FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
38
11%
Treći
114
32%
Četvrti
72
20%
Peti
27
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
27
8%

Ukupno glasova: 355

TETRAPAK
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TETRAPAK » 10 feb 2026, 15:02

rimljanin90 je napisao/la:
10 feb 2026, 14:04
Treba zabraniti pricu o stadionu vise. Niti iz kluba rade svoj dio za stadion niti mi imamo posjetu da se nekom isplati praviti stadion. 90% foruma ne dolazi na utakmice ali pametuje.
Pa sta onda rade ovi iz Veleza, zrinjskog, bojca, ovi idioti iz Doboja, iz Bijeljine, cak iz Goska. Imaju goru posjetu od nas, a rade na stadionima, kakve budale.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 10 feb 2026, 15:03

Protiv ovog Rudar smo izgubili 3 boda, svašta

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 feb 2026, 15:07

Rule_hz je napisao/la:
10 feb 2026, 13:13
fera je napisao/la:
10 feb 2026, 13:09
Stigose Renana Ruletove kletve, e moj Rule sta nam uradi.

Sam pao sam se ubio,kskve crne skarice na treningu :oops: a da ga nisam miriso nisam
Samo steta sto ti kletve nisu ovako ucinkovite bile za Bekica i Rustemovica
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 10 feb 2026, 15:11

Nama treba između 10 i 13k mjesta i da za onih par utakmica u Europi i par derbija prednost imaju svi sa članskom. Skočilo bi i članstvo i posjeta bi skočila, a da ima volje napravilo bi se to. Kad mogu puno siromašnija mjesta graditi, može i Grad, Kanton, Država, mi, privatnici, navijači skupit pare i uradit nešto manje.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 10 feb 2026, 15:16

gh0stHZ je napisao/la:
10 feb 2026, 15:11
Nama treba između 10 i 13k mjesta i da za onih par utakmica u Europi i par derbija prednost imaju svi sa članskom. Skočilo bi i članstvo i posjeta bi skočila, a da ima volje napravilo bi se to. Kad mogu puno siromašnija mjesta graditi, može i Grad, Kanton, Država, mi, privatnici, navijači skupit pare i uradit nešto manje.
Poslije dva kiksa ide poznata izjava "Nece me vise ni ovo novo/pokriveno Koševo vidjeti" nemamo mi to u sebi, tu kulturu, bolje lezat pored tv i gledati, taman da je grijanje u sjedistima...niko s bosnjom u izgovorima ne moze, niko!!

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 10 feb 2026, 15:49

propoklopac je napisao/la:
10 feb 2026, 15:16
gh0stHZ je napisao/la:
10 feb 2026, 15:11
Poslije dva kiksa ide poznata izjava "Nece me vise ni ovo novo/pokriveno Koševo vidjeti" nemamo mi to u sebi, tu kulturu, bolje lezat pored tv i gledati, taman da je grijanje u sjedistima...niko s bosnjom u izgovorima ne moze, niko!!
Jos pogotovo mi koji zivimo na staroj slavi. Nismo ko sto smo nekada bili sada necemo ni dolaziti.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 10 feb 2026, 15:51

N3R3D je napisao/la:
10 feb 2026, 12:46
Bajroni je napisao/la:
10 feb 2026, 12:38
belosevic23 je napisao/la:
10 feb 2026, 11:37
pa sta je sa tim Zivkovicem, nismo heroin kupili nego igrača
Zivkovic je tu al se vraca iz povrede. Treba mu jos neko vrijeme.
Jel potpisao?
Jos se dogovaraju oko forme. Osijek nudi pozajmicu a mi hocemo transfer

