Bacili fotku dok su cekali bus za Zenicu hahahahah.IMResurrected je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:54Bio sam ubijedjen da se salis. Prepricavace se generacijamaNevjerovatno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- LondonBlues
- Kontakt:
A brate.. Moze li jedan dan da prodje da nas ne spomenes onako iz cista mira? Imam osjecaj da kod Duske na instrukcije ides kako pratit komsije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:30Stvarno super finta škutora jerr znaju da ne mogu napuniti sedam hiljada pa daju englezima karte. Ovo što je njima Crystal uradio to smo mi uradili Elfsborgu u Covidu kada su pustili 2500 karata prvo članovi pa što ostane u prodaju. Imali 500 članova za sat vremena im skočilo na 2000 kada se mostarska stoka počela učlanjivati. Dok su ovi skontali proš'o voz![]()
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- Shategabri
- Kontakt:
Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
To vam je najzvučniji transfer poslije ovog malog Telalovića nama.
Ne znam onda što pišete isto bi bilo da je prešao u Borac ili Zrinjski, kad se nešto slično nije desilo?!
Koševo Zapad
Tacno. To je nesto sto oni ne kontaju. Njih vodi nekakva primitivna iskonska mrznja prema svemu sto dolazi iz Sarajeva, a i nas i vas u sustini boli qrac za njih. Mislim da im upravo to smeta vise nego ista drugo. Vi se najozbiljnije trebate dobro pripaziti pogibeljnih startova i povreda veceras, a nije im strano ni da u tunelu napadaju igrace. Fudbalski, za vas je cak i dobro sto su se ovoliko nalozili. Plodjeni su istu ovakvu atmosferu napravili protiv nas prosle polusezone pa na kraju izgorili.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:54Samo što je to rivalstvo dvostrano, a ovo se samo jedna ekipa loži, a drugima je još jedna utakmica u kalendaru.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zaboravio si Laudrupa u AjaxShategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
Ne znam onda što pišete isto bi bilo da je prešao u Borac ili Zrinjski, kad se nešto slično nije desilo?!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Shategabri
- Kontakt:
Obično tako završi.Bumbaclat je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:01Tacno. To je nesto sto oni ne kontaju. Njih vodi nekakva primitivna iskonska mrznja prema svemu sto dolazi iz Sarajeva, a i nas i vas u sustini boli qrac za njih. Mislim da im upravo to smeta vise nego ista drugo. Vi se najozbiljnije trebate dobro pripaziti pogibeljnih startova i povreda veceras, a nije im strano ni da u tunelu napadaju igrace. Fudbalski, za vas je cak i dobro sto su se ovoliko nalozili. Plodjeni su istu ovakvu atmosferu napravili protiv nas prosle polusezone pa na kraju izgorili.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:54Samo što je to rivalstvo dvostrano, a ovo se samo jedna ekipa loži, a drugima je još jedna utakmica u kalendaru.
Sagore ljudi i onda ide burn-out.
Koševo Zapad
- prisonbreak
- Kontakt:
Koji si ti retardShategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nas
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove
- Threeplanetrees
Tutankamon napisao za engleze koji se učlanjuju kod vas zbog karata pa me podsjeti na nas 2021. Sve ok ne znam šta se trigeruješLondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00A brate.. Moze li jedan dan da prodje da nas ne spomenes onako iz cista mira? Imam osjecaj da kod Duske na instrukcije ides kako pratit komsije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:30Stvarno super finta škutora jerr znaju da ne mogu napuniti sedam hiljada pa daju englezima karte. Ovo što je njima Crystal uradio to smo mi uradili Elfsborgu u Covidu kada su pustili 2500 karata prvo članovi pa što ostane u prodaju. Imali 500 članova za sat vremena im skočilo na 2000 kada se mostarska stoka počela učlanjivati. Dok su ovi skontali proš'o voz![]()
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 11 feb 2026, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel se njegova slika vješala i križalaDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:03Zaboravio si Laudrupa u AjaxShategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
Ne znam onda što pišete isto bi bilo da je prešao u Borac ili Zrinjski, kad se nešto slično nije desilo?!![]()
Koševo Zapad
-
Hordas1990
- Kontakt:
Talibani su civilizovaniji od ove stoke ozracene.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:49Nevjerovatno kakva sredinaGdje je onaj nesretnik što je jučer pisao kako im KN dobija pare od grada i kantona. I onda će sutra pisati da su grupa
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Kući pa zovi tako ukućane.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04Koji si ti retardShategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
Ne znam onda što pišete isto bi bilo da je prešao u Borac ili Zrinjski, kad se nešto slično nije desilo?!![]()
covjek je iz ŠB nije iz Zenice retarde, plus koliko nam je vazan bio da je papire dobio od nas, nije RETARDE bio transfer
znaci nikakve slicnosti sa Telalovicem hahahaha retarda tobejarabi
Nebitno, tražio sam neki tako transfer u nekog premijerligaša.
