Koliko znam imaju dvojica. Murga je u Salt lake city i jos jedan. Bio je tu neki dan19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:13Ima li jos neki Amer na ovom forumu, osim Alema i Falcona, da cujemo i njegovo misljenje?
Da vidimo na ciju stranu bi se on pridruzio, i ciji stav bi podrzao?![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- invincible1921
- Kontakt:
Meni je u njegovom slucaju najironicnije sto je covjek stvarno bio ozbiljna njuska u svijetu kriminala..itekako ozbiljna koja je prosla sve i svasta...al svojim preuvelicavanjem i baljezganjem je od sebe napravio karikaturuDamirT je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:34Kristijan pa deset mjesta prazno u prepricavanju kriminalnih radnji. Covjek okrene pricu toliko da na kraju pomislis da je Spiderman.invincible1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:54Znao sam da je narod ogranicen, ali stvarno kad sam
vidio pojavom tik toka, koga sve ljudi prate i jos gore daju pare i prave od njih zvijezde....moram rec da sam se sokirao.
Hajde za Hatica i slicne mogu razumjet, ljudima pogotvo na blakanu su krimosi vazda zanimljivi kad prepricavaju i nadadoaju na svoje dogodovstine...ali ovaj midzet, huda, onda onaj bilder...nemam rijeci fkt
...i to haj da je to neki sadrzaj, nego ga doslovno nema ljudi nit su smjesni nit su zanimljivi...apsolutno ne shvatam zasto ih se gleda...snimaju se kako sjede, disu i postoje i narod im daje pare...sunovrat civilizacije
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 feb 2026, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ima ih nazalost mogli bi ovdje do sutra nabrajat...a ne znas koji je gori od kojeg...jasmin10 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:30Ljudima je zanimljiv Nedzmin. Najodvratnija njuška na balkanu. Najveća ljudska ljiga na društvenim mrežama. On i onaj frizer.invincible1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:54Znao sam da je narod ogranicen, ali stvarno kad sam
vidio pojavom tik toka, koga sve ljudi prate i jos gore daju pare i prave od njih zvijezde....moram rec da sam se sokirao.
Hajde za Hatica i slicne mogu razumjet, ljudima pogotvo na blakanu su krimosi vazda zanimljivi kad prepricavaju i nadadoaju na svoje dogodovstine...ali ovaj midzet, huda, onda onaj bilder...nemam rijeci fkt
...i to haj da je to neki sadrzaj, nego ga doslovno nema ljudi nit su smjesni nit su zanimljivi...apsolutno ne shvatam zasto ih se gleda...snimaju se kako sjede, disu i postoje i narod im daje pare...sunovrat civilizacije
=\_1921_/=
@damire
I zamisli koliko mu je to prolazilo 80ih i 90ih recimo, kad nije bilo interneta i kad narodi ex-yu nisu toliko putovali van granica iste (tih drzava)
Kako Obama samo fino prica. Kaze lik i da americke firme iskoristavaju ilegalce, naravno jeftina radna snaga.alemsa je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:47Ja konto Trump kad ono Obama![]()
@damire
I zamisli koliko mu je to prolazilo 80ih i 90ih recimo, kad nije bilo interneta i kad narodi ex-yu nisu toliko putovali van granica iste (tih drzava)Sad ga smatras da laprda, prica bajke a tad mu se vjerovatno i vjerovalo
![]()
A narandja prica da su murders, rapists i kriminalci. Da je on bio krajem 90tih na vlasti ti Amerike nebi vidio, ti si iz "shit country".
A nije ni cudo kad vidis ovo