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 10 feb 2026, 15:51

TETRAPAK je napisao/la:
10 feb 2026, 15:02
Treba zabraniti pricu o stadionu vise. Niti iz kluba rade svoj dio za stadion niti mi imamo posjetu da se nekom isplati praviti stadion. 90% foruma ne dolazi na utakmice ali pametuje.
Pa sta onda rade ovi iz Veleza, zrinjskog, bojca, ovi idioti iz Doboja, iz Bijeljine, cak iz Goska. Imaju goru posjetu od nas, a rade na stadionima, kakve budale.
Ne znam gdje da pocnem koliko ti je glup odgovor.
1. Nije isti trosak pokriti tribinu GOSKU i pokriti tribinu na istoku.
2. Velez ima dobru posjetu za broj navijaca koji imaju. Ne mozes porediti koliko FK Sarajevo ima navijaca u drzavi i koliko velez. U opcini novi grad imas navijaca Sarajeva vise nego sto velez ima generalno i ti to poredis?

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 10 feb 2026, 15:58

10 feb 2026, 15:51
TETRAPAK je napisao/la:
2. Velez ima dobru posjetu za broj navijaca koji imaju. Ne mozes porediti koliko FK Sarajevo ima navijaca u drzavi i koliko velez. U opcini novi grad imas navijaca Sarajeva vise nego sto velez ima generalno i ti to poredis?
Doslovno razlog zasto ni nakon 80 godina nemamo nsta. Ne moze ovo, ne moze ono, znas li koliko oni, znas li koliko ovi. Cigani isprosili istok, sad su isprosili jug i fasadu, isprosice i krov i zapad. A ti ces vikati znas li koliko je potrebno da se natkrije istok. Poenta nije da vagamo nesto pametnjakovicu nego da svi dobijaju nesto samo vas nekolicina vice da kod nas ne moze nista. Ososobiti onu rusevinu da bar ne idemo u Zenicu.

I ko poredi te budalastine koje pises pod 2?
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 10 feb 2026, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 10 feb 2026, 15:59

Ooooooooooj cuj 10-13 hiljada ma od 5000 sta ce nam i toliki. Bolan treba ti stadion od 35 000 mjesta kao i sad pa kad ga nikad mi ne napunili. Kad udje fukara iz gabele na njega u tunelu da im vec gaće spadnu.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 feb 2026, 16:02

10 feb 2026, 13:44
KarloIvandic je napisao/la:
10 feb 2026, 13:38
Pitaristok je napisao/la:
10 feb 2026, 13:30
Nema bi najpametnije bilo početi malo pomalo graditi stadion kod kampa
Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.
Otvaranje sezone, utakmica poslije 2 mjeseca, na tribinama 2666 gleldatelja, nesto bolje ni u prvom dijelu nije bilo, puno se busamo i pricamo o stadionu za ove 2 3 hiljade bolesnika ;) i kad se nekad pokrije i bude nesto novo, ponovo ce to tu nedgej biti, bošnjo nadje razlog za ne doci ;)
Pola foruma se dopisuje dok traje tekma, i kukaju daj nam stadion od 20000 :bow:

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 10 feb 2026, 16:10

TETRAPAK je napisao/la:
10 feb 2026, 15:58
TETRAPAK je napisao/la:

Doslovno razlog zasto ni nakon 80 godina nemamo nsta. Ne moze ovo, ne moze ono, znas li koliko oni, znas li koliko ovi. Cigani isprosili istok, sad su isprosili jug i fasadu, isprosice i krov i zapad. A ti ces vikati znas li koliko je potrebno da se natkrije istok. Poenta nije da vagamo nesto pametnjakovicu nego da svi dobijaju nesto samo vas nekolicina vice da kod nas ne moze nista. Ososobiti onu rusevinu da bar ne idemo u Zenicu.

