Premijer liga BiH - aktuelno
-
IMResurrected
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Celik ako pretenduje da bude neki faktor u bh. fudbalu ne smije sebe ovoliko ponizavati, a ovo jeste upravo ponizavanje kluba od strane njegovih vlastitih navijaca. Ispoljavanjem ovih bolesnih kompleksa sami smjestate svoj klub ispod nivoa na kojem bi htjeli da bude.
- Shategabri
- Kontakt:
Historijski plasman u četvrtfinale kupa.leo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:47Sta drugo da mi ostane pomisliti nego da je ipak vecim dijelom ovaj hajc zbog gostujuce ekipe, a ne zbog vas samih? Jer za tri puta mi izbjegavas dati konkretan odgovor zasto ovu utakmicu smatrate historijskom i okreces pricu na navijace sarajeva kojih je bilo 2500 na zadnjoj utakmici. Ok, sarajevo ima razmazene navijace, to je jasno i pticama na grani. Pricamo o vama konkretno.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:40Zasto se prethodne utskmice sa Sarajevo ne pricaju generacijama?
Zasto vas vise dolazi na gostujucu utakmicu, nego sto vas bude kuci?
Pričaće se o tome unucima.
Kad se ono plasirasmo u četvrtfinale kupa, a bili drugoligaš. To su bila vremena.
Koševo Zapad
Pa dobro ima mali dio raje koja ce doci i zbog Celika.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:33Zbog cega je bila protiv Goska? 10500?
Logicno da ova utakmica privlaci vise paznje, al ne kako se ovdje predstavlja, kao da se samo dolazi radi sarajeva..
E sta sve pročita zadnjih par stranica, tacno jedva cekam da se tivra u rupe.
Gledaj ovih iz Stočnog Sarajeva što su se pomamili.
Oni bi nekog kantali "kao nekad". Sve neki nostalgičari.
Na klixu članak.
Na klixu članak.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Danas vam godišnjica od te ivice, jel? Pa je zato historijska, aaahaaaaVenom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:19A vi ste u svemu tome samo objekat i nista vise. Historijska utakmica je zbog toga sto smo prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad imamo klub u koji se ponovo vratilo povjerenje zajednice.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:12Sami sebe ponižavate.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:10
Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"
Sto se igraca tice naravno da imaju pravo da idu gdje hoce isto ko sto i ja imam pravo da ga osuđujem zbog nacina na koji ode ili kluba u koji otisao, i pri tome mi ne trebas ni ti nit bilo ko od vas da mi daje potvrde o tome da li je to isrpavno ili ne.
Pratiš li šta pišete po društvenim mrežama?
Pa evo ovdje ljudi objavljuju, od historijskih utakmica, bacanja na glavu, oko ovom malca se blamirate.
Nije historijska utakmica sto se protiv vas igra.
Prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad igraju osminu finala kupa. Kakav poduhvat. Isto ko da su u ovih sest godina dosli od gasenja do evropskog trona.
Boze budala.
Boze budala.
1946-1987
- Shategabri
- Kontakt:
Šta li smo im mi skrivili.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Treba se znat izvuc sa te ivice. Za neke ne bi rekao da su sposobni za to, a kad smo kod toga, Mirvah u svakom trenutku moze dignut sidro i ispostavt racun sa dosta velikom cifrom za ove sezone brukanja.nokee je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:51Danas vam godišnjica od te ivice, jel? Pa je zato historijska, aaahaaaaVenom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:19A vi ste u svemu tome samo objekat i nista vise. Historijska utakmica je zbog toga sto smo prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad imamo klub u koji se ponovo vratilo povjerenje zajednice.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:12
Sami sebe ponižavate.
Pratiš li šta pišete po društvenim mrežama?
Pa evo ovdje ljudi objavljuju, od historijskih utakmica, bacanja na glavu, oko ovom malca se blamirate.
