Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zenicani vise mrze Sarajevo nego sto vole Zenicu
Sto su okupirali temu PLBiH, imaju svoju temu za Prvu ligu ja kako znam. Tamo imaju one Tuzlake pa nek nastave njihove klasicne teme ko ce kome vise opsovati
Sto su okupirali temu PLBiH, imaju svoju temu za Prvu ligu ja kako znam. Tamo imaju one Tuzlake pa nek nastave njihove klasicne teme ko ce kome vise opsovati
Zenica je grad koji je ovom svijetu podario Cimburijadu i Tarika Filipovica. Mekka kulture i sporta. Samo lud covjek misli da bi oni mogli imati komplekse prema nekome.
- Shategabri
- Kontakt:
Da se nisam lično uvjerio, pa hajde.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:17Jest bilo je, ali mi nemamo potrebu da u svojim ocima mislimo da smo vrijedni od svih drugih. Ti ljudi koje prozivas za sest skupljenih maraka su jedni od ljudi koji su posljednih godina bili dio ovog spektakularnog oporvaka kluba, dok nekom predsjedinik sam sebi rođendane po bilobrdima cestita.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:06Bilo je 6 KM skupljenih u akciji.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:03
Ocigledno da jest, buduci da je konstanto prisutna potreba za omalovazavanjem svega sto sa Celikom i Zenicom ima veze.
Mi se sramotili jesmo, ali barem nismo ulagali milione i konstantno zavrsavali dvadeset bodova iza prvaka, nit smo sebe nazivali Realom ili Dinamom, niti nam je pavlaka bila među trofejima.
Bilo je 6 robijaša na tribini u ŠB.
Bilo je svega i svačeg, ato kažem nemate tu argumenata da nekog nešto prozivate.
Nije potreba za omalovažavanjem, samo vas sprdamo zbog opterećenosti, kompleksa.
Niko od vas nema kompleske, druga se stvar sto vi ocekujete da ovdje trebate imati tretman kakav ima Borac u Doboju. To u Zenici hvala Bogu nikad docekati necete.
Ne znam što je to za vas bitno da li neko sebi čestita rođendane?
Manje mahalajte, više se bavite fudbalom!
Pa ćete prije biti bar prosječan premijerligaš, a ne drugoligaška alapača.
Bože sačuvaj tog tretmana, neka hvala!
To niti smo kad htjeli niti treba biti.
Koševo Zapad
Jedan od ciljeva ove sezone ispunjen, sad idu dalje.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:03Nego, pustite se tih drugoligaša, jel ko skonto gol razliku kod komšija?
Hint: godina nastanka.
Ništa nije slučajno![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Samo da se vise zavrsi ova "liga prvaka" za Zenicane, pa da prestanu sa ovim cirkusom. Udavise.
- FKS -
Pustite da vas pobijedimo pa vam vise necemo otimati najbolje talente koje ste mogli prodati za milione 
Nek se potrude pa da tako upisu i godinu prve tituleShategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:03Nego, pustite se tih drugoligaša, jel ko skonto gol razliku kod komšija?
Hint: godina nastanka.
Ništa nije slučajno![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Zeničanima duša napuhat stvar. Kada smo kod toga meni je najluđe kada su slavili 80 godina kluba i najavljivali nezapamćeni vatromet koji se nije desio u regionu. Na kraju zapalili jednu desetinu onoga što je Red Army kada je slavio 40 godina. Nisu deset hiljada maraka potrošili za pirotehniku 
Podaci za zadnjih 10 dostupnih sezona...chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:14Navijači Željezničara pa onda mi, samo objektivno. Barcelona sa lavora ipak ispod nas.
