DA
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
propoklopac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stigose Renana Ruletove kletve, e moj Rule sta nam uradi.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sam pao sam se ubio,kskve crne skarice na treningu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Upalim ovu utakmicu gosk rudar, pa jel moguce da su i oni natkrili tribinu...
Srdjane mandicu ne doceko sutra
Srdjane mandicu ne doceko sutra
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.Pitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
joj sad kad te zajme forumasi sa odgovorima gdje ces stadion iza skenderije itdPitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
propoklopac
- Kontakt:
Otvaranje sezone, utakmica poslije 2 mjeseca, na tribinama 2666 gleldatelja, nesto bolje ni u prvom dijelu nije bilo, puno se busamo i pricamo o stadionu za ove 2 3 hiljade bolesnikaKarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.Pitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
Šta ti je ba, Sarajevo može igrati samo na prostoru općine Centar. Koševo Sarajevu !plisek je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:42joj sad kad te zajme forumasi sa odgovorima gdje ces stadion iza skenderije itdPitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa![]()
ja sam ovo govorio a ko rezervnu opciju ima ogroman plac na stupu gdje je bio standard, ima mjesta i za stadion parking soping centar itd.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vi stvarno mislite da neko ima pare da napravi stadion i da baci pare? Neki zive u masti, kao da su u Americi ili Svici a realnost je da ova drzava nije napravila jedan stadion od rata,nije cak ni olimpijski renovirala dok neke mega drzave tipa Albanija,Kosovo prave stadione koju su za nas naucna fantazija, Dodik vodi ovu Vico ligu sa Beusom i uzimaju titule kako se dogovore, rade sta hoce u drzavi gdje smo najbrojniji a ni za sta nas niko ne pita, svira ti 60 faulova po tekmi ali ljudima kriv Tan Nam,Mirvic sto nece da grade stadion,sve je bitno osim sustinskog problema.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.Pitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
-
rimljanin90
- Kontakt:
Treba zabraniti pricu o stadionu vise. Niti iz kluba rade svoj dio za stadion niti mi imamo posjetu da se nekom isplati praviti stadion. 90% foruma ne dolazi na utakmice ali pametuje.
Pa ne treba kretati sa nekim aman golemom projektima, napravi nešto malo, svakako nas malo i dolazi, koji će nam k sad nešto od 20k. nadograđuj vremenom, samo krenimosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:57Vi stvarno mislite da neko ima pare da napravi stadion i da baci pare? Neki zive u masti, kao da su u Americi ili Svici a realnost je da ova drzava nije napravila jedan stadion od rata,nije cak ni olimpijski renovirala dok neke mega drzave tipa Albanija,Kosovo prave stadione koju su za nas naucna fantazija, Dodik vodi ovu Vico ligu sa Beusom i uzimaju titule kako se dogovore, rade sta hoce u drzavi gdje smo najbrojniji a ni za sta nas niko ne pita, svira ti 60 faulova po tekmi ali ljudima kriv Tan Nam,Mirvic sto nece da grade stadion,sve je bitno osim sustinskog problema.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.Pitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ama jer ti mislis da je mega projekat stadion Veleza. Onako da radis tribinu( 4000k kapacitet) svake 2 godine . Niko ne govori da se sve rusi i pravi mega stadion od 100 miliona. Ali onako beton,stolice i krov obicni. Daj ba vise, samo trazite izgovore Mandicu i Mirvicumosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:57Vi stvarno mislite da neko ima pare da napravi stadion i da baci pare? Neki zive u masti, kao da su u Americi ili Svici a realnost je da ova drzava nije napravila jedan stadion od rata,nije cak ni olimpijski renovirala dok neke mega drzave tipa Albanija,Kosovo prave stadione koju su za nas naucna fantazija, Dodik vodi ovu Vico ligu sa Beusom i uzimaju titule kako se dogovore, rade sta hoce u drzavi gdje smo najbrojniji a ni za sta nas niko ne pita, svira ti 60 faulova po tekmi ali ljudima kriv Tan Nam,Mirvic sto nece da grade stadion,sve je bitno osim sustinskog problema.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.Pitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hebo vas Mirvic vise ko da je Bogom dan oa ga spominjete svaki dan,lik kriv sto nemamo stadion,sto je ovako u drzavi ko ga hebe kud nije otiso hebo sve svoje da vise ne slusam nebuloze. 30 godina niko nije nista napravio niti ce bilo ko sta napraviti u ovoj drzavi gdje se nista ne pitamo druga je stvar sto opet da kazem neki ziive u masti.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:44Ama jer ti mislis da je mega projekat stadion Veleza. Onako da radis tribinu( 4000k kapacitet) svake 2 godine . Niko ne govori da se sve rusi i pravi mega stadion od 100 miliona. Ali onako beton,stolice i krov obicni. Daj ba vise, samo trazite izgovore Mandicu i Mirvicumosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:57Vi stvarno mislite da neko ima pare da napravi stadion i da baci pare? Neki zive u masti, kao da su u Americi ili Svici a realnost je da ova drzava nije napravila jedan stadion od rata,nije cak ni olimpijski renovirala dok neke mega drzave tipa Albanija,Kosovo prave stadione koju su za nas naucna fantazija, Dodik vodi ovu Vico ligu sa Beusom i uzimaju titule kako se dogovore, rade sta hoce u drzavi gdje smo najbrojniji a ni za sta nas niko ne pita, svira ti 60 faulova po tekmi ali ljudima kriv Tan Nam,Mirvic sto nece da grade stadion,sve je bitno osim sustinskog problema.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38
Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.
