Ima tu još scena za raspravljati danima, što se tiče tih kartona...minimalno 5 crvenih je trebalo biti na utakmici (zvuči malo za nepovjerovat', ipak je to 1/2 LP, al tako je trebalo biti ako ćemo realno tj. po tim nekim "pravilima"), ne mislim samo na Realove igrače (jest da ih je većina al...), ima tu i Barcinih...Saurman je napisao/la:
Adebayor odlučuje ko je šta zaslužio zanimljivo..njemački amater je trebao poslati van terena i čimpanzu Marcela nakon što je nagazio Pedra..
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Marcelo je takodjer nagazio Pedra jer je citavu tekmu valjao tj. simulacije izvodio, kao da je trazio jedan jaci udarac a tako i Bisvkit..mandraX je napisao/la:Ima tu još scena za raspravljati danima, što se tiče tih kartona...minimalno 5 crvenih je trebalo biti na utakmici (zvuči malo za nepovjerovat', ipak je to 1/2 LP, al tako je trebalo biti ako ćemo realno tj. po tim nekim "pravilima"), ne mislim samo na Realove igrače (jest da ih je većina al...), ima tu i Barcinih...Saurman je napisao/la:
Adebayor odlučuje ko je šta zaslužio zanimljivo..njemački amater je trebao poslati van terena i čimpanzu Marcela nakon što je nagazio Pedra..
Neznam kakav bi razl. bio 11 vs 11 na kraja, ali bi sigurno u zadnjih 25min tekme R.Madrid napao, kako kaze Mourinho imao u planu ubaciti KAKA umijesto Lassa, ali crveni je promijenio plan..
Sto je bilo bilo je, samo se sada moze pricati, Barca je benificirana, i tako je napravila razl. razliku..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 apr 2011, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
a ne mogu da vjerujem da se jos uvije raspravljate s ovim smjesnim navijacima
de ba pustite ih vise...
sve je kako oni kazu, sve je na strani barce i FIFA i UEFA i sudije i korner zastavice i mrezice na golovima i aut linija.... ma sve sto pozelite...a zbog cega????
e pa zato sto smo BARCA!!!!!
moze nam se
aj uzivajte
de ba pustite ih vise...
sve je kako oni kazu, sve je na strani barce i FIFA i UEFA i sudije i korner zastavice i mrezice na golovima i aut linija.... ma sve sto pozelite...a zbog cega????
e pa zato sto smo BARCA!!!!!
moze nam se
aj uzivajte
Por que ? Por que somos los mejores...
De blancose molim te, k'o Boga te molim prije nego što klikneš "Pošalji" pročitaj šta si napisao...Los_Blanos2 je napisao/la: Marcelo je takodjer nagazio Pedra jer je citavu tekmu valjao tj. simulacije izvodio, kao da je trazio jedan jaci udarac a tako i Bisvkit..
Neznam kakav bi razl. bio 11 vs 11 na kraja, ali bi sigurno u zadnjih 25min tekme R.Madrid napao, kako kaze Mourinho imao u planu ubaciti KAKA umijesto Lassa, ali crveni je promijenio plan..
Sto je bilo bilo je, samo se sada moze pricati, Barca je benificirana, i tako je napravila razl. razliku..
Jel to način da kažeš liku "ne glumataj", "igraj fudbal" ??? Tako što ćeš mu zakopati krampone u nogu? Tako što ćeš mu upropastiti sezonu, karijeru...??? Daj Boga ti nemoj...
I ti vjeruješ Mourinhu? Pa lik samo vadi svoju guz'cu iz go*ana pričom kako je kontao napasti, kako je kontao ubaciti Kaku, Higuaina, Bruce Lee-a, Chuck Norrisa, Papu...da da...Kaka se od 40' minute zagrijavao (Vidio je Mourinho koja su doba...) da bi ga u 70, 80-oj ubacio? Da, treba čovjeku sat vremena da se zagrije' ... da je on njega kontao ubaciti, ubacio bi ga na početku drugog poluvremena (ili u nekih prvih 10-15 minuta)...
