Ako ulože malo više truda, još uvijek ima nade.
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: 🇧🇦Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Utorak, 10. februar:
13:30 GOŠK - Rudar Prijedor
15:30 Sloga – Tekstilac
18:00 Zrinjski – Stupčanica
Srijeda, 11. februar:
15:30 Radnik – Kruševo
18:00 Čelik – Sarajevo
20:30 Velež – Široki Brijeg
Četvrtak, 12. februar:
13:00 Famos Hrasnica – Laktaši
18:00 Željezničar – Slavija
Sve tekme idu na Areni.
13:30 GOŠK - Rudar Prijedor
15:30 Sloga – Tekstilac
18:00 Zrinjski – Stupčanica
Srijeda, 11. februar:
15:30 Radnik – Kruševo
18:00 Čelik – Sarajevo
20:30 Velež – Široki Brijeg
Četvrtak, 12. februar:
13:00 Famos Hrasnica – Laktaši
18:00 Željezničar – Slavija
Sve tekme idu na Areni.
Koševo zove Zenicu... Zenico javi se.
Jeste li se pripremili za tarabljenje?
U srijedu vas vračamo na fabričke postavke uz muzičku numeru Muharemage, Hakalinog rođaka..
Nema više Durmiša, ostala je tuga..vječno će ga pamtiti robovi sa juga. Vidimo se u srijedu i komotne gaće navucite da lakše skliznu.
U srijedu vas vračamo na fabričke postavke uz muzičku numeru Muharemage, Hakalinog rođaka..
Nema više Durmiša, ostala je tuga..vječno će ga pamtiti robovi sa juga. Vidimo se u srijedu i komotne gaće navucite da lakše skliznu.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Seksanje zenicke prcije u bulju je san svakog normalnog bh. drzavljanina. Zenicke zatucane lobanje se sve vise uvlace cetalju Vici te zele isprositi stadion i ulazak u PL. Jasno da ce najveci klub u BiH to nasamarati, nadajmo se.goGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 01:41Koševo zove Zenicu... Zenico javi se.
- Robijas007
- Kontakt:
Oplodio ti Vico svako zensko u familiji, papal, a i tebe natego jer se vidi da si ped.rcinaHP46 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 09:34Seksanje zenicke prcije u bulju je san svakog normalnog bh. drzavljanina. Zenicke zatucane lobanje se sve vise uvlace cetalju Vici te zele isprositi stadion i ulazak u PL. Jasno da ce najveci klub u BiH to nasamarati, nadajmo se.goGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 01:41Koševo zove Zenicu... Zenico javi se.
Nema više Durmiša, ostala je tuga..vječno će ga pamtiti robovi sa juga. Vidimo se u srijedu i komotne gaće navucite da lakše skliznu.![]()
![]()
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sto si retardiran cernobilac imas li sestru u porodici, majku imas zamisli da tebi to neko kaze koliko ti je godina majmune jedan?!!Robijas007 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:24Oplodio ti Vico svako zensko u familiji, papal, a i tebe natego jer se vidi da si ped.rcinaHP46 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 09:34Seksanje zenicke prcije u bulju je san svakog normalnog bh. drzavljanina. Zenicke zatucane lobanje se sve vise uvlace cetalju Vici te zele isprositi stadion i ulazak u PL. Jasno da ce najveci klub u BiH to nasamarati, nadajmo se.goGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 01:41Koševo zove Zenicu... Zenico javi se.
Nema više Durmiša, ostala je tuga..vječno će ga pamtiti robovi sa juga. Vidimo se u srijedu i komotne gaće navucite da lakše skliznu.![]()
![]()
Covjek se zeza malo pred derbi, a nadju se debili koji odmah udaraju na porodicu , ja sam evo ozenjen imam dvoje djece, sestru za muda bi svakog objesio da mi tako nesto spomene!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Sad ce markale psovati i mrtve ljude. Standardno zenicki, da moze neko bombu baciti ali dok su svi na okupu.KosevoZove je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:51Sto si retardiran cernobilac imas li sestru u porodici, majku imas zamisli da tebi to neko kaze koliko ti je godina majmune jedan?!!Robijas007 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:24Oplodio ti Vico svako zensko u familiji, papal, a i tebe natego jer se vidi da si ped.rcina
Covjek se zeza malo pred derbi, a nadju se debili koji odmah udaraju na porodicu , ja sam evo ozenjen imam dvoje djece, sestru za muda bi svakog objesio da mi tako nesto spomene!
