Vitaly Janelt
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vitaly Janelt
Hahaha, najsmjesnije su priče tipa "nije zvao Krunica, zato propustamo još jedno prvenstvo..."
To pokazuje koliko su neki fudbalski ograničeni.
Igrao je taj Krunic godinama i u ciklusima drugim kada je i drugoplasirana pozicija vodila direktno na završno prvenstvo ali šipak.
Imali smo tada i kvalitetnijih i boljih igrača, ali šipak.
Napokon su na klupu reprezentacije došli ljudi koji su znali sta hoće i digli nas iz mrtvih. A mrtvi smo bili 10 godina.
"Ili jesi ili nisi", Krunic to nije bio. Nije ni Ahmedhodzic. Nije ni Huseinbašić. Ne igraju imena klubova.
Nisu bez razloga out. Ljencuge, izdajice, oni koji biraju utakmice i placipi... i psihički bolesnici u datom trenutku remete cijelu grupu.
Kukolj je eliminisan. Zato se cijela grupa lijepo osjeća jer moze normalno da diše.
Cuj da je bio Krunic mi bismo bili na prvenstvu?! - Da, bas kao i na svakom prethodnom sto smo bili s njim u rosteru.
Kao sto sam rekao, popustite malo i okanite se ćorava posla.
Sve vam je nacrtano ali vi i dalje slijepi.
To pokazuje koliko su neki fudbalski ograničeni.
Igrao je taj Krunic godinama i u ciklusima drugim kada je i drugoplasirana pozicija vodila direktno na završno prvenstvo ali šipak.
Imali smo tada i kvalitetnijih i boljih igrača, ali šipak.
Napokon su na klupu reprezentacije došli ljudi koji su znali sta hoće i digli nas iz mrtvih. A mrtvi smo bili 10 godina.
"Ili jesi ili nisi", Krunic to nije bio. Nije ni Ahmedhodzic. Nije ni Huseinbašić. Ne igraju imena klubova.
Nisu bez razloga out. Ljencuge, izdajice, oni koji biraju utakmice i placipi... i psihički bolesnici u datom trenutku remete cijelu grupu.
Kukolj je eliminisan. Zato se cijela grupa lijepo osjeća jer moze normalno da diše.
Cuj da je bio Krunic mi bismo bili na prvenstvu?! - Da, bas kao i na svakom prethodnom sto smo bili s njim u rosteru.
Kao sto sam rekao, popustite malo i okanite se ćorava posla.
Sve vam je nacrtano ali vi i dalje slijepi.
Ne isplati ti se raspravljati sa Barbarezom i ovim što mu je koeficijent inteligencije 87, ti ih ubiješ u dvije tri rečenice oni pišu gluposti u kilometarskim postovima.rishovski je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:29Nije on zavrsio karijeru u reprezentaciji zbog Zvezde nego zbog nekih igrača koji se trenutno guraju u reprezentaciji i koje trpimo i propustamo jos jedno prvenstvo.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:51Jesi li ti toliko mutav da ne mozes shvatiti da je prelaskom u Zvezdu zavrsio reprezentativnu karijeru?
On se sad ne bi ni odazvao, a tek bi uslijedio linč Delija kad bi stavio ruku na srce tokom nase himne.
Eto u 2026-oj Krunić ne smije igrati za BiH a Branimir Bajić i Darko Maletić igrali za Partizan i za reprezentaciju prije skoro 20 godina... Pusti te šuplje priče,pa ne igra za Arkana i zemunski klan...
Glory Glory Man United
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Produžio ugovor sa Brentfordom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlazak mu je bio prakticno gotova stvar na pocetku ove sezone, ali je nakon povrede odigrao odlicnu sezonu do sada.
- VibeTribeX
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Fakat nije cudo da savez iscrpljuje svaku mogucnost da zaigra za nas.
naprijed rejal
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Prekuco za vikend. Joj kad bi zaigro...
mogu iscrpljivati svaku mogucnost, ali ne postoje nikakve sanse da bude pozitivan ishod za nas. nadati se presedanu, je stvarno ludost, jer tim presedanom bi se otvorila pandorina kutija i nastao bi haos u promjenama sportskog drzavljastva. nek probavaju, al mislim da nema nade ni teoretski.
