Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
moze biti da ce kasnije imati nagli rast, vrijedan, radan momak, zelim mu sve najbolje.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 22:12Cuo sam sve najbolje o ovom momcicu. Ali bojim se da ce ostati nizak. 15 godina, 165 cm. Jel to nisko za tu dob?
Facu je 181
Mocvara1991 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 13:20Mirza bio dobar igrac,ali glava u kanalu vjecno. Kakav je mali?
reds123 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:12Mocvara1991 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 13:20Mirza bio dobar igrac,ali glava u kanalu vjecno. Kakav je mali?
Malog sam gledao prosle godine, nedovoljno za potpuni dojam. Dobra rukao, kao i otac, nije ta visina, više je dvojka. Izuzetna skočnost i fizičke performanse.
Jako solidnog materijala ima u Sarajevu kada je u pitanju generacija 2008.
Spars-Smajic, Durmic, Kordic, sada i Beslagic, Frljukcic?
Realway-Sipkovic i Kuric
Bosna-Bozic, i ne zna ko je tu jos 2008 osm njega?
Ilidza- Dzubur i Dobraca?
Ako propustam neka imena, dopunite me.
Nekako i uprkos uspjehu Bosne, vise volim pratiti omladince. Valjda navika zadnjih 15 godina![]()

Evo sam pronašao spisak iz 2022.godine kada su generacija 2008.godište bili pionirski uzrast, namanje je Sarajevo bilo zastupljenoKylian je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:53To su djeca 2008.godište, roster U-16 reprezentacije plus Benjamin Teletovićreds123 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:12Mocvara1991 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 13:20
Mirza bio dobar igrac,ali glava u kanalu vjecno. Kakav je mali?
Malog sam gledao prosle godine, nedovoljno za potpuni dojam. Dobra rukao, kao i otac, nije ta visina, više je dvojka. Izuzetna skočnost i fizičke performanse.
Jako solidnog materijala ima u Sarajevu kada je u pitanju generacija 2008.
Spars-Smajic, Durmic, Kordic, sada i Beslagic, Frljukcic?
Realway-Sipkovic i Kuric
Bosna-Bozic, i ne zna ko je tu jos 2008 osm njega?
Ilidza- Dzubur i Dobraca?
Ako propustam neka imena, dopunite me.
Nekako i uprkos uspjehu Bosne, vise volim pratiti omladince. Valjda navika zadnjih 15 godina![]()
![]()
Ko ste to vi (vjerovatno porodica nekoga od igrača koji je 2008.godište) ili sam sebe persiraš.
Slabo pratim, zato i pitam.Kylian je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:55Ko ste to vi (vjerovatno porodica nekoga od igrača koji je 2008.godište) ili sam sebe persiraš.![]()
![]()
Kažem tebi ili vama samo da nije Sarajevo cijela BiH i navodim ti imena djece koja su već bila u rosteru, a godište su 2008., za koja "vi pitate"
Osim toga Frljukčić i Ramić zabijaju 30 skoro svaku utakmicu, ako pratiš Sarajevo prati i statistike, pa ne znam šta je tu vama tragično.
Preldžić je odavno iskočio u ovoj generaciji......tako da slabo pratiš ili pratiš/pratite samo nekoga određenoga
I za njih je to puno, eto ne mogu Biberoglua rijesiti bez nas. Jedino ako neki debil ne pristane na ona 2-3 miliona sto su nudili.