A vi ste u svemu tome samo objekat i nista vise. Historijska utakmica je zbog toga sto smo prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad imamo klub u koji se ponovo vratilo povjerenje zajednice.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:12Sami sebe ponižavate.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:10Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04
Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nasZamolio bih vas da nas ostavite na miru
![]()
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove![]()
Ko ste bolan vi??? Koji ste vi **** pa da ste igračima toliko bitni??
Isto kao kada bi navijači Schalkea branili da im igrači idu u Bayern, Borussiju, itd. A Schalke nebitan klub, nema ih na mapi. Tako i vi.
Sto se igraca tice naravno da imaju pravo da idu gdje hoce isto ko sto i ja imam pravo da ga osuđujem zbog nacina na koji ode ili kluba u koji otisao, i pri tome mi ne trebas ni ti nit bilo ko od vas da mi daje potvrde o tome da li je to isrpavno ili ne.
Pratiš li šta pišete po društvenim mrežama?
Pa evo ovdje ljudi objavljuju, od historijskih utakmica, bacanja na glavu, oko ovom malca se blamirate.
Nije historijska utakmica sto se protiv vas igra.