Ma vala ne vjerujem ni u tu pricu da oni "dobijaju" a mi ne. Pa cekaj jel ima to nega agenda protiv nas? Ja koliko znam i uprava zelje i veleza se bori po tom pitanju godinama. Mislis da im je neko doso i dao nesto a da se oni za to nisu borili lobiranjem i prisustvom na tribinama? Velez svake godine odrzi crvenu noc gdje pozovu politicare i poduzetnike trazeci investicije. Kada smo mi nesto slicno uradili? Kod nas je bitno da budes 3. i prodas po kojeg igraca. To je sto se uprave tice. Da ne kazem koja je svijest 80% navijaca. Clanstvo nam je ocajno kakvo treba biti a posjeta iz godine u godinu sve gora. Pa vala to smo sebi krivi nije nam niko drugi kriv. I kad su oni svi isprosili stadione pa sta smo to mi bolji pa mi to isto ne uradimo? Jesmo gospoda, zato se nas 2500 mrzne i kisne dok vecina navijaca glumi gospodu iz toplog doma i kuka na forumu.

EDIT: nemoj mislit da tebe nesto prozivam, ne znam ja da li ti konkretno dolazis na utakmice. Govorim za sve. Sramota da nas dodje 2500 na utakmicu koja otvara prvenstvo i kada smo u dobroj formi
Zadnja izmjena: rimljanin90, dana/u 10 feb 2026, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 10 feb 2026, 16:11

Otoka bi mozda bila idealna za stadion ako bi se mogli nagurati tu do 12000 max, mogla bi se trenutna tribina prosiriti, tribine iza gola i mozda jos montazna preko puta glavne tribine. Ovako Kosevo rupa bez dna, Mandic i Magoda prebacuju lopticu jedan sa drugog.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 feb 2026, 16:13

Pukle sve ulaznice?

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 10 feb 2026, 16:18

10 feb 2026, 16:10
TETRAPAK je napisao/la:

Ma vala ne vjerujem ni u tu pricu da oni "dobijaju" a mi ne. Pa cekaj jel ima to nega agenda protiv nas? Ja koliko znam i uprava zelje i veleza se bori po tom pitanju godinama. Mislis da im je neko doso i dao nesto a da se oni za to nisu borili lobiranjem i prisustvom na tribinama? Velez svake godine odrzi crvenu noc gdje pozovu politicare i poduzetnike trazeci investicije. Kada smo mi nesto slicno uradili? Kod nas je bitno da budes 3. i prodas po kojeg igraca. To je sto se uprave tice. Da ne kazem koja je svijest 80% navijaca. Clanstvo nam je ocajno kakvo treba biti a posjeta iz godine u godinu sve gora. Pa vala to smo sebi krivi nije nam niko drugi kriv. I kad su oni svi isprosili stadione pa sta smo to mi bolji pa mi to isto ne uradimo? Jesmo gospoda, zato se nas 2500 mrzne i kisne dok vecina navijaca glumi gospodu iz toplog doma i kuka na forumu.

EDIT: nemoj mislit da tebe nesto prozivam, ne znam ja da li ti konkretno dolazis na utakmice. Govorim za sve. Sramota da nas dodje 2500 na utakmicu koja otvara prvenstvo i kada smo u dobroj formi
100% se slazem. Svi su se oni borili i za nesto izborili. Koliko nas ima, **** ga, podbaci se nekad ali nije da nas ima malo, 2024 i 2025 su najposjecenije sezone poslije rata, da **** ne lazu posjetu i u brojkama bi bile. Svaka Europska na kosevu je sada 20+. Plus #KosevoSarajevu jer krenulo od navijaca dok klub nije nabio nogom. Ja se novom stadionu ne nadam, samo mislim da trebamo galamiti neovisno od kluba da zakrpe Kosevo da ne moramo u Zenicu. Od 2019 idemo tamo, sad je 2026, pa **** ga vise.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 10 feb 2026, 16:23

TETRAPAK je napisao/la:
10 feb 2026, 16:18
10 feb 2026, 16:10
TETRAPAK je napisao/la:

