Sport i TV
Re: Sport i TV
To je za dijasporu, kao što imaju i samo Balkan sport koji su išli na KiM.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
znam, zato se i smijem budaletini
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je preko IPTV-a, al kontam da nije na neki od operatera jos doslo, al evo objasnjeno je za koga je.Valjda ovo IPTV se moze pisat, posto ja koristim legalni IPTV.
https://www.google.com/url?sa=t&****= ... ISZdlosx0c
Akvizicija haman pa gotova, eto jos malo Arena na Telemach.
Akvizicija haman pa gotova, eto jos malo Arena na Telemach.
Uskoro će sav sportski sadržaj biti dostupan u našim EON paketima, ipak se nesto desava. Ovo možda dodje do pocetka F1. Do nedavno su pisali da nemaju nikakvih informacija za sport. Dakle vjerovatno se uskoro SK gasi za podrucje Bosne i Hercegovine.

Ima li ko problem s MojaWebTV ? Ne mogu nikako da udem 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jest lijepo gledati SK kada komentator kaže Kosovar, kao što je i pravilno.
Nije za sve pravilno. Npr. ni za državljane BiH, jer se nije priznalo to područje kao zvanična država.
Nama je i u fudbalu zabranjeno igrat s Kosovom, pi*ke iz UEFE su nam zabranili.
Komentar koji si ostavio je u skladu sa tim. A svoje rektalne aktivnosti ostavi za sebe, nisam od te fele.
Normalno da je zabranjeno kad država BiH nije među državama koje su ih priznali.
Elem, da se vratimo na temu. Sad će skoro godina dana otkad je Arena sve preuzela od programa. A ovdje se nije u stanju završiti taj proces.
Najvjerovatnije postoji mogucnost da ce arene od marta imati sav sadrzaj. Pito sam telemach prije 3 dana oni kazu da ce uskoro imati sav sadrzaj u okviru EON paketa. Prije mjesec kad sam pito za F1 navodno nemaju informacija. Ocigledno su dosli do nekih informacija što se tice sporta.Avantii je napisao/la: ↑09 feb 2026, 12:50Možda za one sa tvojim koeficijentom inteligencije na nivou sobne temperature.
Komentar koji si ostavio je u skladu sa tim. A svoje rektalne aktivnosti ostavi za sebe, nisam od te fele.Normalno da je zabranjeno kad država BiH nije među državama koje su ih priznali.
Elem, da se vratimo na temu. Sad će skoro godina dana otkad je Arena sve preuzela od programa. A ovdje se nije u stanju završiti taj proces.
- Maroon1946
- Kontakt:
Iskreno Pink Premium, Western, Movies, Action nisu bili losi kanali, nadam se da ce sad umjesto njih doci novi.Rukovodstvo BH Telecom donijelo je odluku o raskidu ugovora sa srbijanskom Pink grupacijom čime će ovi kanali prestati biti emitovani na Moja TV platformi.
I nema alternativa da imaju prava kod nas.Maroon1946 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:01Iskreno Pink Premium, Western, Movies, Action nisu bili losi kanali, nadam se da ce sad umjesto njih doci novi.Rukovodstvo BH Telecom donijelo je odluku o raskidu ugovora sa srbijanskom Pink grupacijom čime će ovi kanali prestati biti emitovani na Moja TV platformi.
- Maroon1946
- Kontakt:
BH Telecom, kako ističu, nastavlja unapređivati IPTV ponudu i kao prvi operater na domaćem tržištu uvodi VOYO platformu. Od aprila, korisnicima će biti omogućen pristup jednoj od najtraženijih streaming platformi u regiji, čime se dodatno obogaćuje sadržaj i funkcionalnost Moja TV platforme.
- Wilshere10
- Kontakt:
Hoce li sad biti niži računi kad ovo ugase? Pinku su plaćali tj mi smo plaćali.FKSzuti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:02I nema alternativa da imaju prava kod nas.Maroon1946 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:01Iskreno Pink Premium, Western, Movies, Action nisu bili losi kanali, nadam se da ce sad umjesto njih doci novi.Rukovodstvo BH Telecom donijelo je odluku o raskidu ugovora sa srbijanskom Pink grupacijom čime će ovi kanali prestati biti emitovani na Moja TV platformi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.