- maroonGiant
- Kontakt:
Pasa, kapacitet Sjevera na AFH je veci nego npr kod vas Istok i Jug zajedno. tako da npr. kad dodje k'o u petak protiv Radnika, onaj jedan sektor to je 1000 ljudi.avenija je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:42I pored sve zajebancije i sprdnje naši sportski prijatelji sa Koševa misle da radi njih neko puni stadion. Čekirajte 15.03.i sami se uvjerite hoće li biti više gledalaca u nastavku DRUGE LIGE protiv Travnika ili protiv sportskih prijatelja sa Koševa u okviru 1/8 KUP-a BIH. Pa naši pripreme počeli prije 10-15 dana nakon 2 mjeseca pauze kao da nema Kupa i odigrali samo jednu utakmicu do Sarajeva sve tempiraju u klubu za nastavak sezone i povratak u PL, eto koliko su vas ozbiljno shvatili![]()
Ali jeb.iga kad se upalite ko hepo kocke na malo lože
A i lijepo će vidjeti konačno nakon dugo vremena više od 300 Hordi, da nema Zenice da ih skupi 1000 gledali bi i dalje onu jad i bijedu, jedan navijač 4 stolice![]()
Nalozili ste se, vec mjesecima objavljute, sabani bili i ostali. Gdje ima da zvanicna grupa navijaca objavljuje ono za sal? Ili npr. Riki **** ti babu. Vecina nasih navijaca vas ni ne dozivljava, i zaboravili smo da postojite, a vi se nalozili.
EDIT: https://www.bordovremeplov.ba/Vijest/Details?id=386
Zadnja izmjena: maroonGiant, dana/u 10 feb 2026, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Neko je klub gradio od nule i protiv svih mogucih okolnosti, neko je trosio milione, nazivao sebe Realom, a sramotio se redovno. Iz toga se najbolje vidi ko treba manje mahalat i vise se bavit fubalom.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:24Da se nisam lično uvjerio, pa hajde.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:17Jest bilo je, ali mi nemamo potrebu da u svojim ocima mislimo da smo vrijedni od svih drugih. Ti ljudi koje prozivas za sest skupljenih maraka su jedni od ljudi koji su posljednih godina bili dio ovog spektakularnog oporvaka kluba, dok nekom predsjedinik sam sebi rođendane po bilobrdima cestita.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:06
Bilo je 6 KM skupljenih u akciji.
Bilo je 6 robijaša na tribini u ŠB.
Bilo je svega i svačeg, ato kažem nemate tu argumenata da nekog nešto prozivate.
Nije potreba za omalovažavanjem, samo vas sprdamo zbog opterećenosti, kompleksa.
Niko od vas nema kompleske, druga se stvar sto vi ocekujete da ovdje trebate imati tretman kakav ima Borac u Doboju. To u Zenici hvala Bogu nikad docekati necete.
Srce, čast i ponos!
Sarajevo je u tom periodu osvojilo trofeja koliko Čelik neće u narednih 100 godina. Toliko o tome.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:40Neko je klub gradio od nule i protiv svih mogucih okolnosti, neko je trosio milione, nazivao sebe Realom, a sramotio se redovno. Iz toga se najbolje vidi ko treba manje mahalat i vise se bavit fubalom.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:24Da se nisam lično uvjerio, pa hajde.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:17
Jest bilo je, ali mi nemamo potrebu da u svojim ocima mislimo da smo vrijedni od svih drugih. Ti ljudi koje prozivas za sest skupljenih maraka su jedni od ljudi koji su posljednih godina bili dio ovog spektakularnog oporvaka kluba, dok nekom predsjedinik sam sebi rođendane po bilobrdima cestita.
- prisonbreak
- Kontakt:
Citav jedan kupljeni trofej.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa sutra je taman podsjetnik, da vam se nayebemo majke nismo dugomaroonGiant je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:37Pasa, kapacitet Sjevera na AFH je veci nego npr kod vas Istok i Jug zajedno. tako da npr. kad dodje k'o u petak protiv Radnika, onaj jedan sektor to je 1000 ljudi.avenija je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:42I pored sve zajebancije i sprdnje naši sportski prijatelji sa Koševa misle da radi njih neko puni stadion. Čekirajte 15.03.i sami se uvjerite hoće li biti više gledalaca u nastavku DRUGE LIGE protiv Travnika ili protiv sportskih prijatelja sa Koševa u okviru 1/8 KUP-a BIH. Pa naši pripreme počeli prije 10-15 dana nakon 2 mjeseca pauze kao da nema Kupa i odigrali samo jednu utakmicu do Sarajeva sve tempiraju u klubu za nastavak sezone i povratak u PL, eto koliko su vas ozbiljno shvatili![]()
Ali jeb.iga kad se upalite ko hepo kocke na malo lože
A i lijepo će vidjeti konačno nakon dugo vremena više od 300 Hordi, da nema Zenice da ih skupi 1000 gledali bi i dalje onu jad i bijedu, jedan navijač 4 stolice![]()
Nalozili ste se, vec mjesecima objavljute, sabani bili i ostali. Gdje ima da zvanicna grupa navijaca objavljuje ono za sal? Ili npr. Riki **** ti babu. Vecina nasih navijaca vas ni ne dozivljava, i zaboravili smo da postojite, a vi se nalozili.
