FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
36
10%
Treći
108
31%
Četvrti
72
21%
Peti
26
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
26
8%

Ukupno glasova: 345

endeende
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la endeende » 09 feb 2026, 16:43

renana out par mjeseci

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 09 feb 2026, 17:03

Mora se dovesti špic i to brzo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 feb 2026, 17:16

Uopste me ne cudi sekunde.Poslije svaki priprema narocito zimski imamo najmanje 3 teze povrijedjena igraca,ne znam iskreno sto ste mislili da ce sad bit nesto drugacije a pripreme skroz bezveze bile.
Upozoravao sam da nam treba igraca kad su govorili da ne treba i da smo popunjeni...Znam u dusu klub
Sto se tice napadaca,nakon zadnjeg kola jesenjeg dijela stav je bio da nam najvise treba napadac,mi smo do sada otpustili svakog ali bukvalno svakog napadaca sto smo imali i vratili Turkesa.Sta ako se i on povrijedi?

Najmanje jednog napadaca danas nazvati i zavrsiti da se sutra prikljuci pa kakav god bude,u kar.ina smo situaciji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 feb 2026, 17:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
09 feb 2026, 17:16
Uopste me ne cudi sekunde.Poslije svaki priprema narocito zimski imamo najmanje 3 teze povrijedjena igraca,ne znam iskreno sto ste mislili da ce sad bit nesto drugacije a pripreme skroz bezveze bile.
Upozoravao sam da nam treba igraca kad su govorili da ne treba i da smo popunjeni...Znam u dusu klub
Sto se tice napadaca,nakon zadnjeg kola jesenjeg dijela stav je bio da nam najvise treba napadac,mi smo do sada otpustili svakog ali bukvalno svakog napadaca sto smo imali i vratili Turkesa.Sta ako se i on povrijedi?

Najmanje jednog napadaca danas nazvati i zavrsiti da se sutra prikljuci pa kakav god bude,u kar.ina smo situaciji
Ne bi FKS bilo FKS da se u nekom lijepom momentu ne povrijedi igrač na više mjeseci :crazy:
Sreća ima dosta igrača bez ugovora, nadam se da Zoran ima neko na umu, inače…
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 feb 2026, 17:37

Fakat se povrijedio Renan ? E to ne valja, koliko god ga ja prvi osporavao...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 09 feb 2026, 17:39

Gdje je to objavljeno?

Herson

Post Postao/la Herson » 09 feb 2026, 17:41

Svi koji žele da novi napadač dođe u klub do utakmice sa Slogom, neka napišu tri puta "napadač" u komentar i pogledaju video LEON BENKO | HATTRICK | FK SARAJEVO - FK DRINA.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 feb 2026, 17:43

NazorUso je napisao/la:
09 feb 2026, 17:37
Sačekati zvanično da vidimo koja je procjena koliko će biti van terena, ali da, neku povredu ima.
Nadati se da su nakon pregleda promjenili mišljenje i da je odsustvo manje nego prvobitno, ali, sve su prilike da ga neće biti malo duže..
Edit:
Renan Oliveira povrijedio kičmu, operativni zahvat vjerovatno neće biti potreban
Napadač FK Sarajevo Reanan Oliveira povrijedio je leđa tokom jednog od posljednjih treninga bordo tima, saznaje portal Klix.ba.
Oliveira je zadobio povredu lumbalnog dijela kičme, zbog koje su odmah započete dodatne medicinske pretrage. Nakon njih će biti poznato da li je riječ o ozbiljnijoj povredi ili tek lakšem problemu koji neće zahtijevati dužu pauzu.

Ipak, prve informacije su ohrabrujuće. Kako saznajemo, problem se odnosi na poprečne nastavke slabinskih pršljenova, što u pravilu ne spada u ozbiljnije povrede koje zahtjevaju operaciju.

Prema svemu sudeći, operativni zahvat neće biti potreban, a očekuje se da Oliveira uz adekvatnu terapiju i mirovanje izbjegne duže izbivanje s terena.

Tačno vrijeme povratka na treninge i utakmice bit će poznato nakon kompletne ljekarske procjene u narednim danima, ali jasno je da Sarajevo neće moći računati na njega neko vrijeme.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 feb 2026, 17:45

Nirton je napisao/la:
09 feb 2026, 13:41
boki86 je napisao/la:
09 feb 2026, 13:40
Rule_hz je napisao/la:
09 feb 2026, 13:28
Šutkovic
Sivac Horic Hodzic Mašetic
Amoah Jenjic Delic Sijamija
Šero Masic

Ovo im je najbolje sto imaju po ovim tekmama iz federalke

Rijad im je bio 50% ekipe i onaj iz stupcanice sto je bio doso Kazazlic tako nesto i on je otiso
Koji amoah, jel onaj sto je u zelji bio :wtf:
Njegov imenjak i prezimenjak, ali nije on :mrgreen:
Ima i mrki iz N Pazara..

