FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne da se jednom desilo da kad se prica lahko cemo i da smo bolji da fasujemo. Nadam se da su igraci profesionalni toliko da ne bude zajebancije.
Prema nizerazrednim ekipama ne treba imati nikakvog respekta.
To se mora satrati odmah u prvih 20 minuta. Ako to ne mozemo, dabogda evrope ne vidjeli jer je ne zasluzujemo.
To se mora satrati odmah u prvih 20 minuta. Ako to ne mozemo, dabogda evrope ne vidjeli jer je ne zasluzujemo.
Šutkovic
Sivac Horic Hodzic Mašetic
Amoah Jenjic Delic Sijamija
Šero Masic
Ovo im je najbolje sto imaju po ovim tekmama iz federalke
Rijad im je bio 50% ekipe i onaj iz stupcanice sto je bio doso Kazazlic tako nesto i on je otiso
Sivac Horic Hodzic Mašetic
Amoah Jenjic Delic Sijamija
Šero Masic
Ovo im je najbolje sto imaju po ovim tekmama iz federalke
Rijad im je bio 50% ekipe i onaj iz stupcanice sto je bio doso Kazazlic tako nesto i on je otiso
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Da pohvalim momke koji rade grafite po gradu, a pogotovo po SG
Trenutna ekipa momaka sa sjevera i OML obećava. Hz su bile dugo u padu i ono što me je začudilo da momcima nije ništa palo.
Ostale ekipe kada dožive smjenu generacije kakvu su hz doživjele, pretežno fasuju krpu.
Grafiti su nekako dosta i ogledalo grada za neutralne sladokusce. Lijepo je kada na ulazu u grad/opštinu vidiš naš grafit.
Trenutno u odnosu na komšije dominiramo i jedino što treba prestati je šaranje. Papanluk na nivou i jednih i drugih.
Ove nove generacije nemaju taj kodex, daj da prešaram i ja sam faca u gradu. Nisi drug, nego napravi akciju sa 30 likova bez palica, cigli i ostalih rekvizita i napadni 2 kombija druge navijačke grupe.
Eh kako su Horde žarile 2008-2016, morali su se neki najaviti da dolaze na čaršiju, pa čak i pitati da li smiju djevojku prošetati.
Trenutna ekipa momaka sa sjevera i OML obećava. Hz su bile dugo u padu i ono što me je začudilo da momcima nije ništa palo.
Ostale ekipe kada dožive smjenu generacije kakvu su hz doživjele, pretežno fasuju krpu.
Grafiti su nekako dosta i ogledalo grada za neutralne sladokusce. Lijepo je kada na ulazu u grad/opštinu vidiš naš grafit.
Trenutno u odnosu na komšije dominiramo i jedino što treba prestati je šaranje. Papanluk na nivou i jednih i drugih.
Ove nove generacije nemaju taj kodex, daj da prešaram i ja sam faca u gradu. Nisi drug, nego napravi akciju sa 30 likova bez palica, cigli i ostalih rekvizita i napadni 2 kombija druge navijačke grupe.
Eh kako su Horde žarile 2008-2016, morali su se neki najaviti da dolaze na čaršiju, pa čak i pitati da li smiju djevojku prošetati.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Koji amoah, jel onaj sto je u zelji bio
Njegov imenjak i prezimenjak, ali nije on
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Iz rudara na posudbu doso
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Reala izbaci petoligas jebote. Da je tako lahko "satrati" neku ekipu valjda real madrid ne bi imao tih problema
To je tipična kup utakmica između velikih i malih.mališan može doći samo uz pomoć navijača i kroz borbu.ako to spriječimo, ne bi trebalo biti problema.
Jedan kratki rezime koji pokazuje da smo na dobrom putu da postanemo konkurentna, čak i dominantna, ekipa.
Otkad je Cvitanović trener odigrali smo 11 prvenstvenih utakmica, u kojima imamo omjer 6-4-1 te osvojena 22 boda od mogućih 33 što čini prosjek po utakmici 2 boda.
Od toga je bilo 8 clean sheetova, 3 minimalne pobjede (1-0), 16 datih golova, te 5 primljenih golova. Također, u 2 od 11 utakmica ni mi nismo uspjeli postići pogodak.
Protiv jačih ekipa imamo:
Zrinjski remi (trebali smo pobjediti) i pobjedu
Borac pobjeda
Željo pobjeda
Izgubili smo od Rudara 2-1, te remizirali sa Zrinjskim 1-1, Radnikom 2-2, Sirokim 0-0 i Veležom 0-0 gdje smo REALNO trebali imati barem 7 bodova više, od ovih 11 izgubljenih.
