FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma gurnuti Menala i Francisa u spic pokretljivi brzi . A Turkes neki joker s klupe 20 tak minuta.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Turkes moze biti joker samo kad bi pomrli svi ostali igraci na terenu
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Marko Dugandžić napadač (31)?
Ne da se usranom do potoka
Okej je Turkeš igrač za uvesti u igru, ali kad vodiš četiri razlike i cilj ti je usporiti tempo igre.
Turkes je svakako igrac za federalke, od prve protiv Čelika mozda ga i ostave tamo
Ma Hamza je avion za Turkeša, mada ni Hamzu ne bih vratio.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Katastrofa, najblaže rečeno. Očito je Renan bio prva opcija u napadu a alteranativa nam ne uljeva neko povjerenje. Valjda skontaju nešto, sretno nam.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Turkeš ce prekucati drugi dio sezone 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Debil fato skarice ito na samom kraju treninga i ostao da lezi. Svi mislili neka zezancija kad on lezi nepomican. Hitna ga odvela oi konstatovano pucanje dva ledjna prsljena. Nista od njega. Imamo sad ozbiljan problem sa spicom. Turkes nije bio u planu sa ovom koncepcijom. Na trzistu tanka ili skupa ponuda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2026, 17:43Sačekati zvanično da vidimo koja je procjena koliko će biti van terena, ali da, neku povredu ima.
Nadati se da su nakon pregleda promjenili mišljenje i da je odsustvo manje nego prvobitno, ali, sve su prilike da ga neće biti malo duže..
Edit:
Renan Oliveira povrijedio kičmu, operativni zahvat vjerovatno neće biti potreban
Napadač FK Sarajevo Reanan Oliveira povrijedio je leđa tokom jednog od posljednjih treninga bordo tima, saznaje portal Klix.ba.
Oliveira je zadobio povredu lumbalnog dijela kičme, zbog koje su odmah započete dodatne medicinske pretrage. Nakon njih će biti poznato da li je riječ o ozbiljnijoj povredi ili tek lakšem problemu koji neće zahtijevati dužu pauzu.
Ipak, prve informacije su ohrabrujuće. Kako saznajemo, problem se odnosi na poprečne nastavke slabinskih pršljenova, što u pravilu ne spada u ozbiljnije povrede koje zahtjevaju operaciju.
Prema svemu sudeći, operativni zahvat neće biti potreban, a očekuje se da Oliveira uz adekvatnu terapiju i mirovanje izbjegne duže izbivanje s terena.
Tačno vrijeme povratka na treninge i utakmice bit će poznato nakon kompletne ljekarske procjene u narednim danima, ali jasno je da Sarajevo neće moći računati na njega neko vrijeme.
- jurisicduska
- Kontakt:
Andres Vombergar
Marko Dugandzic - mislim da će njega dovest.
Vitaliy Lisakovich
Ima napadaca ako imamo ambiciju da ih dovedemo. Bilo koji navedeni bi bio pojačanje.
Vitaliy Lisakovich
Ima napadaca ako imamo ambiciju da ih dovedemo. Bilo koji navedeni bi bio pojačanje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 feb 2026, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Situacija je takva da se mora napadač dovesti, sada imamo jednog prosječnog koji nema ni zamjenu. Ili će se možda igrati bez devetke.
- jurisicduska
- Kontakt:
Može i 3-5-2 sa Menalom i Kyeemehom gore u određenim okolnostima. Imas u u19, Jusu Bazdara (brat od Sameda) i Albert Mendija , probat i njih.
Marko Dugandzic je prva opcija ali nije jeftinjurisicduska je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:30Andres Vombergar
Vitaliy Lisakovich
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidi da ne plaćamo Turkesa i Renana koliko plaćamo mogli bi dovest kakvog hoćeš napadacaBajroni je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:46Marko Dugandzic je prva opcija ali nije jeftinjurisicduska je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:30Andres Vombergar
Vitaliy Lisakovich
I to solidan, ulazi u šanse. Ne dobija doduše prave lopte od saigrača. Čini mi se tanak malo ovaj njihov vezni red.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/wisla-p ... evu/244599
Ma idite u pm vise
EDIT:
Joj Guli nema srece, sekunda falila za gol
Ma idite u pm vise
EDIT:
Joj Guli nema srece, sekunda falila za gol
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 09 feb 2026, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta odbrani je.bo mater.
#PokrićeElezi
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Sazg i 38 gostiju.

.png)