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj sta mi sebi dozvolimo, da jedan polupismeni/nepismeni isfrustrirani mali covjeculjak nas provocira i soli pamet, a svi znamo sta se desavalo na toj utakmici. Evo ti o tvom Mourinhu, pa citaj slijepceLos_Blanos2 je napisao/la: Adebayor nebi ni udario Biskvita da to pravo nije zasluzijouostalom do takve situacije nebi ni doslo da ga je njemacki amater zbog visestrukog simuliranja poslao van terena, a posto je sudija amater..
Drago mije sto ce sad sve sudije imati u vidu Barcin stil presinga, simulacija, ba neki profi sudci nece vise sebi dozvoliti da ih vucu za rukav posle svakog faula tj. da mahaju rukama na svaku njihovu odluku.
Ono je bilo cista manipulacija igraca sa amaterskim sudijom, nadam se da ima UEFA bolji sudija, ali kao sto kazes sve je to sumnjivo postalo vise, evo dobili su orginalne snimke sa tekme, pa vidjecemo sta ce biti.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... rinho-is-a
U tom clanku je covjek rasturio argumentima, naravno Mourinho je to sve zaboravio, vjerovatno si i ti zaboravio. Mozda ovo za tebe nisu argumenti, jer su za tebe argumenti ponavljanje jedne te iste teze kroz 10 recenica, nazivanje nekog botom jer nije pristalica tvojih gluposti. Za tebe su argumenti da su Marcelo i Adebayor postupili dobro jer je jedan nagazio Pedra, a drugi boxao sa Sergiom. Za tebe su argumenti da su Barcelonini igraci padavicari, a znamo dobro sta je radio Di Maria, odnosno Marcelo, znamo sta je radio Pepe sa svojim startovima, Ramos, Arbeloa, Marcelo itd. Kroz ponavljanje lazi, ta laz postaje istina, pa si i sam povjerovao u to, jer stvarno ste osteceni, nema sta. Ti si uz sve ovo postao i Kleopatra, Azira, Dzemila, pa cak znas sta bi se desilo zadnjih 25 minuta, da bi Real napao, da je crveni dosao u 80-toj minuti, vjerovatno bi tada sve bilo spremno da se napadne zadnjih 10 minuta, jer to je dio taktike velikog idola Moa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Bernabéu
- Kontakt:
Mourinho: Onaj tko kritizira mene, kritizira dokazni materijal
Kod: Označi sve
Multimedijalnim se argumentima, fotografijama i videosnimkom Pepeova prekršaja nad Danijem Alvesom, poslužio trener nogometaša Real Madrida na press-konferenciji u petak...
Dokazne je materijale, poput sudskog vještaka, Mourinho naveo novinarima kako bi argumentirao da je njegov igrač kažnjen crvenim kartonom za nepostojeći prekršaj:
- Neka umjesto mene govore slike, jer slike su puno vrednije od riječi. Nemam vam više oko ovoga ništa za reći. Rekao sam apsolutno sve što sam imao odmah nakon utakmice. Tko god kritizirao moje riječi, kritizira fotografije i videosnimke. Drugim riječima, tako tvrdi da su ove fotografije "fotošopirane" i videosnimke preuređene – rekao je novinarima Mourinho pozvavši ih još jednom neka pogledaju videosnimku i "tisuće fotografija" duela koje su izašle u nebrojenim medijima.
Nije, isto tako, niti riječju želio prokomentirati istražni postupak koji je protiv njega pokrenula Europska nogometne federacija (UEFA).
Zato je rekao da ga sve što se izdogađalo tijekom utakmice i nakon nje dodatno motivira na uspjeh s Realom.
- Imam sada još više motiva ostati s Real Madridom. Realova je majica bijela, a bijelo ima simbolično značenje. Također, u vrlo sam dobroj formi. Moje je zdravlje savršeno i radim predano kao i dosad. Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@mandrax nisi me razumio..uopce nisam rekao nesto da mu treba...samo kazem da kao daje trazio grub faul, Pedro, Biskvit..i dobili su, ali na kraju tekme.