Do kraja imamo 16 utakmica, sa OSTVARENIM prosjekom bodova pod Cvitanovićem to bi bila još 32 boda, odnosno 64 ukupno što sigurno nije dovoljno za titulu.
Da smo uzeli ovih 7 koje smo po meni trebali, imali bismo 39 bodova umjesto 32, te prosjek 2.63 što je abnormalno visok prosjek. Sa tim prosjekom u preostalih 16 utakmica bismo dobili još 42 boda + 39 koje bismo imali sa tih 7 dodatnih, što bi na kraju sezone iznosilo 81 bod, što bi gotovo pa sigurno bila titula.
Ukoliko ovaj tim nastavi ovom putanjom, moglo bi se nadati tituli u idućoj sezoni, a za ovu prosto ne vjerujem.
Kratki pregled:
Zrinjski 1-1
Radnik 2-2
Sloga 1-0
Posusje 3-0
Borac 1-0
Rudar 1-2
Siroki 0-0
Velez 0-0
Zeljo 4-0
Zrinjski 1-0
Radnik 2-0
Otkad je Cvitanović trener odigrali smo 11 prvenstvenih utakmica, u kojima imamo omjer 6-4-1 te osvojena 22 boda od mogućih 33 što čini prosjek po utakmici 2 boda.
Od toga je bilo 8 clean sheetova, 3 minimalne pobjede (1-0), 16 datih golova, te 5 primljenih golova. Također, u 2 od 11 utakmica ni mi nismo uspjeli postići pogodak.
Protiv jačih ekipa imamo:
Zrinjski remi (trebali smo pobjediti) i pobjedu
Borac pobjeda
Željo pobjeda
Izgubili smo od Rudara 2-1, te remizirali sa Zrinjskim 1-1, Radnikom 2-2, Sirokim 0-0 i Veležom 0-0 gdje smo REALNO trebali imati barem 7 bodova više, od ovih 11 izgubljenih.
Do kraja imamo 16 utakmica, sa OSTVARENIM prosjekom bodova pod Cvitanovićem to bi bila još 32 boda, odnosno 64 ukupno što sigurno nije dovoljno za titulu.
Da smo uzeli ovih 7 koje smo po meni trebali, imali bismo 39 bodova umjesto 32, te prosjek 2.63 što je abnormalno visok prosjek. Sa tim prosjekom u preostalih 16 utakmica bismo dobili još 42 boda + 39 koje bismo imali sa tih 7 dodatnih, što bi na kraju sezone iznosilo 81 bod, što bi gotovo pa sigurno bila titula.
Ukoliko ovaj tim nastavi ovom putanjom, moglo bi se nadati tituli u idućoj sezoni, a za ovu prosto ne vjerujem.
Kratki pregled:
Zrinjski 1-1
Radnik 2-2
Sloga 1-0
Posusje 3-0
Borac 1-0
Rudar 1-2
Siroki 0-0
Velez 0-0
Zeljo 4-0
Zrinjski 1-0
Radnik 2-0
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sve je to meni jasno ali ne mozes glumiti neku velicinu a bojati se drugoligasa. Jedina misao mora biti kako ih sto prije rijesiti. Ni o cemu drugom ne treba razmisljatirimljanin90 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 13:46Reala izbaci petoligas jebote. Da je tako lahko "satrati" neku ekipu valjda real madrid ne bi imao tih problema
Ma ne kontam ni ja šta ss imamo brinuti, realno smo petostruko jači a koncentracija igrača u FKS je sve samo nije počkasta trenutno a igrali su i na posječenijim stadionima.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:18Bit ce mnogo lakse nego sto se ocekuje. Igrat ce vjerovatno prva postava, ja brige nemam.
Samo da ne bude opet busenja guma i ostecenja.
Što se tiće napada, toga će bit sigurno jer to je jednostavno navijački folklor, samo nek ne bude kao prosli susret u kupu gdje nas zaskaču iz Internacionala među zgradama pa bježe. Uglavnom poželilo se u čimburlend. Vidimo se u srijedu.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Zna li neko kad se krece za Zenicu? Jel se mora sa kolonom ici? S posla ću pravo pa da znam kako, šta..
- NeSamSafetee
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
**** cemo černobilce
VAMOS SARAJEVO!!!
VAMOS SARAJEVO!!!
Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict, Pitar6785, soe i 32 gosta.