AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Imali su 3 sanse za rijesit utakmicu i nista, al skinuli su im 2b sto je ok. Mi veceras pobjedom se bodovno ravnamo, onda do utakmice s njima imamo Napoli vani i Cremonesse kuci. Oni idu Interu i Como kuci.
embrace the chaos
Dres je top....
A gdje je zapelo s sponzorom, šta nas nitko ne želi sponzorirat
Iznenađuje me Juventus, baš dosta znaju kiksnut, još sad imaju Intera i Coma pa nas, također još imaju u play offu 2 meča s Galatom, tako da fina prilika za nas.... Ako dobimo danas izjednačeni smo s njima....
Taman da kiksaju obje tekme, prođu Galatu i onda ih mi dobijemo
A pobjedom u Napoliu možemo i njih ulovit, naravno da budemo oba derbija zjanuli sam maštam malo
A gdje je zapelo s sponzorom, šta nas nitko ne želi sponzorirat
Iznenađuje me Juventus, baš dosta znaju kiksnut, još sad imaju Intera i Coma pa nas, također još imaju u play offu 2 meča s Galatom, tako da fina prilika za nas.... Ako dobimo danas izjednačeni smo s njima....
Taman da kiksaju obje tekme, prođu Galatu i onda ih mi dobijemo
A pobjedom u Napoliu možemo i njih ulovit, naravno da budemo oba derbija zjanuli sam maštam malo
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Zeki Cafu Čelik opet na desnom beku, Wesly na krivoj strani, veza Cristante i Pisili,Pelegrini krilo, Malen u špici, nrka nam je sretno... Pa jebho me pas da nas Gasp trola, koj kura.c
Moram po brdo alkohola u market da mogu ovo gledat
Moram po brdo alkohola u market da mogu ovo gledat
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
**** mu Pelegrini majku. Kolega mi u Rimu i otišao na utakmicu. Nije mogao gori momenat izabrat. Nema koga vidit.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Od ovih ubačaja Čelika i Pelegrinija me baš zaboli glava, daj tjeraj to iz kluba....
Malen je top....
Malen je top....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Iako ima glupe poteze ovo je turčinu najbolja sezona. Neću ništa kritikovati, lijepa i sigurna pobjeda.. Bravo Malen. Bryan će takodje biti dobro pojačanje. Brz je i ne boji se. Wesley igračina. Kako smo ga ugrabili boga pitaj.
Commando Ultrà Curva Sud
Rutinska pobjeda. Malen strašan igrač, stalno mu šalju lopte hahaha, svaka lopta na njega ide. Dobro je ovo s obzirom koliko povrijeda imamo
Wesley steta samo sto ne igra desno, jer on i Soule kad bi se uigrali desna strana bi nam bila nezaustavljiva. Malen dobar, mada misljenja sam i dalje da on treba igrati lijevo i da nam treba napadac. Mancini je srcan, ali zasto radi onakve stvari, lako je mogao crveni vidjeti. Valjda Kone i Dybala budu spremni za Napulj.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Mancini ima prebačaje, nekoliko puta su nas koštali u prošlim sezonama.Denno je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:54Wesley steta samo sto ne igra desno, jer on i Soule kad bi se uigrali desna strana bi nam bila nezaustavljiva. Malen dobar, mada misljenja sam i dalje da on treba igrati lijevo i da nam treba napadac. Mancini je srcan, ali zasto radi onakve stvari, lako je mogao crveni vidjeti. Valjda Kone i Dybala budu spremni za Napulj.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Jeste da ce nas napoli vec u nedelju otrijezniti, ali zamisli da udjemo u lp, zadrzimo najbolje i Gasp dobije jos 2-3 igraca po ukusu, postali bi ozbiljna ekipa i ko zna sta se moze desiti na 100. rodjendan kluba.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Bože zdravlja, ali iskreno, 90% nas ne vjeruje u to. Ako on ne može da nađe rješenje lijevo da bi Wesley igrao desno onda jbg. Čemu drugo da se nadamo. Ako to traje pola godine i nemaš odgovor. Plus ako gubiše 90% derbija.
Commando Ultrà Curva Sud
Naravno da je tesko vjerovati, ali nama je lp pod moranjem, jer u suprotnom neke igrace nit cemo moci zadrzati niti diktirati cijenu.Cassano2024 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 07:47Bože zdravlja, ali iskreno, 90% nas ne vjeruje u to. Ako on ne može da nađe rješenje lijevo da bi Wesley igrao desno onda jbg. Čemu drugo da se nadamo. Ako to traje pola godine i nemaš odgovor. Plus ako gubiše 90% derbija.
Nego u 2025 skupis najvise bodova, nista od lp, u le imas najvise pobjeda ali nikako trofej, nikako te rezultate da tempiramo. Evo u odnosu na juventus imamo bolji raspored, cekamo ih kuci, prilika da napravis razliku ali mi smo vec zajebali u Udinama. Ne znam, ovoj ekipi dodaj igraca naprijed koji moze zagraditi spustiti loptu, lijevog bocnog, dmf dobar na lopti, to je ekipa koja moze igrati lp nivo bez brige da ce nas neko natovariti.
embrace the chaos
Eto baš smo levati to sto napiše gore denno... Uvijek neke gluposti, pomračenja nekih igraca su nas koštala tog trofeja u e.l.. I onda kad je bilo sve predodređeno da uzmemo onda nas sudija sjebe
Što se lige tice pametniji budemo poslje tekme s Juveom kojeg raspored bude masakrirao i onda se bude okvirno znali sta i kako...
Evo Weslya City ganja navodno bi ponudili 50 milki, pošto je doveden za 26,27 to mi nije neka dobit da riskiramo takvog igraca, Sta bi bilo da igra na pravoj strani...
Eto napokon i Fridkini budu mogli uzet pare od transfera, Imamo Svilara,Konea,Ndicku,Weslya i Sulea za kojih se moze fina meza uzeti, a ako budu prodavali onda nam ni ne treba l.p jer mercato nam bude panj Massara napravio kao u Monchia u to sam siguran baš..
Navodno ameri od iduce sezone niti jednom fudbaleru ne budu dali placu višu od 4 milke, nemam pojma sta da mislim o tome, ali kapitalca vidjet necemo onda
Što se lige tice pametniji budemo poslje tekme s Juveom kojeg raspored bude masakrirao i onda se bude okvirno znali sta i kako...
Evo Weslya City ganja navodno bi ponudili 50 milki, pošto je doveden za 26,27 to mi nije neka dobit da riskiramo takvog igraca, Sta bi bilo da igra na pravoj strani...
Eto napokon i Fridkini budu mogli uzet pare od transfera, Imamo Svilara,Konea,Ndicku,Weslya i Sulea za kojih se moze fina meza uzeti, a ako budu prodavali onda nam ni ne treba l.p jer mercato nam bude panj Massara napravio kao u Monchia u to sam siguran baš..
Navodno ameri od iduce sezone niti jednom fudbaleru ne budu dali placu višu od 4 milke, nemam pojma sta da mislim o tome, ali kapitalca vidjet necemo onda
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Weslwy ide ko alva na ljeto. Nismo mi taj klub koji zadržava najbolje.
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.