FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1. Gojković još uvijek nije u stanju pratiti tempo takmičarskih utakmicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:17Ne bi me iznenadilo kad bi Krdžalić počeo umjesto Ljajića.
2. Ne igramo sa četiri nazad
3. Kyeremeh i Krdzalić su potpuno fit tek možda sedam dana tako da nisu spremni za start
4. Takmičarska sezona je tek počela te je cilj što prije najkvalitetnije i najstandardnije igrače uvesti u ritam tako da će rotacija biti minimalna jer se radi o teškom izazovu, a cilj je pehar osvajača KUP-a.
Okupljanje za sutrašnje gostovanje je od 15:00 na parkingu iza istočne tribine stadiona “Asim Ferhatović - Hase”, a polazak je planiran u 15:45. Kašnjenje se neće tolerisati.
Za one koji idu privatnim vozilima, okupljanje će biti na proširenju iza naplatnih kućica Zenica - sjever(Brce) od 16:40, te će iza buseva krenuti u koloni prema Bilinom Polju.
Odlukom MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, ulazak na utakmicu će biti omogućen isključivo organizovanoj koloni navijača. Molimo sve da se pridržavaju gore navedenih uputa.
GRMI SA SJEVERA, TRESE SE ZENICA!
Za one koji idu privatnim vozilima, okupljanje će biti na proširenju iza naplatnih kućica Zenica - sjever(Brce) od 16:40, te će iza buseva krenuti u koloni prema Bilinom Polju.
Odlukom MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, ulazak na utakmicu će biti omogućen isključivo organizovanoj koloni navijača. Molimo sve da se pridržavaju gore navedenih uputa.
GRMI SA SJEVERA, TRESE SE ZENICA!
Sarajevo ljubavi moja.
Ima li neko da sutra ide u Zenicu da i mene povuce?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ok, slažem se i sa ovim tvojim konstatacijama, samo umjesto koga Menalo da igra a vjerovatno će biti u prvom sastavu.MSOZ101 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:571. Gojković još uvijek nije u stanju pratiti tempo takmičarskih utakmicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:17Ne bi me iznenadilo kad bi Krdžalić počeo umjesto Ljajića.
3. Kyeremeh i Krdzalić su potpuno fit tek možda sedam dana tako da nisu spremni za start
4. Takmičarska sezona je tek počela te je cilj što prije najkvalitetnije i najstandardnije igrače uvesti u ritam tako da će rotacija biti minimalna jer se radi o teškom izazovu, a cilj je pehar osvajača KUP-a.
Već sam pisao da od starta ne očekujem Menala još uvijek, jedine promjene koje ja očekujem su po stranama Hujber i Mujkić umjesto Beganovića i Kuprešaka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:24Ok, slažem se i sa ovim tvojim konstatacijama, samo umjesto koga Menalo da igra a vjerovatno će biti u prvom sastavu.MSOZ101 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:571. Gojković još uvijek nije u stanju pratiti tempo takmičarskih utakmicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:17
Ne bi me iznenadilo kad bi Krdžalić počeo umjesto Ljajića.
-
Gargamel46
- Kontakt:
Zenica Sjever (Brce), jel to ono kad se smota, obori prema dole...nizbrdo haha?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
MSOZ101 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:33Već sam pisao da od starta ne očekujem Menala još uvijek, jedine promjene koje ja očekujem su po stranama Hujber i Mujkić umjesto Beganovića i Kuprešaka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:24Ok, slažem se i sa ovim tvojim konstatacijama, samo umjesto koga Menalo da igra a vjerovatno će biti u prvom sastavu.MSOZ101 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:57
1. Gojković još uvijek nije u stanju pratiti tempo takmičarskih utakmica
Menalo je siguran sam nas najspreminiji i najbolji igrac i nema se njega sta dozirat i cekat on treba svaku poceti.MSOZ101 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:33Već sam pisao da od starta ne očekujem Menala još uvijek, jedine promjene koje ja očekujem su po stranama Hujber i Mujkić umjesto Beganovića i Kuprešaka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:24Ok, slažem se i sa ovim tvojim konstatacijama, samo umjesto koga Menalo da igra a vjerovatno će biti u prvom sastavu.MSOZ101 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:57
1. Gojković još uvijek nije u stanju pratiti tempo takmičarskih utakmica
Cvitanovicev problem kako i gdje da ga uklopi
A zna li se za dalje, prema rezultatima mi idemo dole na ove radnike i te levate?
ne, ide izvlacenje
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Telalovica u prvu, neka zabije ozracenima. Do poluvremena 0:3.
-
fudbaler14
- Kontakt:
Centar, pp za detalje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:31odakle krecesfudbaler14 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:25Ima li ko kartu da se moze preuzeti na poluvremenu ili veceras/sutra ujutru u Sarajevu?
Takodjer ako kome pase polazak oko 6 do Zenice, bujrum.
satnica mi odgovara
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ma Zrinjski, ako prodjemo sve to.
Finale ti je S Mirvic vs I Mirvic.
Americke kladionice vec nakon osmine finale idu s ponudama koji brat ce biti bolji.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Da bogda oni slogu prodju sa ovim sastavom u dvije tekmeJet2Holiday je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:22Ma Zrinjski, ako prodjemo sve to.
Americke kladionice vec nakon osmine finale idu s ponudama koji brat ce biti bolji.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jet2Holiday je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:22Ma Zrinjski, ako prodjemo sve to.
Ismirov brat izgleda bjeda teska, covjek prodaje najboljeg igraca za 30 k km. Prem da ni Ismir nije puno bolji odkad je Tan otiso jedino Menalo i hubijar su normalna pojacanha, Da oni nisu KAKVE SIROTINJE, znamo da je prijasnji zeljin vlasnik onaj kriminalac masnica nije imo za kifle
Pitar6785 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:42Jet2Holiday je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:22Ma Zrinjski, ako prodjemo sve to.
Ismirov brat izgleda bjeda teska, covjek prodaje najboljeg igraca za 30 k km. Prem da ni Ismir nije puno bolji odkad je Tan otiso jedino Menalo i hubijar su normalna pojacanha, Da oni nisu KAKVE SIROTINJE, znamo da je prijasnji zeljin vlasnik onaj kriminalac masnica nije imo za kifle
Vazda si znao!
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, OzmoodPinglewood, PingoFTW i 34 gosta.
.png)