Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 09 feb 2026, 19:20

Trebate osvojiti sva 3 ove godine jer necete vise nikad.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 feb 2026, 19:22

Venom je napisao/la:
09 feb 2026, 18:48
Riquelme1921 je napisao/la:
09 feb 2026, 18:41
Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili Real
Realno, glupa paralela. Nidje veze poređenje.

A i ovaj post Riquelmea iznad je isto nebuloza :wtf: Kako nije derbi sa Celikom ? dođe pun stadion, gostujuci navijaci imaju odlicne uslove, dobijes citavu tribinu, ides u grad a ne u neku nacionalisticku sredinu gdje se velicaju đenerali i slicno. Zar ne tezimo tome ?
Zar nije bolje oticu u Zenicu, nego u Posusje gdje ti ne daju okaciti drzavnu priznatu zastavu ? satro umjereno i pitomo Posusje, al u qrcu.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 feb 2026, 19:24

Između Posušja i lištice nema nikakve razlike kada je u pitanju mržnja prema Bosni i Hercegovini. To ne zna samo onaj ko nikad nije bio tamo. Da u Posušju ima grupa poput isprepadanih škripara, tad bi vam svima bilo jasnije ko su i kakvi su.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 09 feb 2026, 19:26

Zenićani baš ograničeni, šta li se dešava u njihovim glavama Boga pitaj. Ok doći će ih 10000+ na utakmicu i šta sad? Valjda je to normalno kad ti dolazi najveći i najtrofejniji klub u državi ali pričati o nekom fudbalu na osnovu neke anomalije koja se desila prije nekoliko godina, baš ti mora biti ispran mozak. Vidjet će razliku i svoju realnost koja ih čeka u martu i drugoligaški fudbal.

Željezničari baš naivčine, glavni operativac da radi samo u interesu kluba? pa u to mogu povjeovati samo oni rođeni nakon 2010. Obrtati tuđim parama pa to je za njega raj i more u kojem najbolje pliva.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 09 feb 2026, 19:32

Hoče li Ljudi od puta pogaziti navijačke principe i krenuti put Banja Luke ili će se držati prijašnjih navijačkih principa da idu samo u Široki i Posušje :rol:
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 09 feb 2026, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 09 feb 2026, 19:32

NoProfit je napisao/la:
09 feb 2026, 19:24
Između Posušja i lištice nema nikakve razlike kada je u pitanju mržnja prema Bosni i Hercegovini. To ne zna samo onaj ko nikad nije bio tamo. Da u Posušju ima grupa poput isprepadanih škripara, tad bi vam svima bilo jasnije ko su i kakvi su.
Nemoj tako eno juce su bili Poskoci Posusje ulazis na stadion cujes pjesmu od ovih iz zapadnog mostara gdje se spominju Zeljo , velez i FK sarajevo . To sto su to djeca od 12 godina to je drugo jest da su to djeca vidjeli od starijih ljudi u svom okruzenju i naravno misle da je to upravu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 09 feb 2026, 19:37

let3 je napisao/la:
09 feb 2026, 19:22
Venom je napisao/la:
09 feb 2026, 18:48
Malo je tužno što smo uopšte dozvolili da meč Želje/Sarajeva sa Čelikom nazivamo derbi. Okej, oni ga nazivaju ali zašto mi? To je ekipa koja u posljednjih 30 godina tj. od nezavisnosti nema niti jedan trofej, ekipa koja već godinama ne igra Premijer ligu. Meni je derbi sa Sarajevom čuj derbi Sarajevo-Čelik. hahahaha haj kontam oni se nabrijavaju da je to neki q derbi ali to je meni jedna obična utakmica..niželigaš koji će napuniti stadion jer dolazi ekipa iz Premijer lige..nešto kao Albacete-Barcelona meč
Vi iz Sarajeva ste vise nesto na fazon Union Berlina i Herthe. Obzirom da zadnjih sezona zajedno za prvacima zaostajete trocifrenim brojem bodova. U takvoj situaciji ne bi bas za sebe govorio da sam za nekog Barcelona ili Real
Realno, glupa paralela. Nidje veze poređenje.

