Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedini navijaci, simpatizeri i atmosfera koja se moze mjeriti sa ekipama iz Sarajeva, ostali ni blizu 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko se nafuraju ni ovo prkno od juzne tribine ne migu popunit
Najbolji navijači u državi. 
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo nek se horde ne smatraju boljima. Željine i mogu u isti saf pustit.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pričate šta god hoćete o njima daleko najbolji navijači u BiH.
Samo ne znam po kojim parametrima, ali ok.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 18:18Pričate šta god hoćete o njima daleko najbolji navijači u BiH.
Fk Željezničar.
Sta je ba ovo, odjednom prebaciss prijenos na nekakvu kosarku
Željezničar über alles
Desna strana odbrane Čelika je kritična. Tu moraju mnogo bolje, jedna lopta Ljajića će proći u prazan prostor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamislite svaku tekmu ovako pune tribine na stadionima...
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
[/quote]
Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?
Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.
[/quote]
Ja sam iz Resetnice, zivim u Sarajevu, i volim Fk Sar. Ali takodje volim i Celik jos vise. Za vreme agresije na BiH, Zenica me je ugostila. To se ne zaboravlja nikad u zivotu. Kada uhvatim slobodnog vremena, nije mi tesko u auto i gas na utakmicu, prva ljubav zaborava nema.
Kozama je to tesko objasnit, ima Celik navijaca u cijeloj BiH, a takodje i van granica drzave.
[/quote]
Dajdza lafe, zar ti ne reče nedavno da volis Sarajevo, odakle se izrodi sad ovolika mržnja prema Sarajevu?
Prvo se predstavljao kao navijač Sarajeva i simpatizer Čelika, hvalio ih iz trećeg lica, sad je ipak skontao da je samo robijaš.
Teško zenicanima ako dođe izvođenja penala na kraju, ne vole pitari baš na regularan način prolaziti na penale
Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?
Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.
[/quote]
Ja sam iz Resetnice, zivim u Sarajevu, i volim Fk Sar. Ali takodje volim i Celik jos vise. Za vreme agresije na BiH, Zenica me je ugostila. To se ne zaboravlja nikad u zivotu. Kada uhvatim slobodnog vremena, nije mi tesko u auto i gas na utakmicu, prva ljubav zaborava nema.
Kozama je to tesko objasnit, ima Celik navijaca u cijeloj BiH, a takodje i van granica drzave.
[/quote]
Dajdza lafe, zar ti ne reče nedavno da volis Sarajevo, odakle se izrodi sad ovolika mržnja prema Sarajevu?
Prvo se predstavljao kao navijač Sarajeva i simpatizer Čelika, hvalio ih iz trećeg lica, sad je ipak skontao da je samo robijaš.
Teško zenicanima ako dođe izvođenja penala na kraju, ne vole pitari baš na regularan način prolaziti na penale
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Isto ko i u Sarajevu. Mujkic im je najslabija opcija od ovih u21 igraca, cini mi se da ovi glavni igraci Ljajic ni ne igraju sa 100%, trose se koliko treba
Fk Željezničar.
Koja je razlika kad Ljajić ima loptu u nogama i bilo ko drugi na terenu.
Černobilci zvižducima dočekali skandiranje Vedranu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Zenički fašisti na skandiranje Hordi Vedranu, uzvraćaju sa zvižducima. Ne daj Bože da je ovo u Širokom bilo.
...
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, ibz, NisamIsmirMirvic, prisonbreak, Samba71 i 54 gosta.

.jpg)