Halali na upadu nije isti Amoah ovo je neki iz Rudara drugi valjda rodjak ili nesto ali nije isti kao iz Zelje. Valjda dolaskom spanaca izgubio priliku u rudaru pa ga poslali celiku .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Meni se cini i da im je dosao onaj napadac iz Novog Pazara , onaj mali sto nam je dao go na asistenciju Adema
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ne igra sutra, nisu stigli završiti papire.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 01:08Meni se cini i da im je dosao onaj napadac iz Novog Pazara , onaj mali sto nam je dao go na asistenciju Adema
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑10 feb 2026, 01:28Ne igra sutra, nisu stigli završiti papire.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 01:08Meni se cini i da im je dosao onaj napadac iz Novog Pazara , onaj mali sto nam je dao go na asistenciju Adema
Dobra stvar je ova trening utakmica u zenici prije gostovanja kod cloge
Sad je dovođenje slobodnog napadača, koji je finansijski dostupan, prioritet. Jel može neko staviti listu napadača sa transfermarkta, koji imaju čiste papire. O prodaji Kuprešaka, kad je završio prelazni rok, ne treba ni pricati, to bi bila veca glupost nego onda, kad su Dudicu prodali Mujakica u Tursku.
Ja nemam nista protiv da prosaju kupresnika ako trener/MAMIC smatra da nam nije potreban. Naravno al samo pod uslovom ako je cifra 900 k€ i vise
Kruze neke price mahalske da bi Šrek mogao u KK Bosnu. Jel neko jos cuo to?
Ja sam licno izgubio nadu da bi mogao otici a doci neki drugi investitor na njegovo mjesto.
Ja sam licno izgubio nadu da bi mogao otici a doci neki drugi investitor na njegovo mjesto.
-
propoklopac
- Kontakt:
Stara je to priča. To sam nekad u decembru prvi put čuo. Al evo kao što vidimo srek i dalje vedri i oblaci nažalost.
suplja, nikad nije uspostavljen nikakav kontakt nit je bilo interesovanja. Info se pojavila prije par hefti jer su se neki ljudi zamjerili dubravku i bosni tj namirisali pare da se mogu izvuci iz kluba pa sad pokusavaju destabilizirat klub
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Pa nije baš tako. Osim Kuprešaka, tu su Beganović, Mujkić, Kyeremeh, Krdžalić i Turkeš, plus povrijeđeni Gojković.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:51Njihovi navijaci su pisali da nema sanse da je 500k u pitanju.hazarder je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:11Na TM piše 300K europskih. Moguće da je onih 200 bonus kad zlatnu loptu osvoji aBd inshAllahmuhamedhulk je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:06transfer sa 500k spade na 300k? zanimljivo. steta renana, turkes sam nece moci, ocekujem ovog iz hrv da udje u shemu.
Ako ode i Kupresak to je vec rasuta citava generacija 11 igraca koji su prosle sezone donijeli kup do zadnjeg,steta...Nikad mi kontinuitet i sistem necemo imati nazalost
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
I sutra ko bude isao mimo HZ tamo,nemoj da se pravite budale,ko sto su se mnogi pravili pa su ostajali bez stvari koje ce na zalost sutra zapaliti.Sutra svi salove ponesite i da grla poderemo!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sve zakljucajte djecu sklonijete, vasim selom horde prolaze, na na na na naaaaaa…..
Sutra abd po pobjedu i likce nabiti nogom u guzicu, znali se otprilike nas sastav , i jeli teza povreda renana?
Ooooo ooooo ooo J*** te zenicooooo!!!

Sutra abd po pobjedu i likce nabiti nogom u guzicu, znali se otprilike nas sastav , i jeli teza povreda renana?
Ooooo ooooo ooo J*** te zenicooooo!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kičma, mislim da ga neće biti do kraja mjeseca.KosevoZove je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:26Sve zakljucajte djecu sklonijete, vasim selom horde prolaze, na na na na naaaaaa…..![]()
![]()
Ooooo ooooo ooo **** te zenicooooo!!!![]()
![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Steta majkemi jedini pravi spic da zna zabiti, istrcati ali jbg ima menalo i turkes koji je isto parmak ….071 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:31Kičma, mislim da ga neće biti do kraja mjeseca.KosevoZove je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:26Sve zakljucajte djecu sklonijete, vasim selom horde prolaze, na na na na naaaaaa…..![]()
![]()
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Negdje sam procitao i 3 da je OUT071 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:31Kičma, mislim da ga neće biti do kraja mjeseca.KosevoZove je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:26Sve zakljucajte djecu sklonijete, vasim selom horde prolaze, na na na na naaaaaa…..![]()
![]()
![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Glavni igraci su otisli,kakav Krdzalic i Turkes to ni na klupi ne moze sjediti u normalnim uslovima.Gojkovic bio povrijedjen godinu dana,Bega je katastrofa ziva jedino Kupresak svijetla tacka.Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:00Pa nije baš tako. Osim Kuprešaka, tu su Beganović, Mujkić, Kyeremeh, Krdžalić i Turkeš, plus povrijeđeni Gojković.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:51Njihovi navijaci su pisali da nema sanse da je 500k u pitanju.
Ako ode i Kupresak to je vec rasuta citava generacija 11 igraca koji su prosle sezone donijeli kup do zadnjeg,steta...Nikad mi kontinuitet i sistem necemo imati nazalost
Katastrofa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!