-
19vendetta87
- Kontakt:
Treba nam njihovo misljenje. Nek se jave ovdje ako ovo citaju.soko je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:34Koliko znam imaju dvojica. Murga je u Salt lake city i jos jedan. Bio je tu neki dan19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:13Ima li jos neki Amer na ovom forumu, osim Alema i Falcona, da cujemo i njegovo misljenje?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne vjerujem da ce se javiti. Ozibiljni ljudi, nije im do foruma.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:09Treba nam njihovo misljenje. Nek se jave ovdje ako ovo citaju.soko je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:34Koliko znam imaju dvojica. Murga je u Salt lake city i jos jedan. Bio je tu neki dan19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:13Ima li jos neki Amer na ovom forumu, osim Alema i Falcona, da cujemo i njegovo misljenje?
![]()
U januaru ove godine, BiH je uvezla mlijeka i mliječnih proizvoda u vrijednosti od 16 miliona KM.
Izvoz je iznosio 9 miliona KM.
Ogroman deficit za mjesec dana i strmoglavi pad.
Izvoz je iznosio 9 miliona KM.
Ogroman deficit za mjesec dana i strmoglavi pad.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Pa to im je odlika, jaki govornici a ovamo drugo. Bez obzira u pravu si, nije gov.no nego se pas pos.rao.soko je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:06
Kako Obama samo fino prica. Kaze lik i da americke firme iskoristavaju ilegalce, naravno jeftina radna snaga.
A narandja prica da su murders, rapists i kriminalci. Da je on bio krajem 90tih na vlasti ti Amerike nebi vidio, ti si iz "shit country".
[
- OldTownDistrict
- Kontakt:
I sta hoces da kazes? Pa svaki puppet je radio isto samo sto ovaj tvoj omiljeni cionisticki radikalni bilionerski pedofil pravi fasisticku ameriku i fasisticke poteze cini vise nego ikad i sa time odraz takvog vladanja je radikalizam u svijetu. Svaki argument nema ti razlike, propaganda i jednoumlje konstanta.alemsa je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:47Ja konto Trump kad ono Obama![]()
@damire
I zamisli koliko mu je to prolazilo 80ih i 90ih recimo, kad nije bilo interneta i kad narodi ex-yu nisu toliko putovali van granica iste (tih drzava)Sad ga smatras da laprda, prica bajke a tad mu se vjerovatno i vjerovalo
![]()
Pedofil kojeg dodik obozava jer pedofil ga i podrzava, pa bravo majstore amerika fuck yeah
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- bavariapivo
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:34Kristijan pa deset mjesta prazno u prepricavanju kriminalnih radnji. Covjek okrene pricu toliko da na kraju pomislis da je Spiderman.invincible1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:54Znao sam da je narod ogranicen, ali stvarno kad sam
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Barem nije pedofil i kriminalac kao debil sad na vlastialemsa je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:52Pa to im je odlika, jaki govornici a ovamo drugo. Bez obzira u pravu si, nije gov.no nego se pas pos.rao.soko je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:06
Kako Obama samo fino prica. Kaze lik i da americke firme iskoristavaju ilegalce, naravno jeftina radna snaga.
[![]()

Prekucao BB, prvi SB da je vise intersivanja digao radi halftime showa nego tekme, i to najvise radi Trumpa, dobar za posao i Bad Bunnya i Goodella
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U mene rođak 26 godina u USA, više ja znam od njega o političkim dešavanjima tamo, lik totalno operisan, veze nema šta se dešava. Samo kamion i highway. Jednom glasao samo kako je dobio državljanstvo19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:13Ima li jos neki Amer na ovom forumu, osim Alema i Falcona, da cujemo i njegovo misljenje?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bruda znas li sta je sa forumasem @Masqareda aka @Justin? Malo je reci da nedostaje forumu. Dugo ga nema.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:09Treba nam njihovo misljenje. Nek se jave ovdje ako ovo citaju.soko je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:34Koliko znam imaju dvojica. Murga je u Salt lake city i jos jedan. Bio je tu neki dan19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:13Ima li jos neki Amer na ovom forumu, osim Alema i Falcona, da cujemo i njegovo misljenje?
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne znam tebra, bas fali ovdje na temi. Ima tu jos kvalitetnih forumasa koji vise ne pisu, kao npr @Mogli, @Zaniolo, @Quartararo, @Pereira, itd
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
"Nisam još prepariran da mi život fungira" - Zlatan kod Slavena

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
JayCatwright je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:14
Treba istaći da je Liverpool - City najveća utakmica u svijetu fudbala zadnjih 10 godina, tako da bi poređenje tog pokušaja od sporta bilo relevantnije recimo sa utakmicom Eibar - Levante.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: JHam, VensanKasel, Wilshere10 i 11 gostiju.