Ima i goreg.invincible1921 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 20:31Milja i 27 KM, imas toplog 100 i nisi prijavljen...samoposmatram je napisao/la: ↑07 feb 2026, 20:15Da se desi bit ce sudbina. A uzdat se u udbase nikad. Vazi za sve politicare.invincible1921 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 19:54
Napiso sam ti...nije mogo imat racun u banci sad sjedi u bijeloj kuci...dakle mogucnosti i stanje se mijenja....to sto nije sad ne znaci da nece bit za pola godine...al ne kontate vi to, vi vjerujete vise dini i denisu nego svojim ocima
Necu dalje, reko je covjek neki dan bez poltike, pa da ne kvarim temu
A ova tvoja kampanja za narod koji zna, koliko placa?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Konaković je Faćo u odijelu.
The saddest thing in life is wasted talent.
Pa ako ga ne drže onda ne bi Bošnjo mogao pričat "gledaj šta nam Dodo radi,'vako nije mogo Baketu"
Još malo će početi pisat i jel srao
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Wilshere10
- Kontakt:
-On ima sliku sa desnom rukom Donalda Trumpa, Karolinom.
-Imam i ja sa Kabibom
-Nije to isto!
-Ma nije ali je slično.

-Imam i ja sa Kabibom
-Nije to isto!
-Ma nije ali je slično.
- AshburtonG
- Kontakt:
U Austriji i Njemackoj mozes kupit nerijetko i meso na benzinskim pumpama. Samo kod nas to realno po EU nisam vidjao. Dosta prostora imaju nase pumpe za sirenje ponude.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:48Opast ce promet benzinskim pumpama![]()
Ja kako sam skontao kod njih si mogao mlijeko, jaja i slicne stvari kupiti na pumpi.
Ima logike da su je ukinuli - odes na more u CG i nedjeljom ne mozes djetetu cokoladicu kupiti, moras ici negdje na pumpu. Kad je spica sezone, prodavnice zatvorene![]()
Na fb mi izbaci isječak gostovanja Konakovića jednog od redovnih sedmičnih gostovanja na face TV i covjek kaze bukvalno i doslovno, "ako izadje Rubio i kaze RS ima pravo na samoopredjeljenje i nezavisnost mi ćemo se povući, nema sta onda smo pogriješili"
Ako taj DEGENERIK nema neku vrstu autizma nek me jbe pola Konga sa ćunama od 25 cm.
Ako taj DEGENERIK nema neku vrstu autizma nek me jbe pola Konga sa ćunama od 25 cm.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- invincible1921
- Kontakt:
Od gotov je, nebitan blokiran u laktasima...u samo 6mj smo dosli do toga da je uspjeh sto mozes rec "pa eto sta serendate nije se ocjepio"....avenija je napisao/la: ↑08 feb 2026, 12:42Na fb mi izbaci isječak gostovanja Konakovića jednog od redovnih sedmičnih gostovanja na face TV i covjek kaze bukvalno i doslovno, "ako izadje Rubio i kaze RS ima pravo na samoopredjeljenje i nezavisnost mi ćemo se povući, nema sta onda smo pogriješili"
Pa mog mi oca imo bi makar nekog postovanja prema njima, da ljudi izadju i kazu "zayebali smo se, htjeli smo najbolje al jbg desi se"...sinoc kod senada samo sto ne rece "On nije bio u SAD to Bakir izmislja i pravi u fotosopu"
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 08 feb 2026, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Vrijeme je da se banuje više ovaj SDA bot
- VensanKasel
- Kontakt:
To nećeš dočekati .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Sta ce Kifla, to je propalitet, sve sto uzme u ruke unisti. Vidi pod KK Bosna...
Kao nastavnik fizičkog vaspitanja, kao i par načelnika u Kantonu Sarajevo, kroz praksu i predmete na tom studiju, imali su adekvatnu strukturu časova koji su ih oblikovali da budu tako superiorni u dnevno-društvenom životu zajednice.
Na što je ova država spala vidi se kroz Kanton Sarajevo, hej, glavni grad, jedan nema diplome, prvo magistrirao pa sada studira, dvojica svršenici fizičko vaspitanje, čovjek zadužen za vanjsku komunikaciju također navodno svršenik fizičkog vaspitanje.
