Po meni macak u vreci za kojeg bi i platio, i koji je za ovu dvojicu cafu licnoJohannWolfgang je napisao/la: ↑10 feb 2026, 07:26Ne znam uopste je li Ovcina opcija, ali kenjate. Sta bi vi? Hakimija i Timbera na desnoj strani? Odinaka ako je prvi bek, ako ode Troupe zasto ne Ovcina da bude zamjena? Nase dijete, nije skup, bio nekad ponajbolji bocni lige, moze pokriti i ispred na boku.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
sanjinusto
- Kontakt:
Kontaktiran je ovaj Bugar koliko ja znam. Ne znam odakle Ovcina u prici, mada on po meni nije los igrac uopste. Bolji je i od Odinake i od Trupea, da se ne lazemo.
-
enterofuryl
- Kontakt:
Da kazu Bibera vracamo pojedini bi pusili tu pricu i govorili pa dobro moze ruke dati
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nisam ja uopste za to da se vrati Ovcina. Samo kazem da je i Ovcina bolji od desnih bekova koje imamo, pa zamisli kakvi su oni.enterofuryl je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:46Da kazu Bibera vracamo pojedini bi pusili tu pricu i govorili pa dobro moze ruke dati
-
enterofuryl
- Kontakt:
Nije bolji niti od Odinake niti od Trupea. A nije bolji bio ni od Galica. Plus se decko ne bavi fudbalom vec neko vrijeme.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:48Nisam ja uopste za to da se vrati Ovcina. Samo kazem da je i Ovcina bolji od desnih bekova koje imamo, pa zamisli kakvi su oni.enterofuryl je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:46Da kazu Bibera vracamo pojedini bi pusili tu pricu i govorili pa dobro moze ruke dati
-
sanjinusto
- Kontakt:
Trupe je dobar, ali do centra. Odinaka ima sve predispozicije, ali ima i strasan propuh u glavi i pravi nevjerovatne kikseve. Galic jeste bolji od sve trojice, sto vise govori o njima. Ali necu iskreno ni da razmisljam o tome. Neka plate i dovedu normalnog beka da ne gledamo poluigrace na toj strani kad smo vec lijevu rijesili.enterofuryl je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:59Nije bolji niti od Odinake niti od Trupea. A nije bolji bio ni od Galica. Plus se decko ne bavi fudbalom vec neko vrijeme.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:48Nisam ja uopste za to da se vrati Ovcina. Samo kazem da je i Ovcina bolji od desnih bekova koje imamo, pa zamisli kakvi su oni.enterofuryl je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:46Da kazu Bibera vracamo pojedini bi pusili tu pricu i govorili pa dobro moze ruke dati
Kad će predstaviti ovog novog štopera?
Edit : Ovi mediji beskorisni. Niko da dođe do informacije ko je u pitanju.
Edit : Ovi mediji beskorisni. Niko da dođe do informacije ko je u pitanju.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Cekamo ga, ima ih par u opticaju i ne znam koji je u pitanju
To je sve do kluba i igraca, ali znam da je bivsi reprezentativac jako blizu i on bi mogao postati nas igrac
Sad da li ce to biti on ne drzi me za rijec

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Koliko znam, ta prica je zavrsena, uz postovanje prema covjeku. Nije vise ni aktuelan, a i zadnji mandat u Velezu je bio katastrofa. Trenutno bi bio adekvatniji za poziciju sportskog direktora.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Covjek ima 36 godina, on je na pola u penziji. Kad je uopste igrao zadnji put?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
S kim pregovaramo posto si upucen?
Fk Željezničar.
07/06/25 zadnja utakmica protiv San Marina za reprezentaciju.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:42Covjek ima 36 godina, on je na pola u penziji. Kad je uopste igrao zadnji put?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
sanjinusto
- Kontakt:
Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.Levin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:5007/06/25 zadnja utakmica protiv San Marina za reprezentaciju.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:42Covjek ima 36 godina, on je na pola u penziji. Kad je uopste igrao zadnji put?
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.Levin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:5007/06/25 zadnja utakmica protiv San Marina za reprezentaciju.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:42Covjek ima 36 godina, on je na pola u penziji. Kad je uopste igrao zadnji put?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Jest mozda najskolovaniji ali nije presao sa loptom centra. Ovdje se govorilo kako galic ne zna ubaciti loptu pa doveli igraca koji ne zna doci do situacije da ubaci loptu a gori defanzivno od tog istog galica. Odinaka u odbrani ja fakat ne znam mozda da proba momak krilo igrati ali neku defanzivno poziciju nek ne pokusava.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Zolotic bi mogao doci na fazon kao Cocalic kad je dosao . Naravno tad Cocalic ne znam je li primao hiljadu maraka u Zelji ali je bila prica da je htio da se vrati u Sarajevo zbog svoje djece da odrastaju gdje je i on odrastao .AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:08Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Pact1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:10Jest mozda najskolovaniji ali nije presao sa loptom centra. Ovdje se govorilo kako galic ne zna ubaciti loptu pa doveli igraca koji ne zna doci do situacije da ubaci loptu a gori defanzivno od tog istog galica. Odinaka u odbrani ja fakat ne znam mozda da proba momak krilo igrati ali neku defanzivno poziciju nek ne pokusava.
Ni jedan nije za nas klub, kakva se rasprava ovo ba vodi?
Trenutno imamo 25 igraca, samo su 4-5 za nas klub, ostalo je smijesno. Jedina prava istina
-
sanjinusto
- Kontakt:
Veliko ime i velika karijera. Strasan igrac sigurno, ali 36 godina i nije igrao od juna, pitanje je koliko jos moze i koliko je uopste spreman u ovom momentu. Dobrodosao, ako dodje.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:08Realno, iako bi to više bio neki marketinški potez, a još jedan razlog mi je to što je primarno desni stoper gdje smo pokriveni, upitne kvalitete ali pokriveni sa dva igrača. Puno mi je logičnija priča recimo Nermin Zolotić kojem na ljeto ističe ugovor u armeniji a nije već dugo prva opcija plus nije registrovan ni za evropu.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:52Znaci vec je u penziji manje vise. Ja iskreno sumnjam da mi pregovaramo sa njim, a sumnjam i da se njemu uopste jos uvijek igra fudbala. Do sad je mogao naci klub.
Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 6 gostiju.