u sezoni, izgurati do ljeta. Gdje su ovi sto izvlace statistiku da im pojasnim zasto Osmanovic ne moze u istu recenicu sa Karamarkom? Ili je bitno sto je sacuvana mreza jer je igrao tri puta u sezoni. Sabic upisi dijete kakav fakultet, pet godina treniranja stagnira sa 50kg, ne moze prici igracu u duelu. Jedino mi je nejasno neigranje Prokopa.
Fk Željezničar.
Grupa raste iz tekme u tekmu, iz gostovanja u gostovanje. Ides prema stadionu, a vec 100/200 ljudi ceka ostatak. Ne sjecam se brojnijeg gostovanja sto se tice slicnih utakmica, zadnja dva busa u odvojeni sektor morali. Tu niko nije ni blizu, da se moze porediti.SG1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:58Za sve koji su išli u Posušje svaka čast. Toliko buseva i sigurno 40+ auta, gdje god si svratio od Sarajeva do Blidinja bili su naši. Tu se vidi još jednom snaga navijača i pravo zajedništvo. Pogotovo jer na tribini nema osjećaja kao da si na nekom velikom odmoru u školi, nego oko sebe vidiš ozbiljne momke. Ovo zajedništvo nema niko ni blizu u državi, a ni u regionu nismo daleko. Još kad uzmeš u obzir brojku koja je došla nakon 8 utakmica bez pobjede. Ne mogu da ne pomislim šta bi se dešavalo da nam je klub bar upola dobar kao što je grupa. Ranije sam napisao post vruće glave o tome kako se igra i kako se igrači trude da ti zgade fudbal. Ali džaba, ne mogu nikad. Pogotovo kad vidiš oko sebe te istomišljenike i to zajedništvo koje te još više vuče da budeš tu. Jeste da nam ni rezultat ni igra ne idu u prilog, ali istrajat ćemo u ovome.
Svaka čast svima koji su bili dio ovog gostovanja.
Igrace neke ne vrijedi ni komentarisati, zapalo mi je za oko da je Cveta dosta situacija upropastio, naravno on nam je najbolji, ali da se ne lazemo i to je ogledalo kakav nam je ostatak. U bilo kojoj ozbiljnijoj ekipi sjedio bi na klupi.
Fk Željezničar.
Ovo danas je baš tužno bilo. nadam se da će pojačanja pojačati ekipu.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Ne vidim racionalno objašnjenje, zasto bi trener sa vrlo solidnom karijerom, za nase uslove, nesto ovako izveo i haman cijelu utakmicu gurao. Da smo doveli trenera iz kantonalne lige ne vjerujem da bi ovo ovako uradio.
Jedino potpuno nelogično rješenje koje mi napamet pada, je da je ovo uradio kao neku poruku upravi, da nemamo sta traziti s ovim igračima. Inace je potpuno nenormalno da je izveo bas onu formaciju, i dva visoka igraca u spicu, s kojom Adzem mislim nijednu utakmicu nije dobio. I to sve nakon sto nije uigravao tu formaciju na pripremama.
Jedino potpuno nelogično rješenje koje mi napamet pada, je da je ovo uradio kao neku poruku upravi, da nemamo sta traziti s ovim igračima. Inace je potpuno nenormalno da je izveo bas onu formaciju, i dva visoka igraca u spicu, s kojom Adzem mislim nijednu utakmicu nije dobio. I to sve nakon sto nije uigravao tu formaciju na pripremama.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Potpuno opravdano koliko god bi otpisaoNoDi80 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:24Osim titule sa Zvedom covjek je osvojio dvije titule sa Domzalama i pobjedio je Stuttgart u Europi sa Domzalama haha
Sa Latvijom je pobjedio 2019 Austriju
Ne moze preko noci nista, napravio je trener gresku, ali nije tvrdoglav i odmah je priznao
Ja mu vjerujem jer nismo imali trenera sa takvim cvom
Ocekujem puno boljeg Zelju vec naredno kolo i treba pruziti podrsku
Trener bi najradije sest, sedam igraca odmah otjerao i doveo bolje, ali sve to kosta i moramo biti strpljivAhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:02Evo slušam Nedu kaže da se aktivno radi na raskidima Troupea i Koningsa, za obojicu bi mi bilo drago da odj... ali mogli bi se potencijalno dovesti u problem na desnom beku, ostali bi samo na Odinaki, trebao bi onda doći i još jedan desni bek...
Doveli smo tri igraca koja tek trebaju da debitiju i radi se jos na dva, tri igraca da dodju ovih dana
Nek nam je Bog u pomoćiStrikeWarzone je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:59Sta se radi kad Amil Šukalo i ne pomišlja na raskide... kako će ga slomiti, njihov je posao.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:02Evo slušam Nedu kaže da se aktivno radi na raskidima Troupea i Koningsa, za obojicu bi mi bilo drago da odj... ali mogli bi se potencijalno dovesti u problem na desnom beku, ostali bi samo na Odinaki, trebao bi onda doći i još jedan desni bek...
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
https://nova.rs/sport/fudbal/nenad-stoj ... -pripreme/Tramvaji29877 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:01Ne vidim racionalno objašnjenje, zasto bi trener sa vrlo solidnom karijerom, za nase uslove, nesto ovako izveo i haman cijelu utakmicu gurao. Da smo doveli trenera iz kantonalne lige ne vjerujem da bi ovo ovako uradio.
