Ivan Šunjić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivan Šunjić
Rahimić je inače poznati ljepotan... Fudbalsko neznanje pokušava lik nadomjestiti uvredama..
Glory Glory Man United
Dijete drago ti se ocigledno me sjecas zlatana bajramovica pretpostavljam da si bio djecak. Taj covjek je za repku odigrao Ono sto ovaj tvoj petokolonas nece za tri zivota. Igrao championship u osrednjem klubu I sta? Nogiran. Otisao u hertu ljudi ga **** motkom otjerali, a najgora hertha u historiji.nadao SE poziv hrvatske dok I Sam nije shvatio da ga nikad sma bas nikad nece pozivati jer je limitiran ko daska. Otisao na kipar to mu je otprilike nivo Koji moze igrati. Igrac sistema Koji moze funkcionisati u nekom trecem rangu u uigranom sistemu ekipe koja SE brani 90 posto vremena a to u repci ne moze imati jer nemas vremena za uigravanje.Daduli je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:05Dijareja, ja govorim o utakmicama za reprezentaciju, u funkciji zadnjeg veznog Bajramović ni po čemu nije doprinosio više od tih koje nazivaš prosječnim igračima.
Ti Šunjića zoveš propalitetom, a on je igrao Championship, Bundesligu, osvojio titule u HNL-u i sad je kapiten Pafosa koji je prvak Kipra. A ti? Ti si još uvijek kapiten Facebook grupe 'FK Pampers'. Uzmi linex, vjerovatno će pomoći.
Svako ko.ne vidi da je ovo igrac manje na terenu protiv hebenog kipra I San marina treba SE ostavit fudbala.
pozdravlja ti dijete sve ženske članove familijeDiadora je napisao/la: ↑08 feb 2026, 20:21Dijete drago ti se ocigledno me sjecas zlatana bajramovica pretpostavljam da si bio djecak. Taj covjek je za repku odigrao Ono sto ovaj tvoj petokolonas nece za tri zivota. Igrao championship u osrednjem klubu I sta? Nogiran. Otisao u hertu ljudi ga **** motkom otjerali, a najgora hertha u historiji.nadao SE poziv hrvatske dok I Sam nije shvatio da ga nikad sma bas nikad nece pozivati jer je limitiran ko daska. Otisao na kipar to mu je otprilike nivo Koji moze igrati. Igrac sistema Koji moze funkcionisati u nekom trecem rangu u uigranom sistemu ekipe koja SE brani 90 posto vremena a to u repci ne moze imati jer nemas vremena za uigravanje.Daduli je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:05Dijareja, ja govorim o utakmicama za reprezentaciju, u funkciji zadnjeg veznog Bajramović ni po čemu nije doprinosio više od tih koje nazivaš prosječnim igračima.
Ti Šunjića zoveš propalitetom, a on je igrao Championship, Bundesligu, osvojio titule u HNL-u i sad je kapiten Pafosa koji je prvak Kipra. A ti? Ti si još uvijek kapiten Facebook grupe 'FK Pampers'. Uzmi linex, vjerovatno će pomoći.
Svako ko.ne vidi da je ovo igrac manje na terenu protiv hebenog kipra I San marina treba SE ostavit fudbala.
tako je dobar Zlatan bio da nismo otišli ni na jedno veliko takmičenje, a ostao je poznat po tri gola, nipošto po defanzivnim rolama.
Glory Glory Man United