- napoleon72
- Kontakt:
Auuu gdje ces pitarima reci da nam moze i manji stadion?? Nas je najvise, najjaci smo, najbrojniji, nas bi 50k dolazilo da krov imamo!mnon46 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:31Pa ne treba kretati sa nekim aman golemom projektima, napravi nešto malo, svakako nas malo i dolazi, koji će nam k sad nešto od 20k. nadograđuj vremenom, samo krenimosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:57Vi stvarno mislite da neko ima pare da napravi stadion i da baci pare? Neki zive u masti, kao da su u Americi ili Svici a realnost je da ova drzava nije napravila jedan stadion od rata,nije cak ni olimpijski renovirala dok neke mega drzave tipa Albanija,Kosovo prave stadione koju su za nas naucna fantazija, Dodik vodi ovu Vico ligu sa Beusom i uzimaju titule kako se dogovore, rade sta hoce u drzavi gdje smo najbrojniji a ni za sta nas niko ne pita, svira ti 60 faulova po tekmi ali ljudima kriv Tan Nam,Mirvic sto nece da grade stadion,sve je bitno osim sustinskog problema.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38
Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Moje mišljenje, a 100% sam siguran u to, je da bi bilo još najmanje 3k da su uslovi na stadionu bolji. Koševo je prazno samo zbog oronulog stadiona.propoklopac je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:44Otvaranje sezone, utakmica poslije 2 mjeseca, na tribinama 2666 gleldatelja, nesto bolje ni u prvom dijelu nije bilo, puno se busamo i pricamo o stadionu za ove 2 3 hiljade bolesnikaKarloIvandic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:38Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.Pitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampai kad se nekad pokrije i bude nesto novo, ponovo ce to tu nedgej biti, bošnjo nadje razlog za ne doci
![]()
Nikakvo šminkanje Koševa neće pomoći, ulaganje 15m u istok je samo bacanje para, ono je samo za rušenje
Sve smo naj na svijetu dok je treba doći na stadion. Iako je delegat napravio propust i bilo nas je 4k, opet je sramotno.napoleon72 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:54Auuu gdje ces pitarima reci da nam moze i manji stadion?? Nas je najvise, najjaci smo, najbrojniji, nas bi 50k dolazilo da krov imamo!mnon46 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:31Pa ne treba kretati sa nekim aman golemom projektima, napravi nešto malo, svakako nas malo i dolazi, koji će nam k sad nešto od 20k. nadograđuj vremenom, samo krenimosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:57
Vi stvarno mislite da neko ima pare da napravi stadion i da baci pare? Neki zive u masti, kao da su u Americi ili Svici a realnost je da ova drzava nije napravila jedan stadion od rata,nije cak ni olimpijski renovirala dok neke mega drzave tipa Albanija,Kosovo prave stadione koju su za nas naucna fantazija, Dodik vodi ovu Vico ligu sa Beusom i uzimaju titule kako se dogovore, rade sta hoce u drzavi gdje smo najbrojniji a ni za sta nas niko ne pita, svira ti 60 faulova po tekmi ali ljudima kriv Tan Nam,Mirvic sto nece da grade stadion,sve je bitno osim sustinskog problema.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], ronaldo99, teamnorth1989, Zagor i 38 gostiju.