Nije historijska utakmica sto se protiv vas igra.![]()
![]()
Srce, čast i ponos!
Pisemo na dvije teme i na dva foruma boli nas qrac moze nam se. Navikni se yebayiga sta cu ti ja
Cak vam i cetnici iz bl daju podrsku, ujedinili se, a nije da niste bili i prije kao jedno
Veceras prvo Adema poslat u svlacionicu, natamburat ga ono seljacki da dobro zapamti gdje dosao, zenicki do kosti
Cak vam i cetnici iz bl daju podrsku, ujedinili se, a nije da niste bili i prije kao jedno
Veceras prvo Adema poslat u svlacionicu, natamburat ga ono seljacki da dobro zapamti gdje dosao, zenicki do kosti
Ćelik već treći mjesec prodaje 10.000 ulaznica i još uvijek ih nisu rasprodali. Skoro sam siguran da bi Sloboda rasprodala dva puta Bilino za to vrijeme. Bukvalno mole ljude da dođu na stadion. Je li ovo jedna od većih blamaža u BIH kad su navijači u pitanju?
Evo, da čujemo šta kažu neutralni posjetitelji foruma.
Evo, da čujemo šta kažu neutralni posjetitelji foruma.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Dajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:57Pisemo na dvije teme i na dva foruma boli nas qrac moze nam se. Navikni se yebayiga sta cu ti ja![]()
Veceras prvo Adema poslat u svlacionicu, natamburat ga ono seljacki da dobro zapamti gdje dosao, zenicki do kosti![]()

Ovo treba s vremena na vrijeme ponoviti. Cisto da novije generacije znaju s kakvim smradovima dijele drzavu.sanjinusto je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:39Govorite o ljudima koji su nama kad smo tamo gostovali prije 10-ak godina dizali tri prsta i psovali Markale.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:31Na zemaljskoj kugli ne postoji mjesto gdje se grad Sarajevo vise mrzi. Sredine poput BL i Sirokog Brijega su hipi komune za Zenicu. Tolika mrznja i kompleksi koje normalan ljudski um uopste ne moze da pojmi.
Postoji i jedan stariji dogadjaj, malo ko ga se sjeca. Sarajevo-Celik kad su igrali kup utakmicu odmah poslije rata, Robijasi su poceli pjevati "Bosnom lesevi plove, da li se bar jedan zove Djilda." Vasi navijaci su na kraju krenuli da ih tuku zbog te pjesme. Kasnije su ih zakamenjali i polupali im autobus.
Ko nije iskusio mrznju koju Zenica gaji prema gradu Sarajevu taj ne zna sta je mrznja. Sva ova suplja da se oni loze jer eto kao njihovom klubu ide dobro nema veze sa zivotom. Poginuce veceras jer vas mrze iz dna duse, to im je jedini motiv.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Shategabri
- Kontakt:
Dolazimo isaraj'vagh0stHZ je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:55Šta li smo im mi skrivili.![]()
Koševo Zapad
Humor na nivou ReJal Madrida, posle Tarika Filipovica, najvece legende Zenice !Dajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:41Zenica prava fudbalska sredina. Muka im je strasna, jer Celik moze samo napredovat nikako ici nazad. A ovo je tek pocetak.
Posusje 10.000
Gosk 11.000
Jufke 12.000. Cuj jufke haha.
Ko moze jos napunit stadion u drzavi pored nas. Samo navijaci Zeljeznicara, ovo ostalo gola qrcina.
Ismir ih proziva na sve strane i na kraju ih dodje 2500 to je taj Rejal sa legenja hahah. Skonto i on da je napravio zayeb, ali gotovo je sad da je nekako svoje pare izvuc.