Gdje nestadoše intelektualci, gdje nestade znanje? U Mostaru na jednom studiju bilo prije 10 godina 150+ studenata, danas 10-15 jer ljudi upisuju akreditovane privatne studije, gdje se samo pojave ili polažu preko seminarskih radova kao što je slučaj u Travniku (ocjena 6, ako izađeš može veća ocjena). Kakav sistem napraviše neljudi u ovoj državi i jest takozvana
Uspjeh je bez određene konotacije koja je zabranjena sklopit brzinski ovo.
Na što je ova država spala vidi se kroz Kanton Sarajevo, hej, glavni grad, jedan nema diplome, prvo magistrirao pa sada studira, dvojica svršenici fizičko vaspitanje, čovjek zadužen za vanjsku komunikaciju također navodno svršenik fizičkog vaspitanje.
Gdje nestadoše intelektualci, gdje nestade znanje? U Mostaru na jednom studiju bilo prije 10 godina 150+ studenata, danas 10-15 jer ljudi upisuju akreditovane privatne studije, gdje se samo pojave ili polažu preko seminarskih radova kao što je slučaj u Travniku (ocjena 6, ako izađeš može veća ocjena). Kakav sistem napraviše neljudi u ovoj državi i jest takozvana
Uspjeh je bez određene konotacije koja je zabranjena sklopit brzinski ovo.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
I Hrvati ukidaju neradnu nedjelju ali za male trgovine. Stvari se pokreću pomalo, mogli bi to uskoro kod nas uvesti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma taj zakon o neradnoj nedjelji je teski promasaj. Cisto sumnjam da ce to zaziviti u ovoj formi i nakon izbora 2026. Znaci covjek ima manju trgovinu, rade recimo on i zena mu, eventualno djeca, i dodje ministar i kaze ne mozes raditi u nedjelju. To za male trgovine se mora promijeniti i kod nas
-
19vendetta87
- Kontakt:
Prati li iko onaj UAE SWAT Challenge? Nerealno koliko je jedinica FUPa nesposobna, na svakom poligonu kasne skoro pa minut za jedinicama iz Srbije i Dodikovcima.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisu nesposobni nego su prvi put na tom takmičenju koje je vise show nego realno swat takmičenje, saj i dodikovci napravili repliku tog poligona samo da citavu godinu to uvjezbavaju, pa ovim dodikovcima je drugi nastup i imali su ekipu koja ae citave godine spremala za ovo19vendetta87 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:18Prati li iko onaj UAE SWAT Challenge? Nerealno koliko je jedinica FUPa nesposobna, na svakom poligonu kasne skoro pa minut za jedinicama iz Srbije i Dodikovcima.![]()
![]()
Oni neki kinezi i Sharjah police dept. su u vrhu ove godine fkt mislis da su to neke vrhunske policijske agencije
Prava kvaliteta fmupa se uvijek pokaze kad odu u Ameriku il njemačku na pravo suceljavanje sa top jedinicama
- Wilshere10
- Kontakt:
Prati li iko kriminal pri imenovanju vrha FUPa? Ne prati naravno jer ovakvi poput ovog gore primaju jake dnevnice da pišu kako je BiH=Luksemburg i kako je neradna nedjelja dobra jer radnici imaju 1slobodan dan u odnosu na prijasnji 1. 
- invincible1921
- Kontakt:
Pratio sam cirkus oko Munjica i ovog sto je dobio cin i imenovanje u dva dana..ako sam dobro skonto?Wilshere10 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 18:35Prati li iko kriminal pri imenovanju vrha FUPa? Ne prati naravno jer ovakvi poput ovog gore primaju jake dnevnice da pišu kako je BiH=Luksemburg i kako je neradna nedjelja dobra jer radnici imaju 1slobodan dan u odnosu na prijasnji 1.![]()
Kakav je ovaj Sahinpasic, ja ga se sjecam oko akcija protiv Eleza i Turkovica....djelovo mi je krajnje sposoban i odlucan jer nije bas svjedno slusat razgovore gdje pricaju kako ce te roknut...ako se ne varam njemu su dali sifru Lutka u tim razgovorima zato se ona akcija i zvala tako.
=\_1921_/=
Munjicu, E prekidam post.
- invincible1921
- Kontakt:
=\_1921_/=
Daleko jaci turning point Usa od Bunny poluvrijeme 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.