Nema ga.
Nemojte onda navoditi da bi tako bilo, kad nema takvog slučaja.
Jedini slučaj je prelazak igrača u Sarajevo.
Koševo Zapad
Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nasZamolio bih vas da nas ostavite na miru
![]()
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove![]()
Ko ste bolan vi??? Koji ste vi **** pa da ste igračima toliko bitni??
Isto kao kada bi navijači Schalkea branili da im igrači idu u Bayern, Borussiju, itd. A Schalke nebitan klub, nema ih na mapi. Tako i vi.
Sto se igraca tice naravno da imaju pravo da idu gdje hoce isto ko sto i ja imam pravo da ga osuđujem zbog nacina na koji ode ili kluba u koji otisao, i pri tome mi ne trebas ni ti nit bilo ko od vas da mi daje potvrde o tome da li je to isrpavno ili ne.
Srce, čast i ponos!
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakav ba Celik, poklon kvota na dvicu 1.50
- Shategabri
- Kontakt:
Sami sebe ponižavate.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:10Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nasZamolio bih vas da nas ostavite na miru
![]()
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove![]()
Ko ste bolan vi??? Koji ste vi **** pa da ste igračima toliko bitni??
Isto kao kada bi navijači Schalkea branili da im igrači idu u Bayern, Borussiju, itd. A Schalke nebitan klub, nema ih na mapi. Tako i vi.
Sto se igraca tice naravno da imaju pravo da idu gdje hoce isto ko sto i ja imam pravo da ga osuđujem zbog nacina na koji ode ili kluba u koji otisao, i pri tome mi ne trebas ni ti nit bilo ko od vas da mi daje potvrde o tome da li je to isrpavno ili ne.
Pratiš li šta pišete po društvenim mrežama?
Pa evo ovdje ljudi objavljuju, od historijskih utakmica, bacanja na glavu, oko ovom malca se blamirate.
Koševo Zapad
Koliki im je ovo dogadjaj, govori i "PRICAT CE SE GENERACIJAMA".
Pustite ih nek uzivaju jos malo...
Pustite ih nek uzivaju jos malo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
sanjinusto
- Kontakt:
Pitari, iskreno vam zelim veceras da nabijete ove garibe jedno 5-0. Zasluzili su.
Jedno pitanje.
Obzirom da i jufke svoje domaće utakmice igraju u Zenci, da li to znači da večerašnju utakmicu možemo nazvati "Derby di Zenca" ?
Obzirom da i jufke svoje domaće utakmice igraju u Zenci, da li to znači da večerašnju utakmicu možemo nazvati "Derby di Zenca" ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
"Braćo, gostovanje koje se čeka preko deset godina. Ovaj put u kupu, ali dat će Bog da naš klub stane na noge pa da papke opet kantamo u ligi kao u ona vremena. Do tad evo idealne prilike da ih malo obiđemo", piše u najavi utakmice Sokolova
"Za sve koji niste u toku, ovo je zvanična potvrda da idemo uprkos problemima oko organizacije zbog kojih nam je posljednja dva susreta zabranjeno da pređemo Vraca. Organizovan je prevoz, a skup i tačan termin polaska biće naknadno javljen. Cijena gostovanja je 10 KM po čovjeku (prevoz + karta)".
Jesu Sokolovi nezahvalni. Zeljkan im bratski posudi igrace, potpise ugovor o saradnji, oni im ovako vrate...
Fuj
"Za sve koji niste u toku, ovo je zvanična potvrda da idemo uprkos problemima oko organizacije zbog kojih nam je posljednja dva susreta zabranjeno da pređemo Vraca. Organizovan je prevoz, a skup i tačan termin polaska biće naknadno javljen. Cijena gostovanja je 10 KM po čovjeku (prevoz + karta)".
Jesu Sokolovi nezahvalni. Zeljkan im bratski posudi igrace, potpise ugovor o saradnji, oni im ovako vrate...
Fuj
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:52izvukli smo dijete iz divljine i dali mu sansu za novi zivot

.png)