Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

CAGarfia
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la CAGarfia » 10 feb 2026, 22:22

Ne zaslužuje taj Luka Đurić poziv za repku, a neće ga nikada ni zaslužiti vjerovatno.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 10 feb 2026, 22:38

Vucevich je napisao/la:
10 feb 2026, 22:00
Portal je već davno postao dio Vučićevog 'srpskog sveta', gledaj samo naslova:
Au, kakva bomba s Marakane: Sprema se dolazak fudbalskog čarobnjaka, Delije u ekstazi!
Šta će reći Khabib? Velika zvijezda došla Vučiću na noge
Ponoćni zemljotres na Marakani i kraj jedne ere u Crvenoj zvezdi!
'Srpski Ibrahimović' spakovao kofere za potpuni muk u Beogradu!
:sick:
Kulturoloska kolonizacija. Ovaj portal je ogledalo mentslnog Jada I bijede u kojem SE nalaze Bosna I boanjaci. Sa ovakvim prodanim dusama ne trebaju nam neprijstelji
Ovoliko snishodljovosti, poniznosti uvlacenja u dupe svojim dzelatima nema apsolutno nigdje na svijetu.

Slobodno mozemo reci da je ovaj portal infiltriran od strane srpskih tajnih sluzbi I da ima bar 20 posto movinara ovog portals koji su na platnoj listi BIA. Sram I stid da vas bude.

Pisu li srbi o nama ovoliko? Ovo je nacin da SE pogani bosnjacki um srbofilijom. Pink to radi kroz muziku I zabavne programe , ovaj portal to radi kroz sportske vjesti.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 10 feb 2026, 23:07

Diadora je napisao/la:
10 feb 2026, 22:38
Vucevich je napisao/la:
10 feb 2026, 22:00
Portal je već davno postao dio Vučićevog 'srpskog sveta', gledaj samo naslova:
Au, kakva bomba s Marakane: Sprema se dolazak fudbalskog čarobnjaka, Delije u ekstazi!
Šta će reći Khabib? Velika zvijezda došla Vučiću na noge
Ponoćni zemljotres na Marakani i kraj jedne ere u Crvenoj zvezdi!
'Srpski Ibrahimović' spakovao kofere za potpuni muk u Beogradu!
:sick:
Kulturoloska kolonizacija. Ovaj portal je ogledalo mentslnog Jada I bijede u kojem SE nalaze Bosna I boanjaci. Sa ovakvim prodanim dusama ne trebaju nam neprijstelji
Ovoliko snishodljovosti, poniznosti uvlacenja u dupe svojim dzelatima nema apsolutno nigdje na svijetu.

Slobodno mozemo reci da je ovaj portal infiltriran od strane srpskih tajnih sluzbi I da ima bar 20 posto movinara ovog portals koji su na platnoj listi BIA. Sram I stid da vas bude.

Pisu li srbi o nama ovoliko? Ovo je nacin da SE pogani bosnjacki um srbofilijom. Pink to radi kroz muziku I zabavne programe , ovaj portal to radi kroz sportske vjesti.
Upravo tako!
Ino sto nisu uzeli puškom, uzimaju drugim metodama i to kupe lopatom. A mi im se pustili. Ne ljutim se ja na njih, oni, pogan jedna, samo koriste našu indolentnost i glupost. Ocit primjer je ovo sto radi ovaj portal zadnjih godinu dana. Pa zamisli samo da jedna Palestina ovoliko glorificira Israhell ili Ukrajina Rusiju! A ista stvar, isti odnos. Ma zamisli da nas Srbi ovoliko uzdizu! Hoce, jastace, vidimo!
Dakle prvo suptilno, a sada vec otvoreno uzimaju redom: pali smo politicki, sada je na redu kultura, mediji, sport...

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 feb 2026, 23:58

Jel ga gledao iko ijednu od ovih utakmica sto je igrao?
Bas cu za vikend upalit Svicarsku ligu da vidimo ima li ovdje materijala za repku..
slika

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 11 feb 2026, 00:07

Ja sam ga gledao prošlu protiv YB, bio je kriminalno loš. Imao je tu neku asistenciju, ali mimo toga za zaborav. Ako onaj njegov kvazi menadžer stvarno misli da Luka može do Hrvatske, nije svez’o u glavi.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 feb 2026, 00:10

Coolpanda24 je napisao/la:
11 feb 2026, 00:07
Ja sam ga gledao prošlu protiv YB, bio je kriminalno loš. Imao je tu neku asistenciju, ali mimo toga za zaborav. Ako onaj njegov kvazi menadžer stvarno misli da Luka može do Hrvatske, nije svez’o u glavi.
Ma pusti bolesnog Stefanela, kad bude najbolji nece moc za njihovu reprezentaciju na Mediteranskim igrama igrat..
Mene zanima vise ima li kvaliteta da postane neka opcija za nasu repku kao neki backup Muharemovicu s obzirom da je ljevak, npr da prebaci nivo Radeljica i njemu slicnih igraca.
Nekako mi je skroz ispod radara promakao u nasoj ligi.

Iako sam znao da igra standardno i da je kapiten Posusja nisam ga nikad pazljivije gledao..
Evidentno je da je maksimalno guran na neki dogovor Stefo-Maksimovic s obzirom da su oni pravo dobri prijatelji ali evo ocito je da nije uzaludno bilo.
Yebiga, ne moze k.urcina igrac kroz pola godine doc sa oranice u Grudama do najveceg svicarskog kluba da ga yebes, mora imat neki kvalitet..