@ adriano Rektor.. mogu ti zamisliti facu debela botina, nasao si sada da me ispravljas, zna se daje ovdje sve crno na belo..i ti me dobro razumijes, usotalom nemam vremena da ispravljam..
Da je R.Madrid bio grub nebi imao 18 faulova a Barca 22, tj. u onakvoj situaciji Messi prolazi i postize 2 gol, neko bi mu podapao tj. uzeo bi ga i izbacio u aut
zdravo dovidjenja Messi, a posto nije fino je prosao..
Naravno nasao si sad http://www.goal.com, mogao si --- SPAM ---, jako pouzdano.
Sve sto je rekao Mourinho je istina, citav nogometni svijet je u
kako je samo nasijeo amaterski sudija iz Njemacke, nadam se da ima profi sudaca tj. dase nece vise dozvoliti ovakve simuliranja, provokacije, pritisak na sudije..
Give me 10
@ adriano Rektor.. mogu ti zamisliti facu debela botina, nasao si sada da me ispravljas, zna se daje ovdje sve crno na belo..i ti me dobro razumijes, usotalom nemam vremena da ispravljam..
Da je R.Madrid bio grub nebi imao 18 faulova a Barca 22, tj. u onakvoj situaciji Messi prolazi i postize 2 gol, neko bi mu podapao tj. uzeo bi ga i izbacio u aut
Sve sto je rekao Mourinho je istina, citav nogometni svijet je u
Give me 10
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 apr 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
opet neke rasprave o čemu se radi?
- Mesut Ozil
- Kontakt:
Ma ignorisi ih. Dosli samo da provociraju. A izgleda da temu treba preimenovati u sudijske greske.Los_Blanos2 je napisao/la:@adriano Rektor.. mogu ti zamisliti facu debela botina, nasao si sada da me ispravljas, zna se daje ovdje sve crno na belo..i ti me dobro razumijes, usotalom nemam vremena da ispravljam..
Da je R.Madrid bio grub nebi imao 18 faulova a Barca 22, tj. u onakvoj situaciji Messi prolazi i postize 2 gol, neko bi mu podapao tj. uzeo bi ga i izbacio u autzdravo dovidjenja Messi, a posto nije fino je prosao..
Sve sto je rekao Mourinho je istina, citav nogometni svijet je ukako je samo nasijeo amaterski sudija iz Njemacke, nadam se da ima profi sudaca tj. dase nece vise dozvoliti ovakve simuliranja, provokacije, pritisak na sudije..
![]()
Give me 10
kako su ove zdanje tri utakmice igrali Real i Barcelona je ispod svake nogometne etike, igrati prgavo i muski nije isto (spanci su inace poznati po prgavosti-stariji momci na forumu znaju o cemu ja pricam)
npr.. ni jedan engleski klub ovako sto nebi sebi dozvolio oni igraju pravu musku igru bez podvala( izabrao sam engleze jer oni igraju malo grublje a i imaju slicne derbije)
i ovo sto radi murhinjo ne prilici najtrofejnijem klubu na svjetu, imaju drugaciji nacini da se ukaze nepravda
opet primjer chelshe bio drasticnie ostece na utakmici sa barcelonom, ali opet su vodili racuna sta ce i ko kazati (osim drogbe koji se kasnije i izvinuo).
npr.. ni jedan engleski klub ovako sto nebi sebi dozvolio oni igraju pravu musku igru bez podvala( izabrao sam engleze jer oni igraju malo grublje a i imaju slicne derbije)
i ovo sto radi murhinjo ne prilici najtrofejnijem klubu na svjetu, imaju drugaciji nacini da se ukaze nepravda
opet primjer chelshe bio drasticnie ostece na utakmici sa barcelonom, ali opet su vodili racuna sta ce i ko kazati (osim drogbe koji se kasnije i izvinuo).
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
neka neka brate ako je ovo istina super za nas i za realMesut Ozil je napisao/la:TOOOO.... Ovo mi je uljepsalo dan. Mou ostaje. Malo me panika uhvatila da ce otici,anonymousHD je napisao/la:Mou: "I now have even more desire to continue coaching Real Madrid"![]()
Biće pakleno narednih sezona.Je.baće im Mou mater.