A i ovaj post Riquelmea iznad je isto nebuloza :wtf: Kako nije derbi sa Celikom ? dođe pun stadion, gostujuci navijaci imaju odlicne uslove, dobijes citavu tribinu, ides u grad a ne u neku nacionalisticku sredinu gdje se velicaju đenerali i slicno. Zar ne tezimo tome ?
Zar nije bolje oticu u Zenicu, nego u Posusje gdje ti ne daju okaciti drzavnu priznatu zastavu ? satro umjereno i pitomo Posusje, al u qrcu.
Logicno da se radi o velikim klubovima od koji svaki imaju svoju tradiciju i vrijednostim. Isto kao sto je logicno da se radi o derbi utakmicama bez obzira ko je koja liga.

Newcastel i Sunderland je bi derbi kad su ovi bili u drugoj ligi isto ko sto je Dortmund-Schalke derbi itd...

Samo ne mogu ovih patetnicnih podbadanja kao sto je inicijalni post na koji sam replicirao.
Srce, čast i ponos!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 feb 2026, 19:41

NazorUso je napisao/la:
09 feb 2026, 18:53

ŽIIIIV JEEEE
Tu sam danas sam u hajpu i manje forum koristim sinoc Djuric debitovao protiv Bayerna, Mahmic, Memic asistirali :kafa:
Vise cu igraca u repki imati nego nasa liga :kafa:
Cekam Jakupovica da nadodje :kafa:
Smajlovic isto mogao bi se prodati lijepo na ljeto, iako mnogi ovdje ignorisu njega
A nasao sam jos neke poput Tihic (17) iz Varnamo ili Zeljkovic (16) iz Orebro :bih:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 feb 2026, 19:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 feb 2026, 19:41

Rezultat Čelika može biti ovakav i onakav..ali razlika u kvaliteti između premijer lige i prve lige je evidentna...pratio sam par utakmica i drugligaša protiv prvoligaša i prve lige protiv premijer lige i na terenu se tačno vidi razlika...ja lično navijam za Čelik..volio bih da bude praznik fudbala,bez belaja ,da raja uživa bar u atmosferi ako ne mogu u kvaliteti....za dobrog premijerligaša treba baš i za naše uslove dobrih igrača..prva liga trenutno puno zaostaje za PL...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2026, 19:41

Shategabri je napisao/la:
09 feb 2026, 12:48
Pa realno, kod nas kad je Ismir došao, on se odmah isprsio, doveli se neki igrači.
Ovaj vaš nešto taktizira, ko eto ne može odmah, al brte ekipa je već tropa, daj bar jednog-dvojicu da nešto valjaju, da povežu redove, ne traži se borba za titulu, nije realno, al ako izvisiš i za Evropu, odoše svi gore, iduće sezone neće više niko ni brojati Želju ispred Borca, Zrinjskog, Sarajeva, Veleža.

Ismir je došao u uredan klub, bilo je tu manjih trzavica nakon onog Vijetnamca, ali u klubu je sve funkcionisalo i imao je kvalitetan roster. Neuporedivo je to sa ovim što je dočekalo Sanina.

Zimski je prelazni rok, šta se tu ima toliko kvalitetno dovesti, mada su recimo Prokop i Nastić vrhunski igrači koji su prije samo par mjeseci igrali u ligama mnogo boljim od naše. Pejić je prije 15 dana igrao prvu ligu Izraela. Svi su u takmičarskoj formi i dolaze iz kvalitetnih liga u kojima su igrali - nisu grijali klupu, to je poenta.

Nisu to nimalo loši i naivni transferi, ali treba vremena. Već sam pisao, za mene je ova sezona završena i treba je iskoristiti kao pripremu za narednu. Ako se na neki način ugrabi Evropa - dobro je, ako ne - nije kraj svijeta. To čak ima i određenih prednosti, odnosno daje više vremena da se dobro pripremi za ljeto. Pare od Evrope više nisu presudne, a to je jedini benefit koji smo imali. Dalje od drugog pretkola ne možeš osim nekim čudom.

