Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DamirT
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la DamirT » 11 feb 2026, 16:54

Specijalce FUP-a diskvalifikovali sa testa fizicke snage na onom takmicenju u Emiratima :rol: :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 17:10

ArtemisFowl je napisao/la:
11 feb 2026, 16:50

Besmisleno je raspravljati o krivici žrtve. Time se samo pravda zlo.

Ti potenciraš da su obje strane američke politike isto zlo. Plavi su vas sve doveli u Ameriku, dok su ovi doveli UN pred raspad.
Hajde elaborilaj tu prvu recenicu. Ti krenes puskom na murijasa, coj'k te rokne, ti zrtva jel? Imas li ti bilo kakve odgovornosti za svoje postupke?

Zlo ili kako hoces nazovi, jesu jer vec odavno ne rade u korist gradjanja, termin "we the people, by the people, for the people" vec odavno nema nikakvog znacenja od strane vlade. Evo oteli su tamo rafinerije/naftu od Venecule, zar zaista mislis da ce i jedan obicni gradjanin imati bilo kakve koristi od toga? Nece, nego ce korporacije, kompanije uljara itd. uzeti pare i cao.

Mene plavi nisu doveli, ja sam dosao nakon 9/11 direktno iz Sarajeva, kad su crveni mogli obustaviti sve (s pravom) pa nisu.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 17:24

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 17:10
ArtemisFowl je napisao/la:
11 feb 2026, 16:50

Besmisleno je raspravljati o krivici žrtve. Time se samo pravda zlo.

Ti potenciraš da su obje strane američke politike isto zlo. Plavi su vas sve doveli u Ameriku, dok su ovi doveli UN pred raspad.
Hajde elaborilaj tu prvu recenicu. Ti krenes puskom na murijasa, coj'k te rokne, ti zrtva jel? Imas li ti bilo kakve odgovornosti za svoje postupke?

Zlo ili kako hoces nazovi, jesu jer vec odavno ne rade u korist gradjanja, termin "we the people, by the people, for the people" vec odavno nema nikakvog znacenja od strane vlade. Evo oteli su tamo rafinerije/naftu od Venecule, zar zaista mislis da ce i jedan obicni gradjanin imati bilo kakve koristi od toga? Nece, nego ce korporacije, kompanije uljara itd. uzeti pare i cao.

Mene plavi nisu doveli, ja sam dosao nakon 9/11 direktno iz Sarajeva, kad su crveni mogli obustaviti sve (s pravom) pa nisu.
Da je narandja bila na vlasti ti nebi Amerike vidio, kako ne kontas vise :rol:
Za tu njegovu prvu recenicu, evo slike. Ovo su heroji, kako nije ovo pobio? Ovdje je trebao biti rafal po to tvoj prici

slika

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 11 feb 2026, 17:26

DamirT je napisao/la:
11 feb 2026, 16:54
Specijalce FUP-a diskvalifikovali sa testa fizicke snage na onom takmicenju u Emiratima :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo se brukaju, bolje da nisu ni otisli tamo...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 17:32

soko je napisao/la:
11 feb 2026, 17:24

Za tu njegovu prvu recenicu, evo slike. Ovo su heroji, kako nije ovo pobio? Ovdje je trebao biti rafal po to tvoj prici

[url=https://postimg.cc/Mv1vC6qg][img]https://i.postim
Pa sta? Meni je u Sarajevu bilo top, ne bi svoje dijetinstvo ni s kim mijenjao. Osim tih ratnih godina, niti sam u SA osjecao bilo kakvu diskriminaciju niti je osjecam ovdje. Niko u SA nije ni znao da nisam rodjen tu, jer sam dosao s dvije godine, nisam pricao s nekim naglaskom ili nesto, stari mi je rat proveo tu pa su mozda i pretpostavljali da smo odatle, u sustini odrastao s njima i kao oni. No, tu sam gdje sam i prosao je vec ozbiljan period 25 godina skoro, a to sta bi bilo kad bi bilo ne znam niti me interesuje pravo da ti kazem.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 11 feb 2026, 17:36

Lijek za MAGA-rce. :salut:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 17:52

CHR je napisao/la:
11 feb 2026, 17:36

Justified

Drzao je pistolj, ona razvalila staklo (znaci ni prijetnja pistoljem je nije zaustavilo), coj'k automatski pomislio da ce na njeg i reagovo.

To je i sud cini mi se rekao da je justified kao sto i jeste.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 18:16

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 17:52
CHR je napisao/la:
11 feb 2026, 17:36

Justified

Drzao je pistolj, ona razvalila staklo (znaci ni prijetnja pistoljem je nije zaustavilo), coj'k automatski pomislio da ce na njeg i reagovo.