To se ne radi u utakmici za bodove i ne vjerujem da je to. To što ti spominješ je uradio Nenad Stojaković na pripremama Partizana kada je iz "protesta" jer igrači ne prate upute i nema podršku uprave rekao igračima "da igraju sami" pa su izgubili 3-0. Iskreno ne vjerujem da je ovo danas neka poruka upravi, nema nikakvog smisla, jednostavno promašena taktika uzrokovana vjerovatno povredom najstandardnijeg sa priprema a to je Prokop i izostanka dva pojačanja uz to da već od prije nemaš širinu sa klupe.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Ma dobro i ja sam napisao da to nije logična opcija i ne vjerujem u to. Naprosto sam frustriran i ne mogu da vjerujem da je bas ovako odlučio da igramo i da na poluvremenu nije reagirao.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:21https://nova.rs/sport/fudbal/nenad-stoj ... -pripreme/Tramvaji29877 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:01Ne vidim racionalno objašnjenje, zasto bi trener sa vrlo solidnom karijerom, za nase uslove, nesto ovako izveo i haman cijelu utakmicu gurao. Da smo doveli trenera iz kantonalne lige ne vjerujem da bi ovo ovako uradio.
To se ne radi u utakmici za bodove i ne vjerujem da je to. To što ti spominješ je uradio Nenad Stojaković na pripremama Partizana kada je iz "protesta" jer igrači ne prate upute i nema podršku uprave rekao igračima "da igraju sami" pa su izgubili 3-0. Iskreno ne vjerujem da je ovo danas neka poruka upravi, nema nikakvog smisla, jednostavno promašena taktika uzrokovana vjerovatno povredom najstandardnijeg sa priprema a to je Prokop i izostanka dva pojačanja uz to da već od prije nemaš širinu sa klupe.
Možda su mu pomočnici savjetovali da ovako izađe. Ipak su oni domaći i vrsni poznavaoci stanja u BH nogometu.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:21https://nova.rs/sport/fudbal/nenad-stoj ... -pripreme/Tramvaji29877 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:01Ne vidim racionalno objašnjenje, zasto bi trener sa vrlo solidnom karijerom, za nase uslove, nesto ovako izveo i haman cijelu utakmicu gurao. Da smo doveli trenera iz kantonalne lige ne vjerujem da bi ovo ovako uradio.
Ja ne vidim druge. Na cijelim pripremama nismo ovoliko lopti nabili.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ovo nije dobro, da se ne lažemo. Ništa nije ok. Ne štima ni u klubu, ni u ekipi, a Boga mi ni naklupi. Uz raspored koji nsm slijedi, mogli bi biti u ogromnom problemu za 4,5 kola. Vidjećemo na šta će izać
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nešto jeste, nadam se samo da nije osoba koja mora puno puta pogriješiti da shvati.Levin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:28Možda su mu pomočnici savjetovali da ovako izađe. Ipak su oni domaći i vrsni poznavaoci stanja u BH nogometu.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:21https://nova.rs/sport/fudbal/nenad-stoj ... -pripreme/Tramvaji29877 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:01Ne vidim racionalno objašnjenje, zasto bi trener sa vrlo solidnom karijerom, za nase uslove, nesto ovako izveo i haman cijelu utakmicu gurao. Da smo doveli trenera iz kantonalne lige ne vjerujem da bi ovo ovako uradio.
Ja ne vidim druge. Na cijelim pripremama nismo ovoliko lopti nabili.
Ma razumijem te, svi smo frustritani.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:27Ma dobro i ja sam napisao da to nije logična opcija i ne vjerujem u to. Naprosto sam frustriran i ne mogu da vjerujem da je bas ovako odlučio da igramo i da na poluvremenu nije reagirao.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:21https://nova.rs/sport/fudbal/nenad-stoj ... -pripreme/Tramvaji29877 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:01Ne vidim racionalno objašnjenje, zasto bi trener sa vrlo solidnom karijerom, za nase uslove, nesto ovako izveo i haman cijelu utakmicu gurao. Da smo doveli trenera iz kantonalne lige ne vjerujem da bi ovo ovako uradio.
Kako mislite sad dovest igraca koji bi bio pojacanje ?
Zar se sad ne mogu dovest igraci koji imaju ciste papire a odkud dobrom i sa glavom dobrom igracu cisti papiri...
Vezni red pojacali a zato ostale linije haman slabiji nego jesenas. Cudno i lose.
Kao sto nismo pravili euforiju nakon skupstine ne treba ni sad biti totalni ocaj ali alarme sve upalit.
Treba neki totalni zaokret osim ako nam je cilj da pokusamo ostat u ligi.
Zar se sad ne mogu dovest igraci koji imaju ciste papire a odkud dobrom i sa glavom dobrom igracu cisti papiri...
Vezni red pojacali a zato ostale linije haman slabiji nego jesenas. Cudno i lose.
Kao sto nismo pravili euforiju nakon skupstine ne treba ni sad biti totalni ocaj ali alarme sve upalit.
Treba neki totalni zaokret osim ako nam je cilj da pokusamo ostat u ligi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ma znam da se ne pregovara pogotovo sa Tramonijem, ovog drugog su i kao spominjali, samo sam poslao nesto sto bih ja rado vidio u nasem klubu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 feb 2026, 22:44Neko filuje raju sa pogrešnim informacijama da ne kažem lažima. Nemam pojma odakle neka imena iskaču. Neko kome je dosadno sjedi u kući i lista TM pa traži šta bi bilo interesantno da proda kao šuplju da se raja primi. Nemam pojma odakle uopšte informacija da je Tramoni opcija a posebno odakle je informacija da Grozdanić stiže. Danima slažu šuplje, spominjali su Emina, pa se čulo da je kao propalo, onda je Dino Grozdanić postao opcija i slično.
Vjerujem ja da mi necemo nikad biti dovoljno pametni da posegnemo za takvim igarcima…