- Mesut Ozil
- Kontakt:
Ma upravu si. Sta mislis hoce li Mou u ovome kolu igrat sa rezervnim sasatavom. Ja mislim da bi trebalo.Los_Blanos2 je napisao/la:Pa koliko me zanima njegov dio teksta, toliko sam i procitao prva 2,3 redaMa ignorisi ih. Dosli samo da provociraju. A izgleda da temu treba preimenovati u sudijske greske
Uostalom najbolje je ovakve botine poput @adriana staviti u crnu knjizicu tj. tema ce biti pregledna
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
trba svima dati šansu za dokazivanje i ozile za ono poređenje u bundesligi kažu da smo jedan lik,pa nemam 6 kompjutera u kući i + razlićite netove da se prijavim,švašta u božijoj bašti
Zadnja izmjena: Ronaldo CR7, dana/u 29 apr 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Ma upravu si. Sta mislis hoce li Mou u ovome kolu igrat sa rezervnim sasatavom. Ja mislim da bi trebalo.Mislim da nece puno, Kaka, Benzema, Higuain bi mogli poceti od 1m, a posto na Camp Nou nece igrati Ramos i Pepe i oni ce poceti od 1min.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Mesut Ozil
- Kontakt:
Zasto onom mali iz Castile Morati nikad nedaje sansu. Cuo sam da je strasan igrac.Los_Blanos2 je napisao/la:Vec sam pricitao na http://www.marca.com/2011/04/29/futbol/ ... 75694.html Xabi, C.Ronaldo, Lass 100 % nece igrati, tj. uopste nisu uvrsteni u tim za tekmu..Kod: Označi sve
Ma upravu si. Sta mislis hoce li Mou u ovome kolu igrat sa rezervnim sasatavom. Ja mislim da bi trebalo.
Mislim da nece puno, Kaka, Benzema, Higuain bi mogli poceti od 1m, a posto na Camp Nou nece igrati Ramos i Pepe i oni ce poceti od 1min.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ti? Rektor? Jadni mali nepismeni covjek je rektor? Neko ko napise nasijeo je rektor? Hahahaha. Nemoj ba sam sebe da lazes. Pa jedan rektor ako je tvog intelektualnog nivoa, tvog nacina izrazavanja, sa takvim pravopisom, onda i zasluzujemo ovakvo stanje u drzavi. Nije ni cudo sto je omladina neobrazovana, niska zaposlenost, stopa kriminala veca i veca...Los_Blanos2 je napisao/la:@mandrax izvinjavam se
Da je R.Madrid bio grub nebi imao 18 faulova a Barca 22, tj. u onakvoj situaciji Messi prolazi i postize 2 gol, neko bi mu podapao tj. uzeo bi ga i izbacio u autzdravo dovidjenja Messi, a posto nije fino je prosao..
Sve sto je rekao Mourinho je istina, citav nogometni svijet je ukako je samo nasijeo amaterski sudija iz Njemacke, nadam se da ima profi sudaca tj. dase nece vise dozvoliti ovakve simuliranja, provokacije, pritisak na sudije..
![]()
Give me 10
Oj sta sve covjek nece ovdje procitati. Opet dajes argumente i pises sto si i ranije pisao, pominjes 18 - 22 u faulima. Naravno, za nekoga tvoje sposobnosti razmisljanja, ta statistika pokazuje stanje na terenu, dok 22% posjeda lopte za tebe je puko dodavanje hahaha. Koji si ti bolid haha. Ne znam zasto ne odgovoris zasto Mourinho ne pominje offside Milita, ponisten gol Manchestera i tako te stvari?= Naravno da neces ni odgovoriti, jer znas da je to istina, nego ces reci kako je Barca imala 18 faula, jer je to izgleda jedino sto znas reci.
