FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otresti radioaktivne i poniziti ih. Ima li gdje prenos?
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Pocetni sastav za danas:
Banic, Gojkovic, Mujkic, Menalo, Kyeremeh, Elezi, Hujber, Ristovski, Cimirot, Kupresak, Ljajic
Banic, Gojkovic, Mujkic, Menalo, Kyeremeh, Elezi, Hujber, Ristovski, Cimirot, Kupresak, Ljajic
Saraj'vo!
Banic
Hujber-Ristovski-Gojkovic-Mujkic-Kupresak
Cimirot-Elezi
Ljajic
Menalo-Keremeh
Hujber-Ristovski-Gojkovic-Mujkic-Kupresak
Cimirot-Elezi
Ljajic
Menalo-Keremeh
-
bordobijeli
- Kontakt:
Odlican sastav.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Imat cemo hitrinu u spicu. Vjerujem da cemo ih natrpati ako ih ocepimo u prvih 20 minuta.
- jurisicduska
- Kontakt:
3-5-2 je ultraofanzivna formacija ofanzivnija od 4-4-2 a i od 4-2-3-1. Ova dva WB nece izlaziti odozgo.
3-5-2 je najofanzivnija formacija, jedino 4-2-4 je ofanzivnija, al to niko ne igra
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Iskreno, volio bih da je stavio Turkeša u špic, a Menala na lijevo krilo, gdje je uvijek igrao. Ovo je ko stvorena utakmica da Turkeš zabije koji gol i nabije samopouzdanje. Kome ce dati, ako nece ovim poluprofesionalcima.
- jurisicduska
- Kontakt:
Čuvamo jedinog napadaca za derbi utakmice :se
Utakmica ova je idealna prilika da se proba nešto drugacije. Bar ja tako mislim. Može bit mac s dvije oštrice a može bit puno benefita.
A kakve veze ima jel drugoligas ili je Zrinjski kad igramo isti sistem otkako je Cvitanovic tu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Meni ovo vise lici na 3-4-2-1. Mislim da ce Menalo igrati u liniji sa Ljajicem a Keremeh najistureniji.
U novi boj...
Formacija je slovo na papiru. Bitne su uloge i kako se krecu na terenu. Ovdje jedino što može biti problem jeste da ako se postave u dupli blok i bunker, da će morati Kuprešak biti ofanzivniji i malo više ulaziti unutra po loptu, a Ristovski isto tako, stvarati svojom kretnjom višak. 
Joj sastava
Idemo 7-0 pa stati
Idemo 7-0 pa stati
To je to. Mene je strah samo mentaliteta. Razlika u kvaliteti je ogromna a ovi ce imati podrsku i napalit ce se. Kako cemo se snaci na njihovu agresivu na pocetku utakmice je bitno. I kako ce sudija reagovati na pocetku. Hoce li im pustiti grublju igru ili ce ih smiriti kojim zutim.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:32Čuvamo jedinog napadaca za derbi utakmice :se
Utakmica ova je idealna prilika da se proba nešto drugacije. Bar ja tako mislim. Može bit mac s dvije oštrice a može bit puno benefita.
ima li slucajno negdje live stream?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laganini1986, Velaxsa i 14 gostiju.