FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tri puta smo u prvenstvu u Zenici pobjedili, u zadnjih 30 godina, 1998/99 1-3, 2000/01 0-3 i 2017/2018 0:2. Nevjerovatno.
Halkic na centru 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jbg pretjeruje se u oba slučaja.
Da će biti teška utakmica to svakako ali vala nije ni 50:50.
Da će biti teška utakmica to svakako ali vala nije ni 50:50.
Ukratko... Čelik se mora izbaciti. Sramota je ako ih ne izbacimo. Nema opravdanja.
Ne brine me Halkic koliko Bandic u varu. Prolazak ne smije biti upitan ovdje, ovo je drugoligas!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bit ce mnogo lakse nego sto se ocekuje. Igrat ce vjerovatno prva postava, ja brige nemam.
Samo da ne bude opet busenja guma i ostecenja.
Samo da ne bude opet busenja guma i ostecenja.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Po toj logici Hajjduk bi bio svake godine prvak,ljudma bi se oduzimale noge haha cudo ih odere ko stigne. Ovdje ljudi zive u vremenu prije 30 godina, pravi igraci vole igrati kad je sve puno.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2026, 10:24Nismo previse optimisticni,nego se jednom mora presjeci "stadion i publika".Ne igras protiv west hama...
Imas igraca u ekipi na trening im dolazilo 15 milja...
Ovim ekipama zgadis fudbal za poluvrijeme i pokazes gdje si a gdje su oni.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Dobar teren, mi prva liga oni druga. Mi kvalitetniji za 4 nivoa od njih.
Imamo najboljeg igraca ikad koji je krocio u nasu ligu, i sad se vi prepali sudije
Imamo najboljeg igraca ikad koji je krocio u nasu ligu, i sad se vi prepali sudije
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sa izuzetnom opreznošću ući u meč, ali isto tako, ko god ima preko 18, a na terenu padne pod “pritiskom publike”, neće dalje od FKS dogurati, a i to mu je puno.
Guli bude izviždan na debiju od publike za šut pored gola, čovjek se smije, boli ga qrc. Istok ga očeličio
Guli bude izviždan na debiju od publike za šut pored gola, čovjek se smije, boli ga qrc. Istok ga očeličio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Luce i njen visak kazu definitivno Sarajevo taj par
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nismo mi dominantna ekipa pa da mozemo otpisati protivnika. Niti smo ekipa sto zna igrati protiv slabijih ekipa i rano rijesiti utakmicu. Svejedno smo favoriti i prolazimo daljeJet2Holiday je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:49Dobar teren, mi prva liga oni druga. Mi kvalitetniji za 4 nivoa od njih.
Imamo najboljeg igraca ikad koji je krocio u nasu ligu, i sad se vi prepali sudije![]()
rimljanin90 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 12:35Nismo mi dominantna ekipa pa da mozemo otpisati protivnika. Niti smo ekipa sto zna igrati protiv slabijih ekipa i rano rijesiti utakmicu. Svejedno smo favoriti i prolazimo daljeJet2Holiday je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:49Dobar teren, mi prva liga oni druga. Mi kvalitetniji za 4 nivoa od njih.
Imamo najboljeg igraca ikad koji je krocio u nasu ligu, i sad se vi prepali sudije![]()
Cuj nismo 8 kola gola primili nismo. U zadnje vrijeme bas i dominiramo uveliko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne bi se slozio. Utakmica protiv radnika je mogla proci drugacije da banic ono nije odbranio ali to se moze opravdat jer je prva utakmica nakon teskih priprema. Kakav je uzorak 8 utakmica? Sto 8? Sto ne uzmes otkad je mario tu gdje si izgubio od rudara i nisi mogao nista protiv sirokog kod kuce?Rule_hz je napisao/la: ↑09 feb 2026, 12:49rimljanin90 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 12:35Nismo mi dominantna ekipa pa da mozemo otpisati protivnika. Niti smo ekipa sto zna igrati protiv slabijih ekipa i rano rijesiti utakmicu. Svejedno smo favoriti i prolazimo daljeJet2Holiday je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:49Dobar teren, mi prva liga oni druga. Mi kvalitetniji za 4 nivoa od njih.
Cuj nismo 8 kola gola primili nismo. U zadnje vrijeme bas i dominiramo uveliko
S mariom smo na pravom putu da budemo dominantna ekipa ali smo sada daleko od toga. Ne budi zabludjen
Mlatneš Borca, mlatneš Zrinjskog, siluješ Željezničar i ideš u Zenicu sa strahom od (Čelika) drugoligaša.
Očekujem pobjedu i to baš tamburanje. Sve osim toga je sramota. Kup nam je imperativ i tu moramo biti još bolji nego u ligi. Ne idemo u Varšavu na gostovanje, nego u Zenicu.
Nama će najveći problem biti Kazla, kakav god je Čelik + pun stadion + Kazla = veliki problem.
a nema sutra straha, oni ce vjerovatno orvih 15-20 min letiti ko zuce i tu ih treba smiriti, nadat se da nece biti nekih ludjackih startova.
sve istalo je na nasoj strani, fizicki smo jaci, o tehnickom i taktickom dijelu nema price i ocekujem sigurnih 0-2 ili 0-3 ako napadaci ne budu fulali zicere.
Takodjer treba sto prije rijesiti utakmicu jer nas za vikend ocekuje Sloga u Doboju i tu pobjeda nesmije falit.
sve istalo je na nasoj strani, fizicki smo jaci, o tehnickom i taktickom dijelu nema price i ocekujem sigurnih 0-2 ili 0-3 ako napadaci ne budu fulali zicere.
Takodjer treba sto prije rijesiti utakmicu jer nas za vikend ocekuje Sloga u Doboju i tu pobjeda nesmije falit.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Bas, plan je ove sezone uzeti Kup a da strahujes od nekog drugoligasa, izvesti najjaci sastav i zgadit fudbal cijelom hakalagradu!NoProfit je napisao/la: ↑09 feb 2026, 13:03Mlatneš Borca, mlatneš Zrinjskog, siluješ Željezničar i ideš u Zenicu sa strahom od (Čelika) drugoligaša.Očekujem pobjedu i to baš tamburanje. Sve osim toga je sramota. Kup nam je imperativ i tu moramo biti još bolji nego u ligi. Ne idemo u Varšavu na gostovanje, nego u Zenicu.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
bordospartanac
- Kontakt:
Dijelim misljenje sa ostalima, a to je da trebamo sigurno pobijediti u Zenici. Euforiju im spustiti ranim vodstvom, a kasnije se samo osigurati. Sretno momci.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, soe i 35 gostiju.
.png)