Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doci ce kad budu imali krov nemoj ih da kisnu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dođe i nas preko 13 hiljada kad igramo velike utakmice. To što nam utakmica protiv Čelika ili bilo kojeg drugog kluba iz države (mimo derbija) ne predstavlja veliku utakmicu, to je drugi par cipela. Izvadite nam posjete na Čelikovim utakmicama za vrijeme igranja u Premijer ligi, pa se onda busajte u prsa. 
I tad su vam samo Sarajevo i Željezničar punili stadion, a vidim to se nije promijenilo ni do dana današnjeg. Što li?
0:7
I tad su vam samo Sarajevo i Željezničar punili stadion, a vidim to se nije promijenilo ni do dana današnjeg. Što li?
0:7
-
Convicts1988
- Kontakt:
Cuj velike utakmice, Celik Gosk 10.500 
Budalice malee
Budalice malee
- Riquelme1921
- Kontakt:
Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Grupa iznad svakog pojedinca.
Naloženi ste na ulazak u PL, radi hajp svoje i sve okej.Convicts1988 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:37Cuj velike utakmice, Celik Gosk 10.500
Budalice malee
Ovako je to, protiv Goška izgledalo u PL:
Zar neko iz Sarajeva fakat utakmicu protiv Čelika naziva derbijem?Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Kako Željo čestita šampionima, svaka čast
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili RealRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Srce, čast i ponos!
- Riquelme1921
- Kontakt:
za vas smo Barcelona 2009.Venom je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:48Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili RealRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Grupa iznad svakog pojedinca.
Zaplati onda Barca fino u Posusju jucerRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:49za vas smo Barcelona 2009.Venom je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:48Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili RealRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Srce, čast i ponos!
ŽIIIIV JEEEENoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:23Ako treba krilo staviti Ibraheema, Freemana i gotovo
Korora, Mujkic, Babaluk dajte nekom sansu
Preguracemo sezonu s njima bolje nego Ovcinu i takve da dovode i da ih tjeraju u augustu
Za sta nam sluze ti igraci?
Nece postati igraci na treninzima sigurno niko od njih, a trening nije garant da ce neko biti dobar na utakmici
Evo konings kida na treningu i dzaba sve na utakmici ne moze zabiti gola turbini,olimpiku, a ibrahem, mujkic, korora po cetiri zabiju
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Union Berlin i Hertha nisu dva najtrofejnija kluba u svojoj zemlji. Sarajevo i Željezničar jesu.Venom je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:48Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili RealRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
- jurisicduska
- Kontakt:
Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč

Zbog ovog.
A tom tvojom analogijom ni utakmica Sarajevo Željezničar ne bi trebala biti derbi jer niste 15 godina titulu osvojili.
- LondonBlues
- Kontakt:
Vec sljedece godine nece biti.NoProfit je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:54Union Berlin i Hertha nisu dva najtrofejnija kluba u svojoj zemlji. Sarajevo i Željezničar jesu.Venom je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:48Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili RealRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:41Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Hoće. S obzirom da će FK Sarajevo, inače apsolutni vladar u Kupu BiH, osvojiti Superkup i već spomenuti Kup jedine i najdraže nam Bosne i Hercegovine.LondonBlues je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:02Vec sljedece godine nece biti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tu sam tu sam, krenem nekad nesto napisat, al mi muka bude sarajevskih velikana i prica o investitorima, ko se prodo ko nije, pa odustanem. Znas i sam da sam ja vise ovako za pricu o transparentima, ili za nalijepit susjede kad mi nalete na volejAvantiBL je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:51Jesi živ čovječe, nije te dugo bilo na forumu?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:50Jeste li batosa vec krenuli one vase psovke ucit ili ide prvo vizuelni performans
Ko uzima u subotu?
- LondonBlues
- Kontakt:
Borac vam je ispo vec, ne znam sta vam mogu ponuditi ove godine za 3 boda u ligi ali to kup sigurno nije. Ja vjerujem da su sva tri trofeja nasa. Vidjet cemo na kraju tko je bio u pravu. Sportski pozdrav.NoProfit je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:05Hoće. S obzirom da će FK Sarajevo, inače apsolutni vladar u Kupu BiH, osvojiti Superkup i već spomenuti Kup jedine i najdraže nam Bosne i Hercegovine.![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
LondonBlues je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:14Borac vam je ispo vec, ne znam sta vam mogu ponuditi ove godine za 3 boda u ligi ali to kup sigurno nije. Ja vjerujem da su sva tri trofeja nasa. Vidjet cemo na kraju (t)ko je bio u pravu. Sportski pozdrav.
Vjerovatno isto što ste nam i vi ponudili na jesen u Mostaru.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.