Ovo je drugi igrac kojeg je bukvalno ni iz cega izvadio. Jedan je danas standardan u repkidrugi je debitovao u Bundesligi.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Noddi je pravo lud. Kad ga je u pocetku spominjao, mi smo se smijali 

Ovo je drugi igrac kojeg je bukvalno ni iz cega izvadio. Jedan je danas standardan u repkidrugi je debitovao u Bundesligi.
-
General505
- Kontakt:
Šiljević samo želi nas...iako ga menadzer još koči i kalkuliše
Zaboravicemo to da nema igraca sa ić koje nije spomenuo ovdjeSindikat12 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 07:17Noddi je pravo lud. Kad ga je u pocetku spominjao, mi smo se smijali
Covjek ima foldere sa u9 igracima iz Salzburga. Ozbiljno pristupio skautiranjuSheyi je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:13Zaboravicemo to da nema igraca sa ić koje nije spomenuo ovdjeSindikat12 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 07:17Noddi je pravo lud. Kad ga je u pocetku spominjao, mi smo se smijali
Ovo je drugi igrac kojeg je bukvalno ni iz cega izvadio. Jedan je danas standardan u repkidrugi je debitovao u Bundesligi.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo redakcija sportsport su veliki supci koji nece nista da objave za djurica i mahmica **** im lindey von sve
Vise pisu o poetmcijalnim za hrvatsku i srbiju nego za BiH
Ili se ne razumiju u fudbal i misle da ceska liga neka bezveze liga ili su supci trece ne vidim
Ili se ne razumiju u fudbal i misle da ceska liga neka bezveze liga ili su supci trece ne vidim
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A ide neki naslov tipa “ Modricev imenjak debitirao u Bundesligi”.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:06Samo redakcija sportsport su veliki supci koji nece nista da objave za djurica i mahmica **** im lindey von sve
Sta ce jade
Vjerujte nodiju djuric je nas najbolji vezni kojeg mozemo odmah pozvati
Niko od ovih hadziahmetovic, sunjic, tahirovic, gigovic, basic se ne moze porediti sa Djuricem u razigravanju, a pogotovo dino besirevic, i slicni
Pa i kad je u pitanju sprema kondicija i trcanje za mnoge je prespreman
Pa i mali Mahmic je tu negdje vjerujte s njima dvojicom pojeli bi Wels
Ako mozete vratite utakmicu sa Bayernom covjek je prejednostavan i zamalo su zabili gol iz akcije koju je pokrenuo, a mi to nemamo i patimo se sa prenosenjem lopte
Znam sta pricam gledao sam ga 20,30 utakmica, a gledao sam i nase kako ne mogu da pariraju kipru, san marinu u sredini
Brat moj dobri ide Djuric na svjetsko
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
jasmin10 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:12A ide neki naslov tipa “ Modricev imenjak debitirao u Bundesligi”.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:06Samo redakcija sportsport su veliki supci koji nece nista da objave za djurica i mahmica **** im lindey von sve
Ma evo pao je naslov ibrakadabra sredio transfer partizanovog igraca u milan
Braca najjaci siNoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:47Sta ce jade
Niko od ovih hadziahmetovic, sunjic, tahirovic, gigovic, basic se ne moze porediti sa Djuricem u razigravanju, a pogotovo dino besirevic, i slicni
Ako mozete vratite utakmicu sa Bayernom covjek je prejednostavan i zamalo su zabili gol iz akcije koju je pokrenuo, a mi to nemamo i patimo se sa prenosenjem lopte
Znam sta pricam gledao sam ga 20,30 utakmica, a gledao sam i nase kako ne mogu da pariraju kipru, san marinu u sredini
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ti si, momak, haman ovdje zaluto. Navijat za zemlju u kojoj su sportske legende Barbarez, Markovic, Panic i plejada drugih i za sve neuspjehe okrivit samo njih je hem bezveze hem zlonamjerno. Ček jorself bifor ju rek jorself.Diadora je napisao/la: ↑09 feb 2026, 01:09Jeste bitno itekako. Kad imas srbe na timu to automatski ubija patriotizam u repci a bez toga pisi propalo. Najuspjesniji smo bili kad ih nije bilo ili ih je jedva bilo na timu tj 2014te. A to je razlog kakvog takvog uspjeha kosarlaske repke Koji traje vec neko vrijeme. Sto manje srba na timu veci je nacionalni naboj. Jedna od rijetkih dobrih stvari sto je kockar uradio je to da ue ocistio repku od srbadije
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nije bezveze, nego ZLO, nakaradno i maloumno. Da ne kažem da podsjeća na dvije hitleroidne ideologije kod komšija.Maverick je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:36Ti si, momak, haman ovdje zaluto. Navijat za zemlju u kojoj su sportske legende Barbarez, Markovic, Panic i plejada drugih i za sve neuspjehe okrivit samo njih je hem bezveze hem zlonamjerno. Ček jorself bifor ju rek jorself.Diadora je napisao/la: ↑09 feb 2026, 01:09Jeste bitno itekako. Kad imas srbe na timu to automatski ubija patriotizam u repci a bez toga pisi propalo. Najuspjesniji smo bili kad ih nije bilo ili ih je jedva bilo na timu tj 2014te. A to je razlog kakvog takvog uspjeha kosarlaske repke Koji traje vec neko vrijeme. Sto manje srba na timu veci je nacionalni naboj. Jedna od rijetkih dobrih stvari sto je kockar uradio je to da ue ocistio repku od srbadije