Fk Željezničar.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Balavac ocigledno iskompleksirani za sve sto je vezano za fks i glavni grad.Pablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:53Sad ce markale psovati i mrtve ljude. Standardno zenicki, da moze neko bombu baciti ali dok su svi na okupu.KosevoZove je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:51Sto si retardiran cernobilac imas li sestru u porodici, majku imas zamisli da tebi to neko kaze koliko ti je godina majmune jedan?!!Robijas007 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:24
Oplodio ti Vico svako zensko u familiji, papal, a i tebe natego jer se vidi da si ped.rcina
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nije covjek nista rekao vama, nego ovom trolu tuzlanskom, koji u svakoj prilici vrijedja Zenicu i sve vezano za nju.
A vidim Durmis ostao u lijepom sjecanju bordo taboru
Prosli put Durmis, sada neko drugi, za uspomenu i dugo sjecanje.
A vidim Durmis ostao u lijepom sjecanju bordo taboru
Nek ostane zapisano da su na rusenje Zenice pozivali cetnici iz BL tamo nekad 2007 i evo horde sad. Navodim ovo iz razloga sto ovi potonji vole da izigravaju vrhovne moralne autoritete i misle da imaju iskljucivo pravo da odeđuju sta je dobro a sta lose.
Srce, čast i ponos!
Nije prvi put da pozivamo.
Černobilci, morate shvatiti da navijačka pjesma "Stanica sva je u bordo bijelom..." u originalnoj verziji ide "...srušit ćemo stadion.", a riječ stadion se mijenja imenima mjesta u kojima gostujemo. Niste toliko bitni da samo vas želimo rušiti. Naravno radi se o figurativnom smislu rušenja. Jasno mi je da zajebavate da vam taj stih s rušenjem smeta, ali mi je nevjerovatno da ste se toliko sad upalili, a to se pjeva godinama.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma pjevajte sta hocete boli nas briga. Samo nemojte izigravat moralne velicine jer to svakako niste, nek smo mi najgori na svijetu i vi ste isti.Zutti je napisao/la: ↑09 feb 2026, 14:45Nije prvi put da pozivamo.![]()
Černobilci, morate shvatiti da navijačka pjesma "Stanica sva je u bordo bijelom..." u originalnoj verziji ide "...srušit ćemo stadion.", a riječ stadion se mijenja imenima mjesta u kojima gostujemo. Niste toliko bitni da samo vas želimo rušiti. Naravno radi se o figurativnom smislu rušenja. Jasno mi je da zajebavate da vam taj stih s rušenjem smeta, ali mi je nevjerovatno da ste se toliko sad upalili, a to se pjeva godinama.
A za rusenje neceg, e pa to niste vise kapacitet raditi u vlastitom gradu a da ne govorim negdje drugo.
Sportski pozdrav!
Srce, čast i ponos!
A valjda ovaj put onaj mali što ne ode u Slaviju za milion nešto kao aplaudirao umjesto da šamara suigrače, stručni štab i komplet Sjever pa im teže pala pjesma šta li...
A uvijek je tako kad sarajevska fgr poziva na rušenje, ****, pišanje i slično to je figurativno i to se uvijek pjevalo i to je cool. Al kad njima tako neko, onda je to četnikovanje, vrijeđanje, ponižavanje itd. Tako su i mali plavi "figurativno" bacali bombe na dječija igrališta, samo što su bombe i geleri bili pravi.. al ne bi oni..
Pravda za flash-a!!!
Da sam Cvitanovic nikada ne bih poveo malog Telalovica na ovu tekmu...
Dijete je to od 17 g i ne zasluzuje vrijedjanje i psovanje,a nije ni neophodan toliko da se mora izlagati navednom...
