Ejs, ne čekaju playoff lige prvaka, a brukalo se s neprolaskom grupne faze
Baš si našao šta ćeš potegnuti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Godina je 2026a.Shategabri je napisao/la: ↑09 feb 2026, 12:46Kakve to veze ima sa sramotnom kmekom od jučer?
Ejs, ne čekaju playoff lige prvaka, a brukalo se s neprolaskom grupne faze![]()
Baš si našao šta ćeš potegnuti![]()
Evo i ja sve gledam i ne mogu da vjerujem da agent od igrača ima procenat od njegove plate. Stvarno nevjerovatno. Mislim da prvi put u životu vidim da nečiji agent se ugradi u platu. Gdje ide ovaj fudbal.
Agent može dobiti bonus za potpis ali nikako se ugraditi u platu igrača no s obzirom da je ucijenio klub za potpis morali su pristati jer on igra iz ljubavi prema klubu.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:33Evo i ja sve gledam i ne mogu da vjerujem da agent od igrača ima procenat od njegove plate. Stvarno nevjerovatno. Mislim da prvi put u životu vidim da nečiji agent se ugradi u platu. Gdje ide ovaj fudbal.
Moj sarma, kako godine proalze i tebi se svašta može podvaliti.. pa pratiš li ti nogomet uopšte?
Ne moras citati portale, dovoljno je da gledas utakmice. Trener kaze jedno, igeaci rade drugo. Trener izvede igraca, ovaj mu hebe mater. Divna atmosferaShategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:09Jest, ako je vjerovati portalima kao što je ss.ba i sličnim, gdje je svaki naslov bomba.
Što se tiče simpatizera, samo smo konstatovali da je po srijedi epsko sramoćenje.
Nije ni prvi ni zadnji put.
Hhahaha. Nemoj molim te. Dakle Messijev tata cijelo vrijeme je uzimao keš kroz karijeru jer mu je i Agent. Neymarov tata isto, Rabiotova mama, Halaandova tata, Ronaldinhov i Ramosov brat.Saurman je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:41Agent može dobiti bonus za potpis ali nikako se ugraditi u platu igrača no s obzirom da je ucijenio klub za potpis morali su pristati jer on igra iz ljubavi prema klubu.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:33Evo i ja sve gledam i ne mogu da vjerujem da agent od igrača ima procenat od njegove plate. Stvarno nevjerovatno. Mislim da prvi put u životu vidim da nečiji agent se ugradi u platu. Gdje ide ovaj fudbal.
Moj sarma, kako godine proalze i tebi se svašta može podvaliti.. pa pratiš li ti nogomet uopšte?![]()
Naravno da su uzimali keš za potpis nisu igrali iz ljubavi prema klubu to ostavljam ovim lakovjernim poput tebe da se dive.Pa Real platio ocu Alabe 6.5 mil a nije mu agent jel' ti i ovo normalno.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:51
Hhahaha. Nemoj molim te. Dakle Messijev tata cijelo vrijeme je uzimao keš kroz karijeru jer mu je i Agent. Neymarov tata isto, Rabiotova mama, Halaandova tata, Ronaldinhov i Ramosov brat.
Eh sad onaj dio koji ti ne kontaš. Barcelona je morala platiti 40mil samo Neymarovom tati da potpiše. Kada to podijeliš na 4 sezone ugovora, dođeš do zaključka da je Neymarov tata (i mama) dobijao 10miliona eura po sezoni. Kada nogometaš dogovori platu od 20mil godišnje, ne dobije je odmah, kontaš? Plate fudbalerima se ipsplaćuju sedmično ili mjesečno, zavisi od države i saveza.
Dakle sve sasvim normalno, samo što ti twitter to servira na način da se amater poput tebe upali utorkom ujutru![]()
Jest normalno, Haalandu je Mino Riaola završio transfer a tata uzeo keš. I da, oba Haalanda vole City. Šta je problem?Saurman je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:04Naravno da su uzimali keš za potpis nisu igrali iz ljubavi prema klubu to ostavljam ovim lakovjernim poput tebe da se dive.Pa Real platio ocu Alabe 6.5 mil a nije mu agent jel' ti i ovo normalno.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:51
Hhahaha. Nemoj molim te. Dakle Messijev tata cijelo vrijeme je uzimao keš kroz karijeru jer mu je i Agent. Neymarov tata isto, Rabiotova mama, Halaandova tata, Ronaldinhov i Ramosov brat.
Eh sad onaj dio koji ti ne kontaš. Barcelona je morala platiti 40mil samo Neymarovom tati da potpiše. Kada to podijeliš na 4 sezone ugovora, dođeš do zaključka da je Neymarov tata (i mama) dobijao 10miliona eura po sezoni. Kada nogometaš dogovori platu od 20mil godišnje, ne dobije je odmah, kontaš? Plate fudbalerima se ipsplaćuju sedmično ili mjesečno, zavisi od države i saveza.