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 11 feb 2026, 00:23

Pa Hrvati imaju WC štopera (Gvardiol) i WC štopera u nastanku (Vušković). Hladno se može reći da će imati najbolju odbranu svijeta za 2-3 godine, ovaj im neće biti ni u E rosteru.

Uostalom, nebitan i za nas vjerovatno jer su Muharemović i Košpo projektovani štoperski tandem. Ovaj ako bude Hadžikadunić level, respect.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 11 feb 2026, 01:04

CAGarfia je napisao/la:
11 feb 2026, 00:23
Pa Hrvati imaju WC štopera (Gvardiol) i WC štopera u nastanku (Vušković). Hladno se može reći da će imati najbolju odbranu svijeta za 2-3 godine, ovaj im neće biti ni u E rosteru.

Uostalom, nebitan i za nas vjerovatno jer su Muharemović i Košpo projektovani štoperski tandem. Ovaj ako bude Hadžikadunić level, respect.
Imaju i onog malca iz Hajduka što je sad otišao u Udinese i još jednog u Portu. I Šutalo solidan. Uglavnom brutalna konkurencija kad se uzme u obzir i da oni imaju dobru produkciju novih igrača iz domaće lige.

Nije ni kod nas situacija loša ali bi definitivno prije dočekao minute nego tamo. A Košpo je na dugom štapu još uvijek.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 feb 2026, 05:59

Stefan Bulić mu menadžer ?
Ovaj zavrsava na Malti za par godina. Kakva Hrvatska repka.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 feb 2026, 09:31

Daleko je Mikulic od A selekcije trenutno. Neka prvo bude standardan u Grasshoppersu. A ni to nije neka sreca da ce biti pozvan jer su predzadnji u ligi ako se sjecam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 11 feb 2026, 09:47

DamirT je napisao/la:
11 feb 2026, 09:31
Daleko je Mikulic od A selekcije trenutno. Neka prvo bude standardan u Grasshoppersu. A ni to nije neka sreca da ce biti pozvan jer su predzadnji u ligi ako se sjecam.
Slažem se da nije mnogo blizu, ali nije toliko ni daleko. Bliži je svakako od Košpe u ovom trenutku. Koliko god mi pričali da smo tu popunjeni, jedna povreda i jedan crveni karton pokaže sve naše nedostatke.

Muharemovic, Barišić i Katić su jedini u koje možemo imati neko povjerenje. Ja iskreno ne ulažem mnogo nade ni u Dennisa mi u Mujakica, a treba imati 4-5 solidnih rješenja.

Ako bi uvezao jednu dobru sezonu tamo u grasshoppersu (sa dobrim statistikama neovisno o rezultatu kluba), ne vidim razloga zašto ne bi bio pozvan kao četvrti stoper.
Barišić je takodjer igrao u reprezentaciji aktivno dok je bio u švicarskoj ligi. Ali nije jedino mjerilo da si se prodao već da imaš barem neke pristojne partije.

Ono što je bitno jeste da je on još jako mlad i da ga možemo gledati i u U21 reprezentaciji.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 feb 2026, 10:15

Smijem staviti ruku u vatru da je ovaj momak propao i prije nego mu je karijera krenula. Bulić je gluplji i lošiji menadžer od Husare. Onda možeš zamisliti koliko će daleko dogurati sa ovim ****.om.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 11 feb 2026, 15:04

Spremaju li 'Zmajevi' novu veliku 'krađu'? Talentovani dvojac iz engleskih velikana ima pravo nastupa za BiH!

Edward Ibrović-Fletcher i Louis Zečević-John nisu imena poznata bosanskohercegovačkoj javnosti.
Riječ je o dvojici talentovanih fudbalera koji nastupaju za dva engleska velikana, koji po porijeklu imaju pravo nastupa za našu zemlju.

Počeo u Unitedu
Ibrović-Fletcher je 17-godišnji veznjak koji je karijeru počeo u omladinskim kategorijama Manchester Uniteda. Prije nekoliko dana potpisao je za Leeds, tim iz rodnog grada. Majka mu je iz Novog Pazara (na osnovu njenog porijekla može nastupati za BiH), a otac iz Engleske.
Od 2024. godine nastupa za mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

Kada je u pitanju Zečević-John on nosi dres omladinaca Arsenala.
Nastupa na poziciji desnog krila, a rođen je 2008. godine u Londonu. Njegova majka je iz Sarajeva, a otac sa Kariba.

Ne odaziva se "Orlićima"
I on je do sada, kao i Ibrović-Fletcher nosio omladinski dres reprezentacije Srbije. Međutim, u posljednje vrijeme se ne odaziva pozivu za 'Orliće'.
Obzirom da su još uvijek mladi i nisu debitovali za nacionalni tim Srbije, još uvijek postoji mogućnost da nastupe za BiH. Obzirom na godište, imaju pravo nastupa za U-19 i U-21 reprezentaciju naše zemlje.
Ova situacija vrlo dobro posjeća na napadača Sameda Baždara koji je prošao omladinske selekcije Srbije, ali je na kraju odlučio da nosi dres "Zmajeva".
Odakle ih vade :urnebes:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 11 feb 2026, 15:43

Za jednog od ove dvojice je majka govorila da je ponosna sto sin nosi dres Srbije. Tako da tesko da ce igrati za nas.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 feb 2026, 17:00

19vendetta87 je napisao/la:
11 feb 2026, 15:43
Za jednog od ove dvojice je majka govorila da je ponosna sto sin nosi dres Srbije. Tako da tesko da ce igrati za nas.
Barba i projekat se ne odbija :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Maverick, napapijri1987 i 18 gostiju.