Administracija, omladinski pogon, automatizmi u funkcionisanju kluba, sve je to trenutno prioritet, a usput treba podijeliti još minimalno deset ispisnica do sljedeće sezone, rekao bih 15, ali eto, deset je dovoljno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 09 feb 2026, 19:48

NoProfit je napisao/la:
09 feb 2026, 18:51
avenija je napisao/la:
09 feb 2026, 18:46

Kako Željo čestita šampionima, svaka čast :bow:
slika

slika

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 09 feb 2026, 19:50

Jedino sto valja, postavio bih ja i neke golove, al ne mozemo pola godine gola

slika

Seher1921
Kontakt:

Post Postao/la Seher1921 » 09 feb 2026, 19:52

U Olimpijskom selu navija se za Zelju 😎
slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 feb 2026, 19:53

GrbavicaHrammm je napisao/la:
09 feb 2026, 19:50
Jedino sto valja, postavio bih ja i neke golove, al ne mozemo pola godine gola

slika
Oni klosari na terenu ne zasluzuju ovakvu brojku i podrsku sa tribina.

Ocekujem uskoro novo postrojavanje i skidanje dresova.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 09 feb 2026, 19:59

Nije puno vremena proslo od "Bice zeljo opet sampion" do "Vidi kolkoo nas je biloo u posusju, mi smo najlojalniji navijaci"
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 09 feb 2026, 20:15

Virtu4l je napisao/la:
09 feb 2026, 19:41
Shategabri je napisao/la:
09 feb 2026, 12:48
Pa realno, kod nas kad je Ismir došao, on se odmah isprsio, doveli se neki igrači.
Ovaj vaš nešto taktizira, ko eto ne može odmah, al brte ekipa je već tropa, daj bar jednog-dvojicu da nešto valjaju, da povežu redove, ne traži se borba za titulu, nije realno, al ako izvisiš i za Evropu, odoše svi gore, iduće sezone neće više niko ni brojati Želju ispred Borca, Zrinjskog, Sarajeva, Veleža.

Ismir je došao u uredan klub, bilo je tu manjih trzavica nakon onog Vijetnamca, ali u klubu je sve funkcionisalo i imao je kvalitetan roster. Neuporedivo je to sa ovim što je dočekalo Sanina.

Zimski je prelazni rok, šta se tu ima toliko kvalitetno dovesti, mada su recimo Prokop i Nastić vrhunski igrači koji su prije samo par mjeseci igrali u ligama mnogo boljim od naše. Pejić je prije 15 dana igrao prvu ligu Izraela. Svi su u takmičarskoj formi i dolaze iz kvalitetnih liga u kojima su igrali - nisu grijali klupu, to je poenta.

Nisu to nimalo loši i naivni transferi, ali treba vremena. Već sam pisao, za mene je ova sezona završena i treba je iskoristiti kao pripremu za narednu. Ako se na neki način ugrabi Evropa - dobro je, ako ne - nije kraj svijeta. To čak ima i određenih prednosti, odnosno daje više vremena da se dobro pripremi za ljeto. Pare od Evrope više nisu presudne, a to je jedini benefit koji smo imali. Dalje od drugog pretkola ne možeš osim nekim čudom.

Administracija, omladinski pogon, automatizmi u funkcionisanju kluba, sve je to trenutno prioritet, a usput treba podijeliti još minimalno deset ispisnica do sljedeće sezone, rekao bih 15, ali eto, deset je dovoljno.
Kako ce se pripremit za narednu sezonu, kad ce otici jos 10 igraca (naziru se iste greske kao i mi svaki put)
Jos je pitanje dokle ce Krpic da trpi Slavisu :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2026, 20:19

bvsic je napisao/la:
09 feb 2026, 20:15
Kako ce se pripremit za narednu sezonu, kad ce otici jos 10 igraca (naziru se iste greske kao i mi svaki put)

Pišeš ultra-glupe i besmislene komentare. Saberi se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 09 feb 2026, 20:24

Ako vam derbi znaci samo trofeji onda svi na cas fudbala momentalno :pray:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 09 feb 2026, 20:27

Virtu4l je napisao/la:
09 feb 2026, 20:19
bvsic je napisao/la:
09 feb 2026, 20:15

Pišeš ultra-glupe i besmislene komentare. Saberi se.
Ne znam sta je tu glupo, samo istina boli
U 2 godine ce vam proci 50 igraca i Bog zna koliko trenera koje Krpa rastjera

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 09 feb 2026, 20:52

jurisicduska je napisao/la:
09 feb 2026, 18:58

slika

Zbog ovog.

A tom tvojom analogijom ni utakmica Sarajevo Željezničar ne bi trebala biti derbi jer niste 15 godina titulu osvojili.
Pa ovo ne priznaju ni u Nemiloj. Čuj prvaci BiH 1996 :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46 i 16 gostiju.