Ako ga uvrsti u ekipu, onda je to zajednicka odluka, nakon medjusobnog razgovora i odluka koju je dijelom i sam Rijad kreirao sto bi pokazivalo njegovu mentalnu snagu...
Ali ponavljam, mlad je to igrac i ja ga ne bih tamo vodio...
Dijete je to od 17 g i ne zasluzuje vrijedjanje i psovanje,a nije ni neophodan toliko da se mora izlagati navednom...
Ako ga uvrsti u ekipu, onda je to zajednicka odluka, nakon medjusobnog razgovora i odluka koju je dijelom i sam Rijad kreirao sto bi pokazivalo njegovu mentalnu snagu...
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Nema veze, psovat cemo mu i ako ne dodjeVanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:21Da sam Cvitanovic nikada ne bih poveo malog Telalovica na ovu tekmu...
Ko će drugi o bombama od starih terorista štrumfovaPablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:53Sad ce markale psovati i mrtve ljude. Standardno zenicki, da moze neko bombu baciti ali dok su svi na okupu.KosevoZove je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:51Sto si retardiran cernobilac imas li sestru u porodici, majku imas zamisli da tebi to neko kaze koliko ti je godina majmune jedan?!!Robijas007 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:24
Oplodio ti Vico svako zensko u familiji, papal, a i tebe natego jer se vidi da si ped.rcina
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo naših sarajlija, hoće ponovo da bacaju bombe po dječijim igralištima i da ranjavaju ljude. Ni četnici ni ustaše nisu uspjeli sto su naše drage sarajlijePablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:53Sad ce markale psovati i mrtve ljude. Standardno zenicki, da moze neko bombu baciti ali dok su svi na okupu.KosevoZove je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:51Sto si retardiran cernobilac imas li sestru u porodici, majku imas zamisli da tebi to neko kaze koliko ti je godina majmune jedan?!!Robijas007 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:24
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ogradjujem se od ostalih, to je moje misljenje. Ne mozes sve u isti kos, jbg vi psujete markale, smijete se na smrt drugih navijaca, kako bi se osjecali da malo obrnemo situaciju? Da vama neko spominje mrtve navijace? Ali niko ne spada na taj nivo da proziva, da ismijava, to samo mozete vi. Zato ste najjadnija skupina koja postoji gora i od srba. U sustini vi ste zapravo srbi dizali ste tri prsta, nije vama to strano. Ismijavali ste Anera, ja bi u zemlju propao da neko sa nase strane da li grupa ili simpatizeri spominju rahmetli Mirsu ili drugog poginulog navijaca.BadrHari je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:35Ko će drugi o bombama od starih terorista štrumfovaPablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:53Sad ce markale psovati i mrtve ljude. Standardno zenicki, da moze neko bombu baciti ali dok su svi na okupu.KosevoZove je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:51Sto si retardiran cernobilac imas li sestru u porodici, majku imas zamisli da tebi to neko kaze koliko ti je godina majmune jedan?!!
Covjek se zeza malo pred derbi, a nadju se debili koji odmah udaraju na porodicu , ja sam evo ozenjen imam dvoje djece, sestru za muda bi svakog objesio da mi tako nesto spomene!![]()
Fk Željezničar.
Aha kad je u pitanju sramota tvoje grupe onda ne mozes sve u isti kos. Kad je u pitanju sramota Robijasa onda sve treba u isti kos.Pablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:50Ogradjujem se od ostalih, to je moje misljenje. Ne mozes sve u isti kos, jbg vi psujete markale, smijete se na smrt drugih navijaca, kako bi se osjecali da malo obrnemo situaciju? Da vama neko spominje mrtve navijace? Ali niko ne spada na taj nivo da proziva, da ismijava, to samo mozete vi. Zato ste najjadnija skupina koja postoji gora i od srba. U sustini vi ste zapravo srbi dizali ste tri prsta, nije vama to strano. Ismijavali ste Anera, ja bi u zemlju propao da neko sa nase strane da li grupa ili simpatizeri spominju rahmetli Mirsu ili drugog poginulog navijaca.
Pa kakav kreten majko draga
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, f16, Vanja8 i 9 gostiju.