Dakle sve sasvim normalno, samo što ti twitter to servira na način da se amater poput tebe upali utorkom ujutru![]()
![]()
denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:15Jest normalno, Haalandu je Mino Riaola završio transfer a tata uzeo keš. I da, oba Haalanda vole City. Šta je problem?Saurman je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:04Naravno da su uzimali keš za potpis nisu igrali iz ljubavi prema klubu to ostavljam ovim lakovjernim poput tebe da se dive.Pa Real platio ocu Alabe 6.5 mil a nije mu agent jel' ti i ovo normalno.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:51
![]()
Ne znam jesi li htio mene upecati na tu priču o ljubavi prema klubu, ali ja sam ti najmanje osoba za to. JA sam isto tako bahat, puca mi kura voli li neko klub ili ne, dok trpa 100 golova godišnje, sve može. Pa Pere i da onom malom bratu u Lilleu uplati 30miliona, ja bih aminovao.
I Lewa je volio Bayern, voli ga i sada. Opet kažem, previše se gleda u džepove nogometaša, a savaka marka koju dobiju je ispravna, bez ovzira što je za tebe 4.5 milion puno para, i za mene je, ali to je takav posao, sve legit što se mene tiče. Ljubav se pokazuje golovima, dakle Mbappe previše voli Real, bolesno ga voli koliko mogu da vidim.
Uostalom mene u fudbalu najviše raduje kada Mbappe zabije gol kao protiv City pa se šprda sa Joškom Guardiolom tokom proslave, takvim stvarima mene kupiš, ne znam za ostale. Kada Vini pleše, a ostala buranija pjeni, to je ljubav koja meni treba hahaha.
[/quote
Ti bi valjda trebala reći "Puca me k....", a ne " Puca mi...."?
Mora biti malo vatreEvander je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:42Ne moras citati portale, dovoljno je da gledas utakmice. Trener kaze jedno, igeaci rade drugo. Trener izvede igraca, ovaj mu hebe mater. Divna atmosferaShategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:09Jest, ako je vjerovati portalima kao što je ss.ba i sličnim, gdje je svaki naslov bomba.
Što se tiče simpatizera, samo smo konstatovali da je po srijedi epsko sramoćenje.
Nije ni prvi ni zadnji put.![]()
U kom kontekstu je to bitno za temu?Saurman je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:04Naravno da su uzimali keš za potpis nisu igrali iz ljubavi prema klubu to ostavljam ovim lakovjernim poput tebe da se dive.Pa Real platio ocu Alabe 6.5 mil a nije mu agent jel' ti i ovo normalno.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:51
![]()
Ma i monopol je dobar, prestati će onoga momenta kada se pojavi druga velika riba. Bayern radi pametno, u to nema sumnje.. nego Sarma ima taj problem jer misli da svi igrači Bayerna zapravo vole klub i zato su tu. Pogotovo Musiala koji je odrastao u Engleskoj i bio posebno tužan, sanjajući da igra za Bayern kada poraste i zato je pristao na platu od SAMO 400.000 funti sedmično. Čak je i nacionalnost promjenio, koliko voli Bayern. Isto tako je malo falilo da i Bellingham postane švabo jer je stvarno volio Dortmund, pare uopšte nisu bile bitne.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:06U kom kontekstu je to bitno za temu?Saurman je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:04Naravno da su uzimali keš za potpis nisu igrali iz ljubavi prema klubu to ostavljam ovim lakovjernim poput tebe da se dive.Pa Real platio ocu Alabe 6.5 mil a nije mu agent jel' ti i ovo normalno.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:51
![]()
Kakve si ti bodove skupio sa informacijom da Real plaća Mbappeovoj materi toliko i toliko?
Jel ide iz tvog džepa?
Normalnije je nego monopol koji ima Bayern i koji za dž uzima najbolje igrače lige![]()
Pametno za njih, al za ligu katastrofalno.denimen99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:46Ma i monopol je dobar, prestati će onoga momenta kada se pojavi druga velika riba. Bayern radi pametno, u to nema sumnje.. nego Sarma ima taj problem jer misli da svi igrači Bayerna zapravo vole klub i zato su tu. Pogotovo Musiala koji je odrastao u Engleskoj i bio posebno tužan, sanjajući da igra za Bayern kada poraste i zato je pristao na platu od SAMO 400.000 funti sedmično. Čak je i nacionalnost promjenio, koliko voli Bayern. Isto tako je malo falilo da i Bellingham postane švabo jer je stvarno volio Dortmund, pare uopšte nisu bile bitne.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:06U kom kontekstu je to bitno za temu?
Kakve si ti bodove skupio sa informacijom da Real plaća Mbappeovoj materi toliko i toliko?
Jel ide iz tvog džepa?
Normalnije je nego monopol koji ima Bayern i koji za dž uzima najbolje igrače lige![]()
Eh sada, mene fakat ne interesuje koliko ce Musiala dati para svojoj djevojci, svojim roditeljima, hoće li to staviti u ugovor.. to je sve bezveze info. Ono što mene interesuje kod Musija jeste kada će se oporaviti, hoće li biti isti, hoće li stići biti spreman za WC i tako to.
Kad ste to isto pisali za Real, nije smetalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.