100% se slazem. Svi su se oni borili i za nesto izborili. Koliko nas ima, **** ga, podbaci se nekad ali nije da nas ima malo, 2024 i 2025 su najposjecenije sezone poslije rata, da **** ne lazu posjetu i u brojkama bi bile. Svaka Europska na kosevu je sada 20+. Plus #KosevoSarajevu jer krenulo od navijaca dok klub nije nabio nogom. Ja se novom stadionu ne nadam, samo mislim da trebamo galamiti neovisno od kluba da zakrpe Kosevo da ne moramo u Zenicu. Od 2019 idemo tamo, sad je 2026, pa **** ga vise.
Tu se s tobom slazem. Neka se malo i mi potrudimo oko ovog stadiona da bas zakrpimo neke probleme. Neka ostvarimo prosjecnu sezonsku gledanost od bar 7k. Pa onda mozemo pricati i traziti od nekakvih mandica nesto. Vec sam prije spominjao kako mi se J**+ za mandica, nemam ga sta braniti niti sam glasao za njega niti sta. Ali kriviti njega sto mi nemamo stadion je glupost. Nisi ga imao ni prije njega niti ti je ko prije njega sta davao. Na nama je da radimo

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 feb 2026, 16:24

Bajroni je napisao/la:
N3R3D je napisao/la:
10 feb 2026, 12:46
Bajroni je napisao/la:
10 feb 2026, 12:38

Zivkovic je tu al se vraca iz povrede. Treba mu jos neko vrijeme.
Jel potpisao?
Jos se dogovaraju oko forme. Osijek nudi pozajmicu a mi hocemo transfer
kakve forme
kakav transfer i pozajmica kad je rok kod nas zavrsen
sad moze doci ako je slobodan igrac

fudbaler14
Kontakt:

Post Postao/la fudbaler14 » 10 feb 2026, 16:25

Ima li ko kartu da se moze preuzeti na poluvremenu ili veceras/sutra ujutru u Sarajevu?

Takodjer ako kome pase polazak oko 6 do Zenice, bujrum.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 10 feb 2026, 16:28

boki86 je napisao/la:
10 feb 2026, 16:02
10 feb 2026, 13:44
KarloIvandic je napisao/la:
10 feb 2026, 13:38

Mirvicu je posljednje na umu stadion. Zaboravi dok je on tu. Daj prodaja igraca pare da se vrte . Kaakav stadion i Mirvic. Koliko se hvali veze da ima do sad bi nikao Vembley gore. Od mandica komunjare crvene pijane nista ne ocekujte.
Otvaranje sezone, utakmica poslije 2 mjeseca, na tribinama 2666 gleldatelja, nesto bolje ni u prvom dijelu nije bilo, puno se busamo i pricamo o stadionu za ove 2 3 hiljade bolesnika ;) i kad se nekad pokrije i bude nesto novo, ponovo ce to tu nedgej biti, bošnjo nadje razlog za ne doci ;)
Pola foruma se dopisuje dok traje tekma, i kukaju daj nam stadion od 20000 :bow:
TO je to, ja vidim po svom drustvu, nas 2 3 smo sigurica svaku, ovi ostali 4 5, to su izgovori za povratiti, ehh takvih je kamara, i da slazem se, i uvijek cu tako misliti za ovaj jedan izgovor koji je onako ozbiljan, lokacija stadioona umanji minimalno hiljadu ljudi, jer doci na Koševo nije bas usput...
Npr Otoka ti garantuje 4000 5000 hiljada svaku..jer si iz svakog dijela grada tu za 10 15 20 min i nije ti potreban malo ozbiljni pevoz
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 10 feb 2026, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 feb 2026, 16:31

fudbaler14 je napisao/la:
10 feb 2026, 16:25
Ima li ko kartu da se moze preuzeti na poluvremenu ili veceras/sutra ujutru u Sarajevu?

Takodjer ako kome pase polazak oko 6 do Zenice, bujrum.
odakle kreces
satnica mi odgovara

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.