mrAdislic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:31Nemoj tako polubojkot im je pa ih nema puno zbog togaprisonbreak je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:28Toliko nevazna utakmica a dan prije prodali milju ulaznica za Zenicu![]()
![]()
E čuj polubojkot.
mrAdislic je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:31Nemoj tako polubojkot im je pa ih nema puno zbog togaprisonbreak je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:28Toliko nevazna utakmica a dan prije prodali milju ulaznica za Zenicu![]()
![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:22Dobro druze kako ti kazes...Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:20Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.
Celik je klub navijaca, clanovi kluba tj navijaci su vlasnici. Kod vas toga nema, vi samo dobijete popust 10% na crno crveni sal, onaj nedavno sto vam je izasao u fan sopu
Vi vise nemate nikakva prava, ni vi niti ovi sa druge strane. Zato vam i jest Ajlah u klubu, sta mozete? Nista. Ko je moze otjerat, da vidimo.
Ismir sta kaze tako ce i bit. Ne benda vas covjek ni 2% eeee tugo
Cini mi se i da je Hajduk klub navijaca...![]()
![]()
A zasto bi to mene zanimalo...Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:07Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:22Dobro druze kako ti kazes...Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:20
Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.
Celik je klub navijaca, clanovi kluba tj navijaci su vlasnici. Kod vas toga nema, vi samo dobijete popust 10% na crno crveni sal, onaj nedavno sto vam je izasao u fan sopu
Vi vise nemate nikakva prava, ni vi niti ovi sa druge strane. Zato vam i jest Ajlah u klubu, sta mozete? Nista. Ko je moze otjerat, da vidimo.
Ismir sta kaze tako ce i bit. Ne benda vas covjek ni 2% eeee tugo
Cini mi se i da je Hajduk klub navijaca...![]()
![]()
Ne znam za Hajduk, nisam siguran.
Ali iskreno sta vi mozete sa svojom clanskom osim zicagu obrisat sa njom i popusta u fan sopu. Nista vise. Ne mozes biti clan skupstine, ne mozes se kandidovat za neku od funkcija u klubu, nemas uvid u pravo stanje u klubu, jeli klub likvidan, jeli poslovao u minusu itd itd.
Znas tek toliko sta klub objavi na drustvenim mrezama.
Vjerovatno ima navijaca Sarajeva, vjerujem ne mali broj koji su protiv dolaska osudjenog kriminalca Mamica u klub, ali kome se zalit. Ismir je tako odlucio, navijaci mogu samo sutit i gledat. Mozda vam je zato i onako sramotna posjeta na stadionu
Evo ti sutra se uclani u Celik, nema veze sto si pitar. mozes se kandidovati za recimo predsjednika upravnog odbora, izneses plan i program rada, pa cemo mi navijaci, clanovi odlucit dali ces biti izabran ili ne. Mozda tvoj protu kandidat recimo No profit iznese bolji plan i program i njega izaberemo
![]()
Selam
Sta je ovo ovako hahah neka pogleda malo evropske lige, ljudi zaostali u vremenu i prostoru, bas mi ovi njihovi debilni postovi nisu falili sekunde, ovu temu treba izbjegavat u sirokom luku.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:16A zasto bi to mene zanimalo...Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:07
Ali iskreno sta vi mozete sa svojom clanskom osim zicagu obrisat sa njom i popusta u fan sopu. Nista vise. Ne mozes biti clan skupstine, ne mozes se kandidovat za neku od funkcija u klubu, nemas uvid u pravo stanje u klubu, jeli klub likvidan, jeli poslovao u minusu itd itd.
Vjerovatno ima navijaca Sarajeva, vjerujem ne mali broj koji su protiv dolaska osudjenog kriminalca Mamica u klub, ali kome se zalit. Ismir je tako odlucio, navijaci mogu samo sutit i gledat. Mozda vam je zato i onako sramotna posjeta na stadionu
Evo ti sutra se uclani u Celik, nema veze sto si pitar. mozes se kandidovati za recimo predsjednika upravnog odbora, izneses plan i program rada, pa cemo mi navijaci, clanovi odlucit dali ces biti izabran ili ne. Mozda tvoj protu kandidat recimo No profit iznese bolji plan i program i njega izaberemo
![]()
Selam
Sta je mogu uraditi klubu u odnosu na Mamica...
Ljudi su od Dinama napravili giganta i ko ja imam neku zelju da obavljam nesto u klubu, a ne mogu dobaciti do Malte...
Druze moj, sve je to ok sto vi radite, ja vam iskreno i od srca zelim da napravite cudo od Celika...
Puno srece i sve najbolje u nastavku 1.lige Federacije i da dominantno osvojite prvo mijesto...
Dali i jeli ne treba uopšte da zna kakvo je stanje u klubu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:20Sta je ovo ovako hahah neka pogleda malo evropske lige, ljudi zaostali u vremenu i prostoru, bas mi ovi njihovi debilni postovi nisu falili sekunde, ovu temu treba izbjegavat u sirokom luku.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:16A zasto bi to mene zanimalo...Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:07
![]()
Selam
Ljudi su od Dinama napravili giganta i ko ja imam neku zelju da obavljam nesto u klubu, a ne mogu dobaciti do Malte...
Druze moj, sve je to ok sto vi radite, ja vam iskreno i od srca zelim da napravite cudo od Celika...
Puno srece i sve najbolje u nastavku 1.lige Federacije i da dominantno osvojite prvo mijesto...
Najacr kad se nemas za sta uhvatiti ide ona prica kao kod kona godinama, nisu na prodaju, nece invenstitora kao mi, kerojed i slicno a sad kod kona na tu temu ide kad jaganjci utihnu, tako i ovi laju a kad ih je turcin kreso nisu se javljaliNoke995 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:24Dali i jeli ne treba uopšte da zna kakvo je stanje u klubu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:20Sta je ovo ovako hahah neka pogleda malo evropske lige, ljudi zaostali u vremenu i prostoru, bas mi ovi njihovi debilni postovi nisu falili sekunde, ovu temu treba izbjegavat u sirokom luku.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:16
A zasto bi to mene zanimalo...
Danas izašlo 1.4 miliona za 2 godine iz kantonalnog budžeta.
Ma ima i u Zenici nego se asimilirali i zive u zajednici pa niko ne pridaje znacaj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:24Nek ukuca na ovu temu London,New York,Rim i Pariz mada tesko cisto sumnjam da ce znati.
O sebi se zabavili daBogdaLondonBlues je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:12Sutra Fks igra za sve nas, tko ce prezivit ove ovdje ako slucajno dobiju
Sarajevo brate nije velik grad. 370000 stanovnika nije puno ni u kojem smislu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 38 gostiju.