Makar ako nista su probali, mada sam se prestao davno nadati za njega. Bolje i to nego da nisu nista poduzeli, pa bi mi mislili da bi mogao za nas igrati, a oni ga nisu htjeli.hz1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 10:15mogu iscrpljivati svaku mogucnost, ali ne postoje nikakve sanse da bude pozitivan ishod za nas. nadati se presedanu, je stvarno ludost, jer tim presedanom bi se otvorila pandorina kutija i nastao bi haos u promjenama sportskog drzavljastva. nek probavaju, al mislim da nema nade ni teoretski.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tačno tako. Dok je Spaha tu, ja uopšte ne brinem da će se desiti ne/namjerni propust s naše strane, kao što je prije bila praksa. Pa mi čovječe prije nismo imali evidenciju naših, pa makar i običnu excel tabelu da znamo gdje su nam djeca i kako se razvijaju, a kamo li kakvu strategiju. Ipak, ko ne želi i vidi se negdje drugo, sretno ti dalje i to je to.DamirT je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:00Makar ako nista su probali, mada sam se prestao davno nadati za njega. Bolje i to nego da nisu nista poduzeli, pa bi mi mislili da bi mogao za nas igrati, a oni ga nisu htjeli.hz1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 10:15mogu iscrpljivati svaku mogucnost, ali ne postoje nikakve sanse da bude pozitivan ishod za nas. nadati se presedanu, je stvarno ludost, jer tim presedanom bi se otvorila pandorina kutija i nastao bi haos u promjenama sportskog drzavljastva. nek probavaju, al mislim da nema nade ni teoretski.
tu mu skidan kapu s dubokim naklonom. odradio je golem posao, doslovice je izvrsio popis od 15te godine svega sto u inostranstvu dodiruje nogom loptu. tu se pozao kao profesionalan, sistematican i odgovoran, za razliku od usnog klepetala i pacera bazdarevica koji nas je ubjedjivao da siri bazu, ima nekakav tim ljudi koji prati sve to, kako ima plan kao onaj lekler iz alo alo sitkoma. spaha je prvi koji ima neku evidenciju i kljuc buducnosti repke u rukama.edvaE2 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:14Tačno tako. Dok je Spaha tu, ja uopšte ne brinem da će se desiti ne/namjerni propust s naše strane, kao što je prije bila praksa. Pa mi čovječe prije nismo imali evidenciju naših, pa makar i običnu excel tabelu da znamo gdje su nam djeca i kako se razvijaju, a kamo li kakvu strategiju. Ipak, ko ne želi i vidi se negdje drugo, sretno ti dalje i to je to.DamirT je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:00Makar ako nista su probali, mada sam se prestao davno nadati za njega. Bolje i to nego da nisu nista poduzeli, pa bi mi mislili da bi mogao za nas igrati, a oni ga nisu htjeli.hz1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 10:15
mogu iscrpljivati svaku mogucnost, ali ne postoje nikakve sanse da bude pozitivan ishod za nas. nadati se presedanu, je stvarno ludost, jer tim presedanom bi se otvorila pandorina kutija i nastao bi haos u promjenama sportskog drzavljastva. nek probavaju, al mislim da nema nade ni teoretski.
poslat cips sudu u strazburu.. sudenje za 7 dana..
Sta kaze kum na ovo sve?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A sto bih volio znati zasto se pored suda u Lozani, preko Strazbura ganja Janelta. Ima smisla samo u slucaju presude u nasu korist, a koja bi kasnije bila argument na sudu u Lozani.
jel moguce da mu je supruga toliko dobra da je frajer poludio za Bosnom
hajduk živi vječno
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Da bi Janelt zaigrao za BiH mora se srušiti ne samo FIFA, nego čitav historijski koncept fudbala. Kad/ako se to desi, Arapi će zavladati fudbalom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.