Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kao i sto sam rekao. Sarajevo objektivno kvalitetnije, stvorili su vise prilika, imaju bolje igrace, 4x skuplja ekipa od Celika. Ali imamo i mi nesto, srce celicno.
Treba istaci i to da je Sarajevo odigralo niz utakmica pripremnih i jednu prvenstvenu. Ovi nasi se skupili prije 10 dana, jedna utakmica i par treninga. Ovo nam je i prilika da vidimo gdje smo u odnosu pa hajmo reci sa najskupljom ekipom u Pl.
Nije smak svijeta i ako ispadnemo, uzet lovu zaradit nesto i cekat jos mjesec dana, odradit ovih 13 tekmi i eto nas na ljeto.
Treba istaci i to da je Sarajevo odigralo niz utakmica pripremnih i jednu prvenstvenu. Ovi nasi se skupili prije 10 dana, jedna utakmica i par treninga. Ovo nam je i prilika da vidimo gdje smo u odnosu pa hajmo reci sa najskupljom ekipom u Pl.
Nije smak svijeta i ako ispadnemo, uzet lovu zaradit nesto i cekat jos mjesec dana, odradit ovih 13 tekmi i eto nas na ljeto.
Bas znaju ljudi sa centralne sta se pjeva, potpaljujes vatru bezveze, bmk i za celik i za sarajevo, al ono je zvizdanje na prvi talas navijanja, poslije toga je bio aplauz, a tebe muci nesto u zivotu kralju pa ovde ispoljavas.
Nigdje još ni jedan članak o zviždanju navijača nogometnog kluba čelik na skandiranje Vedranu... Ne želim ni zamišljati šta bi bilo kad bi se ovo u Širokom desilo.
...
A nije se dašavalo jel? Pi*ka vam materina škutorska.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
E cuj srce,prije utakmice 2 najveci derbi u drzavi,potuci cemo se gubili su i u Prijedoru,nije nerealno da ispadnu,sad odjednom slavite neku srcanost?Dajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 18:55Kao i sto sam rekao. Sarajevo objektivno kvalitetnije, stvorili su vise prilika, imaju bolje igrace, 4x skuplja ekipa od Celika. Ali imamo i mi nesto, srce celicno.
Stali ste u niski blok sa sve 11 fudbalera,citav stadion huci ako se dodje do centra a ako se isti predje sto je bio slucaj 3 put u prvom pol ustajete na noge,igrate ko zadnje pickurine nadajuci se da ce mozda doci do lutrije u kojoj imate sanse za prolaz koliko i mi,nikad jadniji pristup utakmici vidio nisam
Športski pozdrav za sve u dnevnom boravku
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne shvatam zašto Pitari kritikuju Mujkića, spasio gol na početku utakmice i kreirao najbolju šansu za Sarajevo (centaršut za Elezija).
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Daj Celik frljoku da umremo od sege
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 19:00E cuj srce,prije utakmice 2 najveci derbi u drzavi,potuci cemo se gubili su i u Prijedoru,nije nerealno da ispadnu,sad odjednom slavite neku srcanost?Dajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 18:55Kao i sto sam rekao. Sarajevo objektivno kvalitetnije, stvorili su vise prilika, imaju bolje igrace, 4x skuplja ekipa od Celika. Ali imamo i mi nesto, srce celicno.
Stali ste u niski blok sa sve 11 fudbalera,citav stadion huci ako se dodje do centra a ako se isti predje sto je bio slucaj 3 put u prvom pol ustajete na noge,igrate ko zadnje pickurine nadajuci se da ce mozda doci do lutrije u kojoj imate sanse za prolaz koliko i mi,nikad jadniji pristup utakmici vidio nisam
Da ti brzinski odgovorim. Meni licno je veci merak kada dolazi Zeljeznicar, nekako bolja atmosfera realno.
Pa sta trebam ovdje palamudit da cemo vas razbit 5-0. Haha
Evo bit ce 1-0 u 91 Masic zabija.
Vjerovatno, al ne mora da bude. I 2009e je se očekivao drugačiji ishod... Hercegovci nikog se ne plaše.
...
Mi ovdje smo uz zeničkog velikana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakve šege nista Posusije nije bolje od Celika pa nisi im opuco po golu
Svaka vama cast. Zasluzujete prolazak definitivnoDajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 18:55Kao i sto sam rekao. Sarajevo objektivno kvalitetnije, stvorili su vise prilika, imaju bolje igrace, 4x skuplja ekipa od Celika. Ali imamo i mi nesto, srce celicno.
Ma sto posto.
Fk Željezničar.
Sad već gol visi u zraku, pritisnuli divovi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ne zabiju u roku od 10 minuta, ide ovo na penale
Željezničar über alles
Eh da Hamo nije sebičan ovoliko
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, ibz, NisamIsmirMirvic, prisonbreak, Samba71 i 55 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)