Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 10 feb 2026, 12:53

Venom je napisao/la:
10 feb 2026, 12:53
prisonbreak je napisao/la:
10 feb 2026, 12:43
Citav jedan kupljeni trofej.
Nemoj tako dva klupljena trofeja, jedan u mrskoj Banja Luci, drugi u jos mrzem Sirokom Brijegu.
Tri titule pola FBiH :lol:
Koševo Zapad

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 10 feb 2026, 13:02

Vanja8 je napisao/la:
10 feb 2026, 07:53
jurisicduska je napisao/la:
10 feb 2026, 07:43
Argentina je napisao/la:
10 feb 2026, 00:02

Isti argumenti vrijede i za '99tu :kafa:
Onda vrijede sve do titule Leotara. :kafa:
Nisu igrali srpski klubovi.

Dakle imate 3 titule, 2 kupa i 3 superkupa manje, jer vrijede ti argumenti.
Dule, ko ti je taj na profilnoj ????
Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 10 feb 2026, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 feb 2026, 13:07

Fakat mi nikad u glavu nece ici ovaj "rivalitet" i lozenje na Sarajevske klubove od strane Zenicke raje.

Evo stvarno necu nikakva prepucavanja al nek mi neko objasni.?

Kako moze biti da se oni toliko loze na nas i pri tome je to toliko JEDNOSTRANO, u potpunosti be nekih razloga niti da s druge strane nešto potencira. Niti kad je neki igrac presao u Čelik da igra, da je nesto pisano uvrijedljivo itd itd.. Bas za izucavanja!

Evo cak imam jednog Zenicanina u firmi, pitam ga odakle ta, vise mrznja nego rivalitet od strane Zenice.. Ma kae pusti debile :D vjerovatno hajde radi u Sarajevu pa nece da prica..

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 10 feb 2026, 13:12

nokee je napisao/la:
10 feb 2026, 13:07
Fakat mi nikad u glavu nece ici ovaj "rivalitet" i lozenje na Sarajevske klubove od strane Zenicke raje.

Kako moze biti da se oni toliko loze na nas i pri tome je to toliko JEDNOSTRANO, u potpunosti be nekih razloga niti da s druge strane nešto potencira. Niti kad je neki igrac presao u Čelik da igra, da je nesto pisano uvrijedljivo itd itd.. Bas za izucavanja!

Evo cak imam jednog Zenicanina u firmi, pitam ga odakle ta, vise mrznja nego rivalitet od strane Zenice.. Ma kae pusti debile :D vjerovatno hajde radi u Sarajevu pa nece da prica..
oni zive pod parolom Zenica radi Sarajevo se gradi
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 10 feb 2026, 13:14

Imaju pravo da se lože, ovo im je najveća utakmica u posljednjih 5 godina, nadam se da će i naši bit naloženi i da neće priredit novu bruku što se tiče Zenice.
Poslije rata dole smo pobijedili samo četiri puta, tri puta u ligi i jednom u kupu.
Dakle 31 odigrana utakmica i samo četiri pobjede, u pamet.
MNON

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 10 feb 2026, 13:16

nokee je napisao/la:

Ja evo ne volim Celik ne volim pogotovu Robijase , ali bolje da mi oni igraju u ligi iz 4 najveceg grada u drzavi nego GOSK gabela , gabela koja je selo koje ima stadion . Pa ima hajp kad se igra protiv njih oni kad su bili najgori protiv njih si se mucio .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 10 feb 2026, 13:17

nokee je napisao/la:

Morate obojica biti iz tih gradova da bi to razumio. :mrgreen:

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 10 feb 2026, 13:21

bvsic je napisao/la:
10 feb 2026, 12:21
Zenicani vise mrze Sarajevo nego sto vole Zenicu

Sto su okupirali temu PLBiH, imaju svoju temu za Prvu ligu ja kako znam. Tamo imaju one Tuzlake pa nek nastave njihove klasicne teme ko ce kome vise opsovati
Hahahahahahah nema jace teme od prve lige feferacije. Bas smo je napucali mi i tuzlaci 😂😂😂

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 10 feb 2026, 13:23

Noke995 je napisao/la:
10 feb 2026, 13:14
Imaju pravo da se lože, ovo im je najveća utakmica u posljednjih 5 godina, nadam se da će i naši bit naloženi i da neće priredit novu bruku što se tiče Zenice.
Poslije rata dole smo pobijedili samo četiri puta, tri puta u ligi i jednom u kupu.
Dakle 31 odigrana utakmica i samo četiri pobjede, u pamet.
Što i jeste u suštini fascinantno.
Ipak sutra im ide ona famozna 'baneša tivra vanebal' i u kučaru.

