Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedno pitanje se nameće ..
Da li je ovo sve moglo i bez strateškog partnera.
Odu ti 2 najbolja igrača sigurno : Boljević i Karamarko
Ode ti i treći mozda jedini igrac kojeg si mogao prodati Lagumdžija, a četvrtom najboljem Aliću ne dozvoliš da ode , a otice ti za 6 mjeseci
Dovedeš igrace koji su generalno u velikom padu karijera…
Dovedeš trenera koji ne poznaje našu ligu i debelo je podcjenjuje…
Mogli ste i dalje bit most na Malti i folozofija ovako ste plastika a 6. na tabeli. Je li vrijedilo ?
Ode ti i treći mozda jedini igrac kojeg si mogao prodati Lagumdžija, a četvrtom najboljem Aliću ne dozvoliš da ode , a otice ti za 6 mjeseci
Mogli ste i dalje bit most na Malti i folozofija ovako ste plastika a 6. na tabeli. Je li vrijedilo ?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Malo je suludo ocekivati neke promjene i nebeske transfere odmah u prvom prelaznom roku. O tom treba suditi za godinu dana jel vrijedilo ili nije
Hahahahahajurisicduska je napisao/la: ↑09 feb 2026, 01:38Jedno pitanje se nameće ..
Investitor usao jucer a danas smo trebali biti ispred borca jel, kakav lik. Nakon jedne utakmice lik procjeni da nije vrijedilo hahaha, ni do sad te nisam uzimao za ozbiljno od danas si ispod toga. Cuj jel vrijedilo
Bar za tebe vrijedi. O cemu bi inace sr.ao na forumu i zaradjivao fesa kuckajuci...jurisicduska je napisao/la: ↑09 feb 2026, 01:38Jedno pitanje se nameće ..
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Je li konacno rijesena misterija koji je Cvetanovski pozvan u repku Makedonije...?
Jeli ovaj mladi iz Bitole ili je ovaj mladi iz Zelje?
Mada ja vjerujem da se radi o zeljinom Mateju...
Igra vrhunski zadnje vrijeme, a i zbog kluba je...
Jeli ovaj mladi iz Bitole ili je ovaj mladi iz Zelje?
Mada ja vjerujem da se radi o zeljinom Mateju...
Igra vrhunski zadnje vrijeme, a i zbog kluba je...
Zeljo je dao vise reprezentativaca nego cjela liga pa bolje da ne otvoras tu temu
-
jurisicduska
- Kontakt:
Benko, Jajalo, Bilbija, Delac, Cimirot, Komazec, Stojcev, Triviunović, Puzigaća.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 05:56Malo je suludo ocekivati neke promjene i nebeske transfere odmah u prvom prelaznom roku. O tom treba suditi za godinu dana jel vrijedilo ili nije
Nego čujem da je sinoć Senat zasjedao po prvi put, e čuj Senat dan te ****.
Koga danas neće pobijediti?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobro, Sanin prati Ismira, dio strategije je i prodaja igrača, pa je on prvo prodao što se može prodati
Al svaka čast komšijama, zadnji put pobjeda u takmičarskoj utakmici, Sloboda 29.10.2025. godine
Mislim svaka čast navijačima što još vjeruju u ovu ekipu.
Al svaka čast komšijama, zadnji put pobjeda u takmičarskoj utakmici, Sloboda 29.10.2025. godine
Mislim svaka čast navijačima što još vjeruju u ovu ekipu.
Koševo Zapad
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gledam sada kako porazna statistika Čelika protiv Sarajeva. Zadnji put ih dobili 2014 godine golom Darka Mišića. Malo bacio pogled i na ostale duele jednom 6:1 pa dva puta po 5:0 ih Sarajevo nabilo. Ako prekosutra dušu ne povrate za pobjedu i prolaz ništa od njih 
A ljudi, ja jedno ono drugo...
Tacno kad ti pare udare u glavu ne znas ni dje udaras...
Ja o misteriji "Matej Cvetanovski ", ono o broju reprezentativaca...
Esttakviruallah...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 09 feb 2026, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma kakva ba godina, zna Duska - 1 mjesec i to je totutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 05:56Malo je suludo ocekivati neke promjene i nebeske transfere odmah u prvom prelaznom roku. O tom treba suditi za godinu dana jel vrijedilo ili nije
Cvetanoski srce, Cvetanoski. Ostalo ti v slučajno.
hajduk živi vječno
Ali, ali... I dalje imaju najbolju posjetu. I najviše učlanjenih od kojih 1000 strateški pokloniše.
Golemo. Vidjet ćete 04.04.
Jeste vidjeli sile, uspjeli su čak u Posušju u nedjelju napuniti čitav sektor. Zamisli
Golemo. Vidjet ćete 04.04.
Jeste vidjeli sile, uspjeli su čak u Posušju u nedjelju napuniti čitav sektor. Zamisli
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Digitalci majko milaPablo11 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:25Jel moguce da si ovo postavio? To isto ja da postavim brojku manijaka na kosevu i ultrasa. Nevjerovatno. Rijetko ko se moze porediti sa Manijacima zadnjih godina. Brutalno gostovanje odradjeno.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bez ikakvog investitora ste mogli pustiti Boljevica, Lagumdziju i Pejica, te prodat Karamarka za šaku oraha i ne raskinut ugovore sa škartom te dovesti ova 4 igrača. Više ste novca potrošili prethodni prelazni rok x 3. To je činjenica. Od najave sistema i jače ekipe , dobili ste slabiju ekipu. Uz to i nezadovoljnu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 feb 2026, 08:29Ma kakva ba godina, zna Duska - 1 mjesec i to je totutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 05:56Malo je suludo ocekivati neke promjene i nebeske transfere odmah u prvom prelaznom roku. O tom treba suditi za godinu dana jel vrijedilo ili nije![]()
Postavio sam ti prelazni rok kad je nama došao investitor. Mislim suvišno je dodat bilo sta na Benko, Jajalo… da ne idemo u Blibija, Stojcev, Cimirot, Puzigaca..
Dobijes investitora i igraju ti Radovac i Krpic. To fkt ne znam kako podnosite, ispod tog nekog lažnog optimizma vjerujem da je vrlo tesko to sažvakati.
I jedni i drugi igramo na Bilinom, ali Ćelik je nominalni domaćin u srijedu pa očekujem da će imati nešto više navijača. Loš teren i želja za dokazivanjem, tu vidim njihovu šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: fks74, perodeformero, prisonbreak, Seher1921, StriktnoZlo i 23 gosta.