REKTOR!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sta je ba sta serete vise. Opet smo vas zgazili, ponizili, popisali se u halu i sad svi krivi. Niste se zalili kad ste proslu dobili u kupu. Sve vam stimalo... sad vam ne stima sto vas syeba najbolja ekipa na svijetu. Bicete vi sretni uskoro jer ste izgubili od giganta Barselone i prvaka Evrope. Sta vise placete koji kur.c ubili smo vas ko malu djecu i tacka. Murinjo je smece ko i Pepe i svi oni koji u tim ljudima vide velicinu. Meni je zao kad vidim u sta ste se pretvorili. Igrate na granici kartona i gracete ko vrane kad vas kazne. Ni traga onog mocnog Reala koji je znao da igra fudbal. Sutite da vam sad kazem zasto je Raul otjeran a Portillo i ostali nek razmisli jesam li u pravu. Ovom majmunu Mou netreba neko ko igra fudbal. Ko se ne uklapa u ovo osmisljeno ludio od kukavicke odbrane i lomova taj ce letiti iz Reala. Na sta ste spali. Za vas je bolje da tog idiota cim prije otjerate kako bi Real cim prije bio ono sto i zasluzuje. Do vas je ako mislite ko on. Za to vrijeme fudbal ce biti zasticen pa makar crkli od muke... I da se ne sere vise bezze - trebate shvatiti ako pokusate igrati fudbal s nama bicete deblelo porazeni. Sa grubostima mozete samo kartone dobijat... Davno izgubjen kompas doveo vas je do ovog apsurda.Los_Blanos2 je napisao/la:@mandrax nisi me razumio..uopce nisam rekao nesto da mu treba...samo kazem da kao daje trazio grub faul, Pedro, Biskvit..i dobili su, ali na kraju tekme.
![]()
Give me 10
p.s. jos u Barseloni 3 i dobicete 10
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
ma treba svima priliku pružiti ali nek igraga benzema više pa koliko mu se mora dokazivati????????? 
- Mesut Ozil
- Kontakt:
Nezz kao da se zaljubio u Higuaina. Higuain ove sezone isto drogiran ni sjenka proslogodisnjeg Pipite.Ronaldo CR7 je napisao/la:ma treba svima priliku pružiti ali nek igraga benzema više pa koliko mu se mora dokazivati?????????
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
šta bolan ti pričaš idi na barcin forum i tamo sa rajom pričaj kako ste nas zgazili a kad ste vi zgaženi tišina sama tišina mi pričamo koga bi trebalo stavljati u 1.postavu a ti barca barcabparena je napisao/la:Sta je ba sta serete vise. Opet smo vas zgazili, ponizili, popisali se u halu i sad svi krivi. Niste se zalili kad ste proslu dobili u kupu. Sve vam stimalo... sad vam ne stima sto vas syeba najbolja ekipa na svijetu. Bicete vi sretni uskoro jer ste izgubili od giganta Barselone i prvaka Evrope. Sta vise placete koji kur.c ubili smo vas ko malu djecu i tacka. Murinjo je smece ko i Pepe i svi oni koji u tim ljudima vide velicinu. Meni je zao kad vidim u sta ste se pretvorili. Igrate na granici kartona i gracete ko vrane kad vas kazne. Ni traga onog mocnog Reala koji je znao da igra fudbal. Sutite da vam sad kazem zasto je Raul otjeran a Portillo i ostali nek razmisli jesam li u pravu. Ovom majmunu Mou netreba neko ko igra fudbal. Ko se ne uklapa u ovo osmisljeno ludio od kukavicke odbrane i lomova taj ce letiti iz Reala. Na sta ste spali. Za vas je bolje da tog idiota cim prije otjerate kako bi Real cim prije bio ono sto i zasluzuje. Do vas je ako mislite ko on. Za to vrijeme fudbal ce biti zasticen pa makar crkli od muke... I da se ne sere vise bezze - trebate shvatiti ako pokusate igrati fudbal s nama bicete deblelo porazeni. Sa grubostima mozete samo kartone dobijat... Davno izgubjen kompas doveo vas je do ovog apsurda.Los_Blanos2 je napisao/la:@mandrax nisi me razumio..uopce nisam rekao nesto da mu treba...samo kazem da kao daje trazio grub faul, Pedro, Biskvit..i dobili su, ali na kraju tekme.
![]()
Give me 10
p.s. jos u Barseloni 3 i dobicete 10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.