Ne, nisu mi vise zabavni, sada me Zeljo uveseljava sa svojim potezimaLondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 10:46Jest da ce biti tesko za prezivit, al haj budi iskren zar ne bi volio i ti napisat koji komentar na Fks ako izgube?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari ce ugasiti zenicane u prvom poluvremenu.
- Shategabri
- Kontakt:
Eto Bičakčića iza ćoškaMikiPirs je napisao/la: ↑11 feb 2026, 10:59Ne, nisu mi vise zabavni, sada me Zeljo uveseljava sa svojim potezimaLondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 10:46Jest da ce biti tesko za prezivit, al haj budi iskren zar ne bi volio i ti napisat koji komentar na Fks ako izgube?![]()
Koševo Zapad
YEBEM TE ZENICOOOO
YEBEM ZENICANEEEE
YEBEM ZENICANEEEE
Nakon Seedorfa, i Bičakčić djeluje kao top pojačanje.
Nikad poraz, samo lekcija.
Ne nadajete se puno kupu to je Nijaz vec zavrsio
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ljudi fkt dovode Bicakcica
Kakva degradacija kluba 
Sto da ne trebaju nam iskusni lideri u odbrani i vi ste pokusali dovesti Bicakcica na ljeto 2025 i odbio vas je
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 feb 2026, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
PiazzaGrande
Tog 11. veljače 2016. Nemanja Bilbija postao je igrač Zrinjskog, a danas – deset godina kasnije, ponosno se prisjećamo zajedničkog puta obilježenog trofejima, rekordima i nezaboravnim trenucima.
Devet osvojenih trofeja (šest titula prvaka, dva Kupa, Superkup) čini ga najtrofejnijim igračem u povijesti Zrinjskog, 315 službenih nastupa igračem s najviše utakmica u dresu s lentom, a 188 pogodaka uvjerljivo najboljim strijelcem u povijesti Kluba....
Kapetan! Lider! Legenda! NB99!
Devet osvojenih trofeja (šest titula prvaka, dva Kupa, Superkup) čini ga najtrofejnijim igračem u povijesti Zrinjskog, 315 službenih nastupa igračem s najviše utakmica u dresu s lentom, a 188 pogodaka uvjerljivo najboljim strijelcem u povijesti Kluba....
Kapetan! Lider! Legenda! NB99!
Volim te bola'!
Dovode i bugarskog reprezentativca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da ne bude ko paskalev dobarov i slicni koji su nas sjebali na max.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidjećemo, CV izgleda poprilično dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nekadašnjeg, ili eto da budem kulturniji, povremenog.
Zadnji put igrao za reprezentaciju prije 2 ipo godine.
Pa čak i ova naša mizerna reprezentacija je velesila za fucking Bugarsku.
Ništa protiv momka, samo nemojte se iznenaditi ako bude flop, i Drobarov i Paskalev su kod nas došli sa konstantnom minutažom u toj ligi, i malo je reći da su razočarali.
Hoću reći, može biti top, a može biti i flop.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Joj ja lazne ne volim to su price, ali zamisli da su zenicani u toj situaciji da Crystal Palace dolazi. Ne daj Boze pa sta bi mi ovde. Ne znam da li su lazni 5 puta spomenuli CP ovi nas oprase 2 mjeseca Sarajevo dolazi u Zenicu
Zamisli da Sarajevo napravi nešto u Europi. Totalno nezamislivo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dijelili bi im apaurine po Zenici ko hurme. I sad su u toj fazi. Kamo srece da su krenuli sa medikamentoma, da se malo smire.
- FKS -
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nalozeni su haos, pjene. Udjes na njihov onaj forum to je samo prebij, udari, davi, gadjaj... to im je sva furka. Opasan seljakluk. Bice kartona ko u prici, nadam se ne i povreda.
- Shategabri
- Kontakt:
Nema veze, prvo da vas uhvatimo u mašinu, da nam postanete redovne mušterije, onda ćemo se fokusirati na Evropu.
Koševo Zapad
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Pod uslovom da je ovo tacno, upgrade na nasu trenutnu odbranu. Ne razumijem podcjenjivanje Bicakcica, covjeka koji je tolike godine proveo u njemackoj Bundesligi itd. Nikakav zalog za buducnost, jednostavno opcija da se pokrijemo ovih pola godine, eventualno + godinu u zavisnosti kako se situacija bude odvijala. Ili cete reci da je Bicakcic slabiji od Sedorfa ili Osmanovica

Galchev, kao i svi, macak u vreci, CV je ok, al teren je pokazatelj kao i za sve ostale igrace. Dolazile su u ovu ligu i zvijezde i zvjezdice pa se nisu proslavile. U svakom slucaju dobro je imati dvije opcije na beku, troupee to nije. Odinaka odigra 70min top, pa 20 ko budala
Galchev, kao i svi, macak u vreci, CV je ok, al teren je pokazatelj kao i za sve ostale igrace. Dolazile su u ovu ligu i zvijezde i zvjezdice pa se nisu proslavile. U svakom slucaju dobro je imati dvije opcije na beku, troupee to nije. Odinaka odigra 70min top, pa 20 ko budala
Trenutno korisnika/ca: Arma00, GavranBeli, LondonBlues, TETRAPAK, Venom i 41 gost.