Nek su oni nama zdravi i živi ima nas svakakvih i ta različitost nas i čini posebnim na ovim prostorima.

Nicaze se ipak izgradila ko Real i kulturološki je daleko ispred Kaknja, Fudo je to uteg'o.

Kakvi su bjeločarapaši cokulaneri iz kamenjara, štovaoci lika djela čiće 'pijem na ex' , opet ću napisati zeničani su vrh.

Al to nije razlog da im sutra ne pjevamo ' a sad adio..'
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 feb 2026, 13:27

Nemaaate hljeeeeebaaa, nemaaaatee brašnaaaaa :opaopa: ...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 feb 2026, 13:27

zona072 je napisao/la:
10 feb 2026, 13:17
nokee je napisao/la:

Morate obojica biti iz tih gradova da bi to razumio. :mrgreen:
Crkvice vs Alipasino. Al hajde nek ti bude, nek si mi ga sukno.
Ako nemaš pametno sta da napises, bolje ne pisi. Dok sutis bar ne znamo koliko su glup ovako sve sumnje otklonis.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 10 feb 2026, 13:28

Balorda je napisao/la:
10 feb 2026, 11:09
Šta smo svemiru skrivili, pa nam je poslao zeničane nazad ovdje?

Ova tema, kakva god bila, to zaista nije zaslužila. Teška vremena.
Ovo je brutalno surovo :mrgreen:

Neka ih, eto ih dogodine u ligi pa će ovaj topik biti pojačan
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 10 feb 2026, 13:29

nokee je napisao/la:

Sto se tice igraca i prelazaka, i prije su iz Celika isli u Sarajevo (Senad Begic, Jasmin Dzidic, Marcijano, Matija Matko, golman Adilovic...) u proslosti, a nedavno Nurkovic kao trener od nas otisao vama, pa se sada vratio u Akademiju...i nikad nije bilo nekih posebnih reakcija. Ovo sa Telalovicem je izuzetak, jer prije svega ljudi kontaju da je trebao i morao dati jos Celiku igrajuci do kraja sezone. Sad u pregovore izmedju klubova, njegovih roditelja i menadjera ne bih ulazio, ali stekao se dojam da su Upravu Celika doveli pred svrsen cin i da su im ruke bile vezane, sto ostavlja gorak okus u ustima, pogotovo sto se radi o igracu koji je ponikao u klubu i postao najmladji prvotimac i najmladji strijelac u istoriji kluba...Al nebitno, bilo pa proslo.

Riziko je napisao/la:
10 feb 2026, 13:28
Balorda je napisao/la:
10 feb 2026, 11:09
Šta smo svemiru skrivili, pa nam je poslao zeničane nazad ovdje?

Ova tema, kakva god bila, to zaista nije zaslužila. Teška vremena.
Ovo je brutalno surovo :mrgreen:

Neka ih, eto ih dogodine u ligi pa će ovaj topik biti pojačan
slika

:mrgreen: :mrgreen: :bih:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 feb 2026, 13:37

slika

Nije ih ovakva euforija uhvatila jos od Borusije Mehinglabas
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 feb 2026, 13:38

phillies je napisao/la:
10 feb 2026, 13:29
nokee je napisao/la:

Sto se tice igraca i prelazaka, i prije su iz Celika isli u Sarajevo (Senad Begic, Jasmin Dzidic, Marcijano, Matija Matko, golman Adilovic...) u proslosti, a nedavno Nurkovic kao trener od nas otisao vama, pa se sada vratio u Akademiju...i nikad nije bilo nekih posebnih reakcija. Ovo sa Telalovicem je izuzetak, jer prije svega ljudi kontaju da je trebao i morao dati jos Celiku igrajuci do kraja sezone. Sad u pregovore izmedju klubova, njegovih roditelja i menadjera ne bih ulazio, ali stekao se dojam da su Upravu Celika doveli pred svrsen cin i da su im ruke bile vezane, sto ostavlja gorak okus u ustima, pogotovo sto se radi o igracu koji je ponikao u klubu i postao najmladji prvotimac i najmladji strijelac u istoriji kluba...Al nebitno, bilo pa proslo.
Svaka cast na normalnom odgovoru.
Vidi, ok razumijem da ima averzije prema glavnom gradu, ima je i iz Tuzle slicno, mozda u manjoj mjeri, ali brate prelazi to granice dobrog ukusa. Nije to samo slučaj Telalovic. Imas svjedočenja igraca gdje smo u sezoni kad nam se radio teren igrali na Bilinom, gdje zastitari pred utakmicu u tunelu J*** majku sarajevsku itd itd. Gdje fino platis da igras itd.. Gdje igraci govore da su sve bili samo ne kao na domaćem terenu.
Helem..
Ja opet mislim da ste skroz korektno prosli za Telalovica, jer ipak ti sa ovim mladim nikad ne znas na sta ce izaći a 300K nije malo. Pogotovo u kakvoj ste situaciji. Drugo, iskreno ne znam ni jel vam pametno ulaziti u PL koja iziskuje ogroman budjet, nisam siguran da ste spremni.
Moje su zelje da se vratite, iz hiljadu razloga..