EDIT: https://www.bordovremeplov.ba/Vijest/Details?id=386
- Shategabri
- Kontakt:
Pusti šuplju.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:40Neko je klub gradio od nule i protiv svih mogucih okolnosti, neko je trosio milione, nazivao sebe Realom, a sramotio se redovno. Iz toga se najbolje vidi ko treba manje mahalat i vise se bavit fubalom.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:24Da se nisam lično uvjerio, pa hajde.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:17
Jest bilo je, ali mi nemamo potrebu da u svojim ocima mislimo da smo vrijedni od svih drugih. Ti ljudi koje prozivas za sest skupljenih maraka su jedni od ljudi koji su posljednih godina bili dio ovog spektakularnog oporvaka kluba, dok nekom predsjedinik sam sebi rođendane po bilobrdima cestita.
Bili ste i vi situaciji kad se pustili investitore u klub, pa znamo kako je to završilo.
Trošili bi i vi milione, al zas Turčin zayeba.
Dali bi vi guzice da se sramotite kao mi
Halo, druga liga, potrudite se da budete dobar domaćin, u sportskim okvirima, ostalo nije vaša stvar.
Koševo Zapad
Otkako smo "Real" osvojili smo 3 titule i 4 Kupa. Ali svejedno, neka bude da je jedan Kup, isto važi. Nećete osvojiti ni taj jedan i narednih 100 godina k'o što niste otkako se igra zajednička liga, a to nije bilo jučer.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Tolika su seljadija da se sutra nadam vasem prolasku. Bas bi volio da ih ohladite.Hordas1990 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:37Ja ocm nikad u zivotu nisam upozno nekog Sarajliju da kaze nesto Celik, Zenicani, yebem li im ovo ono, jednostavno nas boli kita. Znaci isto kao da mi kazes Konjic, Cazin, Ustikolina. Grad i klub kao i svaki drugi a oni pogidose jadni kao da im Real dolazi, J*** majke Sarajevske, prijete cekama, povredama igracasanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:21Ovako se Velez nalozi kad mi dolazimo. Odlika malih klubova.
Ja bi cak volio iskreno da se Celik vrati u PLBiH, ali kad se sjetim ovih kompleksa koje ispoljavaju kad igraju protiv Zelje i Sarajeva onda bolje ne.
Kako ne shvatate da sami sebe ponizavate sa ovim? Navijace Zelje i Sarajeva boli **** kad dolazi Celik. Ok nekakav rival, utakmica, fino je to sve, ali nece se praviti nekakve parade od toga. Vama je ovo izgleda vece od Cimburijade.![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Neka Zeničana, dosta je bilo kamenjarskih fora i prepucavanja, dajte malo da vidimo srednjebosanski repertoar, možda će nekima biti prežestok, ali svakako se može razblažiti sa Nodijevim skautskim tekstovima i optimističnim najavama....Mi ćemo i dalje ostati samo Avangarda sa zapada 
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Samo da dodam i klubovi sa dva najveća stadiona u državi, dobro me ovaj moron sa Bjelava napomeni.avenija je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:38Ponašajte se u rangu klubova za koje navijate uz međusobni respect, ipak igraju trostruki i prvi šampion nezavisne Bosne i Hercegovine protiv peterostrukog šampiona Bosne i Hercegovine i dvostrukog šampiona Jugoslavije, klubovi sa najvise navijača u Bosni i Hercegovini i sa 100+ međusobnih utakmica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nemoj tako dva klupljena trofeja, jedan u mrskoj Banja Luci, drugi u jos mrzem Sirokom Brijegu.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 38 gostiju.