Pa procitajte mu postove. Svaki je na isti kalup. Najbolje napravit reprezentaciju bradonja, ne Bosnjaka, Hrvata, Srba nego bas onih bradonja. Tad bi vjerujem bio zadovoljan.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nodi TITO...NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:47Sta ce jade
Druze a da ti Malo provjeris prije nego pocnes lupati.. za tvoju info,barba je zidov Ali mjesani brak. Panic je katolik. Neno markovic I donekle misimovic su pozitivan primjer. Da te podsjetim da su za repku igrali krunic Koji pjeva himnu komsija, supic Koji je javno podrzavao ratka nakon sto su mu balijetine skandirale na bilinom, grujic I bajic Koji su dobili proljev kad je trebalo igrati odlucujucu protiv srbije za svjetsko 2006, ognjen sranjes Koji je tetovirao mapu genocidnog krmetnjaka , dejan malinovic Koji otvoreno dize tri prsta itd.Maverick je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:36Ti si, momak, haman ovdje zaluto. Navijat za zemlju u kojoj su sportske legende Barbarez, Markovic, Panic i plejada drugih i za sve neuspjehe okrivit samo njih je hem bezveze hem zlonamjerno. Ček jorself bifor ju rek jorself.Diadora je napisao/la: ↑09 feb 2026, 01:09Jeste bitno itekako. Kad imas srbe na timu to automatski ubija patriotizam u repci a bez toga pisi propalo. Najuspjesniji smo bili kad ih nije bilo ili ih je jedva bilo na timu tj 2014te. A to je razlog kakvog takvog uspjeha kosarlaske repke Koji traje vec neko vrijeme. Sto manje srba na timu veci je nacionalni naboj. Jedna od rijetkih dobrih stvari sto je kockar uradio je to da ue ocistio repku od srbadije
Ocekivati od djece Koji su odrasli u post ratnoj banja luci ili bjeljini, ili bilo gdje u prodanom dijelu bosne izlozeni najprimitivnijoj verziji svetosavsko-cetnicke propagande da imaju bilo kakav afinitet prema bih je u najmanju ruku djecje I naivno da ne kazem retsrdirano. Eto vladan kovacevic je bio tu u sarajevu od u17 pa je poletio u srbiju cim su mu ime izgovirili a debilne horde I Dan Danas ga mole da dodze igrati za bih.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesi siguran? Ako ga ne pozove sad za baraz, nece ni na SP sigurno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne trebaju nam bradonje niti ih zelimo. To je Ono sto ponizni, tolerantni fgrovci ne kontaju. Zeljeti repku bez antidrzavnih elemenata nije nikakav fasizam nego cist zdrav razum. Zasto sjeverni irci ne zele etnicke irce na timu?
Nikom normalnom a ni nenormalnom ne smeta barisic, saric, kulenovic, ili menalo dok je bio u formi itd.. Ali nam itekako smetaju petokolonasi I komsijski otpad Koji su tu samo zbog toga sto nisu mogli igrati za komsije. I to nisu tu jer to kvalitetom zasluzuju, nego su tu menadzerskim I politickim smicalucama ugurani naustrb kvalitetnijih bosnjaka.
Nazalost tuzlanski fgrovci ne kontaju razliku. Kad imas ekipu punu interesdzija I bolikuraca oni ce igrati I truditi SE samo dok imaju korist. Onog Dana kad koristi ne bude bilo igrati ce preko k..a I licit ce na amatera( krunic). Kako ocekivati od nekog da SE zrtvuje I leti glavom na kopacku za nesto sto ne smatra svojim a da od toga nema licnu korist?
Ja za zivota ne pamtim bradonja tog tipa u reprezentacijama Saudije, Katara i ostalih. Kod nas najveci bradonja Barisic. Il je to Sunjic. Vecina nasih igraca nemaju potrebe brijati se.
Ne znam cemu trovati javni prostor kod nas tom pricom.
Ne znam cemu trovati javni prostor kod nas tom pricom.
U vezi zadnje recenice. Jeste balvan, al Vranjes te demantuje. Kao i Toni Sunjic, od oca koji je zlodjela pocinio.Diadora je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:39Ne trebaju nam bradonje niti ih zelimo. To je Ono sto ponizni, tolerantni fgrovci ne kontaju. Zeljeti repku bez antidrzavnih elemenata nije nikakav fasizam nego cist zdrav razum. Zasto sjeverni irci ne zele etnicke irce na timu?
Nikom normalnom a ni nenormalnom ne smeta barisic, saric, kulenovic, ili menalo dok je bio u formi itd.. Ali nam itekako smetaju petokolonasi I komsijski otpad Koji su tu samo zbog toga sto nisu mogli igrati za komsije. I to nisu tu jer to kvalitetom zasluzuju, nego su tu menadzerskim I politickim smicalucama ugurani naustrb kvalitetnijih bosnjaka.
Nazalost tuzlanski fgrovci ne kontaju razliku. Kad imas ekipu punu interesdzija I bolikuraca oni ce igrati I truditi SE samo dok imaju korist. Onog Dana kad koristi ne bude bilo igrati ce preko k..a I licit ce na amatera( krunic). Kako ocekivati od nekog da SE zrtvuje I leti glavom na kopacku za nesto sto ne smatra svojim a da od toga nema licnu korist?
Valjda su petokolonasi Sunjic i Katic prije svega. A ja cu i tebe upitati da li sa sigurnoscu znas kako su doticni odbili poziv u reprezentaciju nekada davno?
Ja sam uvjeren da Sunjica i Katica niko i nikada pomislio zvati nije.
Od Anela nema veceg petokolonasa.