Jedino sta valja na kosevu je teren, ostalo propalo, oronulo komunjarski onaj stadion. Treba ti dvogled da vidis kontra stranu. Rupa bez dna od stadiona
Idete li lagaaaaa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
To je to. Al hajd ti to bošnji objasni. Za par godina će ih ismijavati.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:52izvukli smo dijete iz divljine i dali mu sansu za novi zivot
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- Shategabri
- Kontakt:
Kralju, nije problem, pišite na 50, al neko bi vam trebao objasniti da ste promašili cio fudbal, da ste, kako ono Sajo reče, zalutaliDajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:57Pisemo na dvije teme i na dva foruma boli nas qrac moze nam se. Navikni se yebayiga sta cu ti ja![]()
Veceras prvo Adema poslat u svlacionicu, natamburat ga ono seljacki da dobro zapamti gdje dosao, zenicki do kosti![]()
Tema Premijer liga BiH, ti igraš Kup, kakve ti veze imaš s ovom temom?
Ako si pijan, drogiran ili šta već, onda je opravdano.
U suprotnom, da se zabrineš.
Koševo Zapad
Druže pokušavaš da opravdas nesto sto se ne može opravdati, i naravno ispadas smijesan.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:56Treba se znat izvuc sa te ivice. Za neke ne bi rekao da su sposobni za to, a kad smo kod toga, Mirvah u svakom trenutku moze dignut sidro i ispostavt racun sa dosta velikom cifrom za ove sezone brukanja.
Nije historijska jeste historijska, nije bitno. Činjenica jeste da se lozite na nas najvise moguce, da nas mrzite na max, ne razumijem zasto al hajd, a mi s vama ko i svaka druga utakmica maltene. Eto mozda malo vise naboja, ko protiv Slobode kad se igra otprilike. To je fakt. E ti sad možes nastaviti živjeti u zabludi. To s Mirvicem prepustite nama, ne sekiraj se ti za to. Ne možemo gore od vas proći kako god.
- Shategabri
- Kontakt:
Razumiju oninokee je napisao/la: ↑11 feb 2026, 15:06Druže pokušavaš da opravdas nesto sto se ne može opravdati, i naravno ispadas smijesan.
Nije historijska jeste historijska, nije bitno. Činjenica jeste da se lozite na nas najvise moguce, da nas mrzite na max, ne razumijem zasto al hajd, a mi s vama ko i svaka druga utakmica maltene. Eto mozda malo vise naboja, ko protiv Slobode kad se igra otprilike. To je fakt. E ti sad možes nastaviti živjeti u zabludi. To s Mirvicem prepustite nama, ne sekiraj se ti za to. Ne možemo gore od vas proći kako god.
Svakako nije naša stvar niti naš problem.
Koševo Zapad
Ismir kad vidi veceras atmosferu i kako se navija za svoj klub zazalit ce sto nije dosao u Zenicu, u Celik.
Covjek ih javno proziva za posjetu, da dodju da daju podrsku klubu, a oni ni mukajet. Samo znaju palamudit po forumu sta im se ne svidja, a guzicu nebi digli niposto za bilo sta.
I oni bi da se nesto pitaju, da smjenjuju nekog. E pa ne moze to tako gospodo. Doveo sam u klub osudjenog kriminalca, Ajlah je tu jos uvijek i nema namjeru da ide igdje. Imatel muda da je smjenite, ne smijete pisnut. Dosta vam popust na crno crveni sal i cao
Covjek ih javno proziva za posjetu, da dodju da daju podrsku klubu, a oni ni mukajet. Samo znaju palamudit po forumu sta im se ne svidja, a guzicu nebi digli niposto za bilo sta.
I oni bi da se nesto pitaju, da smjenjuju nekog. E pa ne moze to tako gospodo. Doveo sam u klub osudjenog kriminalca, Ajlah je tu jos uvijek i nema namjeru da ide igdje. Imatel muda da je smjenite, ne smijete pisnut. Dosta vam popust na crno crveni sal i cao
Trenutno korisnika/ca: Arma00, GavranBeli, LondonBlues, TETRAPAK i 39 gostiju.