Prekosutra da umrete, nece vam biti zao
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cestitke svim zenicanima, sutra je dan za koji su se rodili i za koji zive.
To novinar mislio da se za ove utakmice rOdiHordas1990 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:09Horic izjavio:Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:06De nadji mi ko je ovo izjavio, posto sam gledo press. Standardni spinovi sibicarskih novinara
Pozitivna trema je tu, jedva čekamo da počne utakmica. Za ove utakmice radi, trenira i živi.
Naravno da je igracima gust igrati ovakve utakmice...ili je igracima drugih timova, u ovom slucaju Sarajeva, isto igrati pred 10 hiljada na najboljem stadionu u drzavi ili na livadama gdje ne dodje ni rodbina igraca na utakmicu.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 10 feb 2026, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Teško će mnogima pasti povratak jedinog BH kluba u rukama navijača, političke funjare od klubova se plaše poštenog Čelika
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nije to nista pozitivno, uvjericete se i sami. Nemate vi sta traziti u PLBiH sa tim budzetom i organizacijom. Nije ovo vise ona ista liga.
- Threeplanetrees
Zenički Nodi 
Bolje nego Barcelona sa lavora i gledanje taljenje Mirvića sa Vicom, dok se oni raskusuraju hordama ostane da šute, ako i progovore brzo se glas razuma ugasi, opcija nema, kup je kup pa makar i naštiman bio.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:06Nije to nista pozitivno, uvjericete se i sami. Nemate vi sta traziti u PLBiH sa tim budzetom i organizacijom. Nije ovo vise ona ista liga.
Njima je ovo uz Cimbirijadu dodgadjaj godine.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:37Da se hoce i ta utakmica sutra zavrsiti, smorise od decembra gore od proljeva.
Pa trener im izjavi da se za ovakve utakmice radjas i treniras...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nekom čimburijada nekom gej parada, svak nek svoju slavu slavi.
-
sanjinusto
- Kontakt:
To si potpuno u pravu, ali kako znas da i ove godine nisu dogovorili kup s Vicom?chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:09Bolje nego Barcelona sa lavora i gledanje taljenje Mirvića sa Vicom, dok se oni raskusuraju hordama ostane da šute, ako i progovore brzo se glas razuma ugasi, opcija nema, kup je kup pa makar i naštiman bio.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:06Nije to nista pozitivno, uvjericete se i sami. Nemate vi sta traziti u PLBiH sa tim budzetom i organizacijom. Nije ovo vise ona ista liga.
Treba pitati horde iii im je Mirvić zabranio da se oglašavaju.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:12To si potpuno u pravu, ali kako znas da i ove godine nisu dogovorili kup s Vicom?chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:09Bolje nego Barcelona sa lavora i gledanje taljenje Mirvića sa Vicom, dok se oni raskusuraju hordama ostane da šute, ako i progovore brzo se glas razuma ugasi, opcija nema, kup je kup pa makar i naštiman bio.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:06
Nije to nista pozitivno, uvjericete se i sami. Nemate vi sta traziti u PLBiH sa tim budzetom i organizacijom. Nije ovo vise ona ista liga.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Pa nije im bas zabranio, ali dao im je procenat od karata tako da su sad mirni.chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:14Treba pitati horde iii im je Mirvić zabranio da se oglašavaju.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:12To si potpuno u pravu, ali kako znas da i ove godine nisu dogovorili kup s Vicom?
Kerovi iz cernobila nije vam ovo tema bogalji raspali
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne znam kakvo je ovo ludilo uhvatilo ovih par zenicana ?
Igraju sutra protiv Sarajeva, ljudi se slomise svadjajuci i sa navijacima Zelje, Borca, Veleza...
Nevjerovatno...
Igraju sutra protiv Sarajeva, ljudi se slomise svadjajuci i sa navijacima Zelje, Borca, Veleza...
Nevjerovatno...
Kako ce forum da gori kada se Celik vrati u PLBIH
Zar nisu jos napustili forum kao sto su pricali?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije nas baš ludilo ufatilo ko pitare koji čitaju forume sa nekog drugog portala da bi ovdje pljuvali.
Jel' prekidate bojkot kad Ajlah ode iz kluba ili?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fataj se federalke i kantona protiv nemile i varesa.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.