Znaci Fudo dobar...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno da dobiju lovu od institucija, ja eto robija finansira klub
Koševo Zapad
Gledaj to s druge strane, lik koji je želio osnovati novi klub i ugasiti Čelik sad je VIP član kluba, lijepi strah. Ulice puste su, diže se prašina.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:29Legendo klub ti se zahvaljuje Kasumoviću na kupovini članske hahahahahchily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:23Robijasi **** komplet političku scenu u Zenici i otjerali bagru iz kluba, sad tu istu bagru kamatare, ide keš od grada i kantona za klub navijača, niko ne smije kontru opalit.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:15
Pa nije im bas zabranio, ali dao im je procenat od karata tako da su sad mirni.![]()
S druge strane horde nisu u stanju polupijanu Ajlu otjerati iz kluba, draža je Mirviću nego sto pitara da se sastave.
Pa dobio je i VIP kartu nedavno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Vazda bilo tako, bili u talu i sa Turčinom i hop kantonalka.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
Koševo Zapad
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton 
- prisonbreak
- Kontakt:
Kupio VIP kartu, iako je htio osnovati novi klub.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
Hordas1990
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mozes li nam samo jos reci koliko procenata od transfera Telalovica je dobio KN?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:14Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Ovo je nesto u vezi vas?
Halalite onda nisam htio podgrijavati prepucavanje...Sorry
Mada i sad ne znam o kome se radi...
Pa mi smo grad i kanton, normalno da ćemo financirati sami sebe, ko puni budzet grada Zenice i kantona ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:33Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton![]()
Ma para vrti gdje burgija nece...
Od pljuvanja, prijetnji, psovanja do poklona u vidu VIP ulaznice...

Od pljuvanja, prijetnji, psovanja do poklona u vidu VIP ulaznice...
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ništa brate zaboravi sve okchily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:39Pa mi smo grad i kanton, normalno da ćemo financirati sami sebe, ko puni budzet grada Zenice i kantona ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:33Taman kada čovjek pomisliš da postaju grupa on se izda kako im KN finansira grad i kanton![]()
Boga mi vi ste bolesni mitomani. HDZ se petlja da se ne usvoji vas statut ? Zar vi stvarno vjerujete u te lazi, ljudi ruse drzavu, hoce treci entitet, lobiraju za izborni zakon, ali sad su oko zeljinog statuta se pozabavili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:37HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:14Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02
Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Ovo je nesto u vezi vas?
Znaci nije moguce da vam nesto ne stima, nego vas sabotiraju i ata oni imaju od toga ako moze pojasnjenje ?
Sa ovom HDZ glavom ako se pojavi na nasoj temi mogao bi put Banovica...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:37HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:14Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02
Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.
Ovo je nesto u vezi vas?