Arma00 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 12:29
Svaki igrač može biti top, a i flop, glupa vam priča.
Činjenica da Željo ranije nije mogao doći ni u priču sa igračima poput Bičakčića, Berishe, Nastića, Galcheva, a oni sad pregovaraju sa nama, a neki su i došli.
Bičakčić je svakako prijeko potrebno iskustvo, kvalitet, znanje, i daje drugu dimenziju odbrani.
Pa naravno da svaki igrač može biti top ili flop, ali isto tako nije isto dovesti igrača iz Bugarske, i lupam sad Oreča iz Rijeke, šta misliš ko je realnije da bude flop

?
Mislim, okej transfer, za vaše uslove i potrebe, solidno.
Za Bičakčića se ne mogu složiti, igrač koji nije kročio na teren od juna, a pričamo o igraču koji ima 36 godina. Kakav god da je kvalitet, njemu treba najmanje mjesec ipo do dva da uhvati bilo kakav kontinuitet, a vama treba neko da odmah upadne u sastav i prekuca.
Možda i griješim, vidjet ćemo, znam da je održavao formu u Dubaiju koji trenira i Dugandžića koji se sa nama povezuje, kao i Lingard

Kvalitet, iskustvo, znanje, okej, ali to bi vama pomoglo najviše kad bi imao to da prenese na nekog mladog stopera, a shodno tome da vam je Šukilović jedini mladi stoper, strah me da nema kome da prenese znanje