FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo što igraju ovi tzv. igrači Trupouee, Seedorf, Konings, Erik, Krpić i ostalo co. Mogli su i igrači iz omladisnkog pogona, nikakve razlike u kvaliteti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:04https://www.transfermarkt.com/patrik-ga ... ler/820370 ?
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Osim je 2011 onog Nyemu iz neke prasume izvuko, nije bilo ni skauta ni hajlajtsa ni instagrama, nije mu ni familija znala da je fudbaler, pa je bio jedan od najjacih stopera lige u svoje doba, sad uz sve resurse i pracenje igraca nama Seedorf glavni stoper ekipe, bog te pito kakvi li su talovi sa ovim holandjanima.
Curva Sud
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ne smijes spominjati Amara,ako ga spomenes nisi više navijac Zelje. Odmah si navukao 5 acc debila s ove teme na ledja. Znači na ovom forumu ako si pravi navijac kluba moras pisati Amar kamatar, Amar lopov, ok.WeekendOffender je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:40Osim je 2011 onog Nyemu iz neke prasume izvuko, nije bilo ni skauta ni hajlajtsa ni instagrama, nije mu ni familija znala da je fudbaler, pa je bio jedan od najjacih stopera lige u svoje doba, sad uz sve resurse i pracenje igraca nama Seedorf glavni stoper ekipe, bog te pito kakvi li su talovi sa ovim holandjanima.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Preporučio ga je Haris Fazlagić jaranski, Amar ga je bio u stanju procijeniti nakon 7 dana u Puli. To je kada imaš preporuku kojoj nije cilj da se ugradi i kvalitet SS na čelu sa Amarom da procjene. Jedina mrlja mi je odlazak bez odštete, za njega onakvog se sigurno moglo uzeti nešto malo, btw bio je na FIFI 14 u Melbournu, jer tu ima australijska ligaWeekendOffender je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:40Osim je 2011 onog Nyemu iz neke prasume izvuko, nije bilo ni skauta ni hajlajtsa ni instagrama, nije mu ni familija znala da je fudbaler, pa je bio jedan od najjacih stopera lige u svoje doba, sad uz sve resurse i pracenje igraca nama Seedorf glavni stoper ekipe, bog te pito kakvi li su talovi sa ovim holandjanima.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Sutra karte izlaze u prodaju?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ovo je najžalosnije...
Ništa gori ne bi bili Gojak,Dragović,Efendić + Braheem i Freeman...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Freeman je zabio tri gola u tri utakmice za juniore.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:55Ovo je najžalosnije...
Ništa gori ne bi bili Gojak,Dragović,Efendić + Braheem i Freeman...
Jaganjac je zabio 2 gola u 15 utakmica, Rakic 0 golova u 16 utakmica.
Levin je napisao sve kako treba te formaciju koju moramo igrati i kojih 11 treba igrati, i to ako ko moze poslat strucnom štabu zamolio bih vas i da uradite, da ne gledam vise iz kola u kolo novih 11 i nove neke eksperimente sa pocetnom postavom. Moj dodstni prijedlog jer smo u deficitu sa krilima je najbolja formacija ikad smisljena za goste proziv jakih ekipa gdje dobijas na brojnosti u veznom redu a i dalje imas,solidan broj igra a koji djeluju u ofanzivi a to bi izgledalo ovako:
---‐---------‐‐-‐--- -------Muftic
Odinaka. Seedorf/Sukilovic Nastic/Osman alic
---------------- --- Pejic/Radovac-----
---------- ---Deni/Sabic ------Erik/Ismail
----‐-‐--------------------- Prokop
------ Jaganjac/Rakic/vini -- Cveta/Huskovic
Cak sta više mislim da bi nam ova formacija valjala cak i bolje od 4 5 1 koju zagovaramo i najcesce igramo ali smo u deficitu sa krilima tako da je vrlo tesko to igrat jer moras imati mega dobra krila, dok u 4 4 2 baklava, cveta se moze izvlaciti na stranu, vini isto moze igrat spica pa se izvlaciti na stranu, jaganjac i rakic oba U21, veznj red sve ih mozes vrtiti i rotirati, dobijas i sabica ponekad U21 itd, odbrana je problem sa stoperima uglavnom, tu se mora rijesiti nesto. Odmah protiv slavija pokusat ovu baklavu, i malo visjeti kako ce se igraci ponasat sa novim zadacima, mislim da sa ovom formacijom dobijamo najvise kombinacija za trenutacni roster...
---‐---------‐‐-‐--- -------Muftic
Odinaka. Seedorf/Sukilovic Nastic/Osman alic
---------------- --- Pejic/Radovac-----
---------- ---Deni/Sabic ------Erik/Ismail
----‐-‐--------------------- Prokop
------ Jaganjac/Rakic/vini -- Cveta/Huskovic
Cak sta više mislim da bi nam ova formacija valjala cak i bolje od 4 5 1 koju zagovaramo i najcesce igramo ali smo u deficitu sa krilima tako da je vrlo tesko to igrat jer moras imati mega dobra krila, dok u 4 4 2 baklava, cveta se moze izvlaciti na stranu, vini isto moze igrat spica pa se izvlaciti na stranu, jaganjac i rakic oba U21, veznj red sve ih mozes vrtiti i rotirati, dobijas i sabica ponekad U21 itd, odbrana je problem sa stoperima uglavnom, tu se mora rijesiti nesto. Odmah protiv slavija pokusat ovu baklavu, i malo visjeti kako ce se igraci ponasat sa novim zadacima, mislim da sa ovom formacijom dobijamo najvise kombinacija za trenutacni roster...
ovaj put se ne bi vezao na ova pisanja medija...
Nijaze, je li to Ovčina spada u novu PLATEŽNU MOĆ
Bugarin bi već bio pojačanje, dobre godine i sezone provodio u borbi za vrh
Bugarin bi već bio pojačanje, dobre godine i sezone provodio u borbi za vrh
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Grci pišu da je Galchev sve dogovorio sa OFI Kretom...
Znači li to da nam se Haris vraća? Insajderi ima li istine u ovome?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne pecajte se na medijske spekulacije
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Stvarno onaj crnac u Zelje sto je onako izgubljeno odigrao kod primljenog gola. Ono nijedan trener ne moze popraviti on je trebalo odma otjerati sa terena, stadiona, kluba. Nivo opstinske lige
-
tiagofaria25
- Kontakt:
A više bih volio da istrpimo Odinaku pola sezone, nego Ovcina da se vrati. Bugarin izgleda extra, ali evo neko je vec to demantovao na forumu. Jbg Hare kako je otisao od nas vise bio bez kluba i utakmica nego sto je igrao. Ako ode Troupee samo za duboke klupe moze Ovcina, ako Odinaka slomi nogu da zaigra, mozda nam se isplati istrpit Odinaku malo.
Pravo da ti kažem, nije mi više ni smiješno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Lokomotifa
- Kontakt:
E čuj Ovčina. Vratite Rustemovića i Bibera pa da zaigramo prvu ligu FBiH.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Insajderi samo demantuju kvalitetne igrače i one što bi fakat bili pojačanja, ali smo se pojačali, tako kažu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Za Galcheva sam tek sada vidio da pišu da bi mogao potpsati za nas i izgleda jako interesantno, nadam se da nije dogovorio sa kretom. Što se tiče Ovčine ne znam za vas ali ja bi prije Marina Galića ako moram birati...
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Trenutno korisnika/ca: Giba87, LoveFootball1987, MisterBlue, TefalTava i 61 gost.