Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znam onog treceg, moj mali ide zajedno sa njim u razred, zovu ga krezo
De merak ne seri, ovo su ti skolski.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:27Znam onog treceg, moj mali ide zajedno sa njim u razred, zovu ga krezo
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Pa bolje to nego twinkle twinkle little star
U Lakaca landu sve je normalno.
leo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:28De merak ne seri, ovo su ti skolski.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:27Znam onog treceg, moj mali ide zajedno sa njim u razred, zovu ga krezo
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
- PeppermintSA
- Kontakt:
Haj bogati, nek se djeca zabave. Došao im velikan u goste.
Nego, mene samo zanima ko je pokrenuo ovu nebuloznu pricu da su tekme FKS i čelika derbiji? Derbiji su u mjeri u kojoj su utakmice CZ i napretka iz krusevca derbiji ili tekme Dinama i osijeka, dakle nimalo.
Nego, mene samo zanima ko je pokrenuo ovu nebuloznu pricu da su tekme FKS i čelika derbiji? Derbiji su u mjeri u kojoj su utakmice CZ i napretka iz krusevca derbiji ili tekme Dinama i osijeka, dakle nimalo.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
leo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:28De merak ne seri, ovo su ti skolski.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:27Znam onog treceg, moj mali ide zajedno sa njim u razred, zovu ga krezo
Krezo ne se.ri
- Riquelme1921
- Kontakt:
Na iskustvo. Preživjeli rat pa znaju čega se dušman najviše boji kada čuje. Idi slušaj dubiozu papčino
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa ne mozete u isti recenicu sa mladjarijom sa grbavice, vama mladji do 15god izgleda. Dajte im kakav whey protein niko nema preko 50kg ili je to uslov?
Fk Željezničar.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi sto im je lafo sve smijesno, a ono jedan lik sa 4 profila
Niko na utakmici, svi se iz skole vracaju
Mamu yebali
Ipak udbaska oyebina prekucala sabanijadu
Niko na utakmici, svi se iz skole vracaju
Mamu yebali
Ipak udbaska oyebina prekucala sabanijadu
Evo rasplakao sam se.chily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:35Ne gledamo mi na djecu kao na stoku pa da ih vagamo od oka, bitni su ideali i srce od Čelika.
Fk Željezničar.
-
Hordas1990
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Sta je ovo rekli da dodju u sto vecem broju pa obuko momak sto veci broj cipela
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Valja mu pravdati zadnja dva casa.dubioza144 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:45Sta je ovo rekli da dodju u sto vecem broju pa obuko momak sto veci broj cipela
Moja okolina i geografija.
Fk Željezničar.
dubioza144 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:45Sta je ovo rekli da dodju u sto vecem broju pa obuko momak sto veci broj cipela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.