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 09 feb 2026, 17:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 feb 2026, 17:43
NazorUso je napisao/la:
Sačekati zvanično da vidimo koja je procjena koliko će biti van terena, ali da, neku povredu ima.
Nadati se da su nakon pregleda promjenili mišljenje i da je odsustvo manje nego prvobitno, ali, sve su prilike da ga neće biti malo duže..
Edit:
Renan Oliveira povrijedio kičmu, operativni zahvat vjerovatno neće biti potreban
Napadač FK Sarajevo Reanan Oliveira povrijedio je leđa tokom jednog od posljednjih treninga bordo tima, saznaje portal Klix.ba.
Oliveira je zadobio povredu lumbalnog dijela kičme, zbog koje su odmah započete dodatne medicinske pretrage. Nakon njih će biti poznato da li je riječ o ozbiljnijoj povredi ili tek lakšem problemu koji neće zahtijevati dužu pauzu.

Ipak, prve informacije su ohrabrujuće. Kako saznajemo, problem se odnosi na poprečne nastavke slabinskih pršljenova, što u pravilu ne spada u ozbiljnije povrede koje zahtjevaju operaciju.

Prema svemu sudeći, operativni zahvat neće biti potreban, a očekuje se da Oliveira uz adekvatnu terapiju i mirovanje izbjegne duže izbivanje s terena.

Tačno vrijeme povratka na treninge i utakmice bit će poznato nakon kompletne ljekarske procjene u narednim danima, ali jasno je da Sarajevo neće moći računati na njega neko vrijeme.
3-4 sedmice ce proci u prici ne treba operacija, i onda nakon toga, ipak mora na operaciju.

Ono naše...
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 09 feb 2026, 17:47

rimljanin90 je napisao/la:
09 feb 2026, 17:39
Gdje je to objavljeno?
'Napadač FK Sarajevo Renan Oliveira povrijedio je leđa tokom jednog od posljednjih treninga bordo tima, saznaje portal shitX.ba.
Oliveira je zadobio povredu lumbalnog dijela kičme, zbog koje su odmah započete dodatne medicinske pretrage. Nakon njih će biti poznato da li je riječ o ozbiljnijoj povredi ili tek lakšem problemu koji neće zahtijevati dužu pauzu."

Nama sada trebaju dva napadaca, jedan klasni i jedan za klupe.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 09 feb 2026, 17:47

NazorUso je napisao/la:
Edit:

Pa nama kakve povrede se dese to je nemoguce, mi postavljamo trendove novih povreda

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 09 feb 2026, 17:53

Znači ide trio Elezi, Ljajić i Menalo prije nego što smo očekivali. Šteta za Renana mislio sam da ovo proljeće ide na barem 10 golova.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 09 feb 2026, 17:54

E sad nam vec gori pod nogama za spica, na onog tikvana visokog se ne mozemo oslonit, mislio sam da ce Reno biti prva opcija, sad nam treba neko novi sigurno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 09 feb 2026, 18:00

tamo gdje nam najvise skripi povreda, jbajiga desava se.
Ostajemo na Turkesu, a mislim da ce Menalo i spic sto mu nije prirodna pozicija ali vjerovatno ce ga forsirati.
Sad ne znam sta je sa ovim malim iz Osijeka, ili ce se krenuti u potragu za napadacem sa slobodnim papirima.
Sad se mozda i obistini Despotovic koliko ste ga prizivali nebi me cudilo da krenu po njega, samo sto ce on trsziti ugovor na 2 god sigurno.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 09 feb 2026, 18:00

e yebemti zalfiju
ko ce gledati brkatog Ekitikea u napadu
mozda je to to od Renana dok se oporavi tamo vamo i ugovor se isteci i alajhimanet

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 09 feb 2026, 18:04

Ako je istina što neko napisa da je raskinuo ugovor sa klubom, sekunde ne bih razmišljao već bih pozvao Hamzu Čatakovića da sjede u prvi avion i sutra bude u Sarajevu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 feb 2026, 18:05

Nije raskinuo ljudi,opravdano nije bio na zadnjoj utakmici.Nije Hamza ni kontaktiran
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 feb 2026, 18:08

Jet2Holiday je napisao/la:
09 feb 2026, 17:46
NazorUso je napisao/la:
Edit:

3-4 sedmice ce proci u prici ne treba operacija, i onda nakon toga, ipak mora na operaciju.

Ono naše...
Yebo doktore, ja bi to odma pod noz !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 09 feb 2026, 18:46

NazorUso je napisao/la:
09 feb 2026, 18:08
Jet2Holiday je napisao/la:
09 feb 2026, 17:46

Edit:

Ono naše...
Yebo doktore, ja bi to odma pod noz !
Samo Reuf.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Arma00, benko21, fera, Fudo, Uvijeknapravojstrani i 40 gostiju.