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 10 feb 2026, 13:38

Crkvice1988 je napisao/la:
10 feb 2026, 13:21
bvsic je napisao/la:

Sto su okupirali temu PLBiH, imaju svoju temu za Prvu ligu ja kako znam. Tamo imaju one Tuzlake pa nek nastave njihove klasicne teme ko ce kome vise opsovati
Hahahahahahah nema jace teme od prve lige feferacije. Bas smo je napucali mi i tuzlaci 😂😂😂
Jednom sam tamo pogledao i nisam mogao da vjerujem, doduse citao sam jedno 10 stranica odavno se nisam ismijao tako

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 feb 2026, 13:42

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 feb 2026, 13:27
Nemaaate hljeeeeebaaa, nemaaaatee brašnaaaaa :opaopa: ...
U repertoaru svom imate 5+ pjesama o Zenici, kakvi kompleksaši :bow:

Koja je iduca srusit ćemo Zenicu, naša **** vama teku, da vas dodje 10 hiljada sa svih polja i svih livada i još tih par, bas ste se potrudili vise pjesama o Zenici nego o Sarajevu kakvi šabani, više mrze Zenicu nego sto vole Sarajevo :rol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 10 feb 2026, 13:44

10 feb 2026, 11:36
U trenutnoj situaciji bilo ko da dolazi bilo bi isto !

Da inace Sarajevo i Zeljo privkuku vise raje, privuku. Istina, i sto je sasvim logicno.

A ovo lupetanje slobodan dan, neradni dan, skraceno vrijeme, pa fuj. Spustite malo loptu, brzo se sve okrene, vama je puno bolje da Celik igra PL, jaci Celik vama bas dosta znaci.
Aha, ali malo sutra, nemoj mene lagati bolan. Nemam ti ja 15 godina, niti sam neki lik koji od jučer prati bh. fudbal. Znam ja kako vi funkcionišete. Ne lažite više.
Šta spustite loptu... :problem: Ne razumijem, kako smo je podigli pa je trebamo spustiti, šta se brzo okrene? :crazy: Šta pričaš živ bio???

Bez jakog Čelika nema ni jakog Sarajeva, je li ovo? :mrgreen:

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 10 feb 2026, 13:44

bvsic je napisao/la:
10 feb 2026, 13:38
Crkvice1988 je napisao/la:
10 feb 2026, 13:21
bvsic je napisao/la:

Jednom sam tamo pogledao i nisam mogao da vjerujem, doduse citao sam jedno 10 stranica odavno se nisam ismijao tako
A sta ces drugo nego psovat. Tamo imas njih par debila iz tuzle koji nesto pisu po pdfu a nemaju jos ni jedno gostovanje upisano. I onda jedino logicno je psovanje 😂😂😂 a mi imamo svoj forum gdje su ozbiljne teme. Ovo nam dodze kao izduvni ventil sa fukarama. Pozelili smo se i mi pravih navijackih prepucavanja ko sto su se i ostali pozelili nas, laze ko kaze da je drugacije

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 10 feb 2026, 13:49

10 feb 2026, 11:40
Poceli smo pred novu godinu, jer nije bilo utakmica, manje prihoda i dosta toga. Mislis da ne bi pustili u prodaju da Zrinjski dolazi umjesto vas u ovoj situsciji? Malo ohladite..
Hvala, eto potvrdio si šta pričam. :thumbup: Euforija na vrhuncu. Igrači nisu pošteno ni otišli na odmor, a vi karte stavili u prodaju, tek skinuli kopačke.

Mi smo ohlađeni, mi uopšte nismo u nebesima, a i što bi bili. Ohladite vi. Ne palimo mi baklje unazad 20, 30 dana, niti se skupljamo po parkovima i slično. Budite pošteni prema sebi, **** te. Vama kada se nešto kaže normalno nađete se uvrijeđeni.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Grk1234, Hajdeee, Kajkutenjoyer, Nemanja99, PapakIzSa i 31 gost.