Menalo ne vrijedi para, ali smo se zato mrak pojačali, nikad bolji prelazni rok, samo vi to ne viditeLevin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 21:40@NoDi80 živ bio smanji optimizam. Doći će štoper i to je to do kraja sezone. Niti smo mi spremni platiti niti neko želi u Želju, što zbog urušene reputacije kluba, što zbog lige.
@muharemovicdzelo jesi li ono ti rekao neki dan da Menalo ne vrijedi tih para? Menalo će opet prekucati ovu ligu kao i prvi put.
Ja ne znam koga oni više zayebavaju, pa nama je preko glave više priče o vremenu, kakvo to vrijeme treba za keširanje kvalitetnih igrača, pa ako treba svake sedmice ću postavljati ovu izjavu od Nijaza da MOŽEMO VIŠE KEŠIRATI OD ZRINJSKOG I PITARA, svake sedmice, poslije svakog kola.
Lova sad nije problem kako kažu, a šta smo mi doveli?
Nastić, sramota kako čovjek izgleda, treba da dobije nadimak DonerKebab, lik je ko invalid, spor, trom, nepokretan, Bože Sačuvaj, sramota me bilo dok sam gledo utakmicu
Huskovic, malac nije zabio gola tri sezone
Aleksa Pejić, iz posljednje ekipe izraelskog prvenstva koja je već ispala
Ali eto njega i Prokopa ne bih analizirao, nisam ih ni vidio još na terenu
Al je Menalo skup, hahah, moj Nijaze budeš li se ti vodio politikom polovnjaka i da nam je svako skup, nit će šta biti od tvojih titula niti od Evrope
Na hajr