To je i sud cini mi se rekao da je justified kao sto i jeste.
Ove kriminalce sve treba u zatvor. I komotno su mogli da pobiju bruku magaraca jer su dosli sa namjerom da objese nancy.
Al za magu su ovo heroji

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 18:21

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 17:32
soko je napisao/la:
11 feb 2026, 17:24

[url=https://postimg.cc/Mv1vC6qg][img]https://i.postim
Pa sta? Meni je u Sarajevu bilo top, ne bi svoje dijetinstvo ni s kim mijenjao. Osim tih ratnih godina, niti sam u SA osjecao bilo kakvu diskriminaciju niti je osjecam ovdje. Niko u SA nije ni znao da nisam rodjen tu, jer sam dosao s dvije godine, nisam pricao s nekim naglaskom ili nesto, stari mi je rat proveo tu pa su mozda i pretpostavljali da smo odatle, u sustini odrastao s njima i kao oni. No, tu sam gdje sam i prosao je vec ozbiljan period 25 godina skoro, a to sta bi bilo kad bi bilo ne znam niti me interesuje pravo da ti kazem.
Pa sta sta? Glasao si za narandju i mislio da si dio ovo mage. Nisi, ti si bosnjo mazlem kao i ja. Ne vole nas mage

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 11 feb 2026, 18:57

Zadnja izmjena: CHR, dana/u 11 feb 2026, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 18:57

soko je napisao/la:
11 feb 2026, 18:21

Pa sta sta? Glasao si za narandju i mislio da si dio ovo mage. Nisi, ti si bosnjo mazlem kao i ja. Ne vole nas mage
Fiction you made up to believe
Lives on a screen but it's not reality

I sto tebe toliko to tangira? Imam pravo da radim sta hocu. :kafa: Pun si predrasuda to nije odlika liberala :urnebes:

Btw. nisam maga nikad ni bio :kafa: :wave:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 feb 2026, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 11 feb 2026, 19:06

Bunny, Faruko, Anuel AA, Arcangel, Becky G, J Balvin... redovno pustam u autu. :thumbup:

Reggaeton vozi samo tako.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 19:21

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 18:57
soko je napisao/la:

I sto tebe toliko to tangira? Imam pravo da radim sta hocu. :kafa: Pun si predrasuda to nije odlika liberala :urnebes:

Normala da imas pravo da radis sta hoces. Ja pokusavam da ti objasnim neke stvari al djaba ne ide. :rol:

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 11 feb 2026, 19:23

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 18:57
soko je napisao/la:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 19:35

soko je napisao/la:
11 feb 2026, 19:21

Normala da imas pravo da radis sta hoces. Ja pokusavam da ti objasnim neke stvari al djaba ne ide. :rol:
Pa ne mozes mi objasniti kad ne shvatas (s oprostenjem), nego si sve republikance stavio pod maga. Maga su budale desnicarkske /extremi, kao sto je razlika izmedju liberala i leftist-a. Liberali su u dobroj vecini normalni ljudi, mozes s njima razmjeniti misljenje, voditi diskusiju, i sloziti se da se ne slazes. Sve normalno, nastavljate biti jarani, dok sa leftist-om nema price. Dvije extremne grupe na razlicitoj strani spektruma, odnosno budale. Da, zadnja dva puta mi se vise svidjala republikanska stranka, vidjet cemo sta nosi '28.

@chr

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 11 feb 2026, 19:58

:thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2026, 20:07

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260211163

Sad kad ovaj ponovo napravi cirkus i zadavi pet ljudi, svi će se čudom čuditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 feb 2026, 20:21

Muumii je napisao/la:
11 feb 2026, 13:52
edvaE2 je napisao/la:
11 feb 2026, 12:47
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /260210224

Da su mom, ne bi one dočekale policiju bez frakture, pa nas onda vodi sve zajedno, ali ne bi više ni jedna-nikad.
Nevezano za ovaj slučaj, prije sedmicu sam imao priliku da provedem jedan dan u vrticu poslovno, to ponašanje koje sam doživio tamo od strane djece i taj neodgoj, to je užas strašno, da dijete od 4-5 godina toj teti koja mu je vaspitacica, pun sebe, kaže šta ćeš mi ti pricat i yebem ti ja mater, nemaš mi ti šta pricat, ali hajde da je to samo jedan, doduše jedan je bio koji je psovao, a ostali su svi u fazonu ne možeš mi ništa, ne smiješ mi ništa, šta ćeš mi ti pricat. Pitam ja tu ženu šta roditelji kažu na takve stvari, pa kao ništa bukvalno, njima je to Oke. Tako da svaka priča ima dvije strane medalje, naravno osuđujem slučaj koji se desio, još ako je u pitanju i dijete sa poremećajem u razvoju, ali ne vjerujem i roditeljima 100%, realno sve su nas tjerali u cosak i šibali po rukama i svakakve stvari, a roditelji i šibali i kažnjavali, ali smo naučili i poštovati i starije i red i disciplinu i šta sve ne, a ove današnje generacije bas zbog tog popuštanja sve debil do debila.
Ma roditelji su katastrofa , evi današnji primjer . I kakvo će djete biti sutra ?

slika

slika
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 21:04

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 19:35
soko je napisao/la:
11 feb 2026, 19:21

Pa ne mozes mi objasniti kad ne shvatas (s oprostenjem), nego si sve republikance stavio pod maga. Maga su budale desnicarkske /extremi, kao sto je razlika izmedju liberala i leftist-a. Liberali su u dobroj vecini normalni ljudi, mozes s njima razmjeniti misljenje, voditi diskusiju, i sloziti se da se ne slazes. Sve normalno, nastavljate biti jarani, dok sa leftist-om nema price. Dvije extremne grupe na razlicitoj strani spektruma, odnosno budale. Da, zadnja dva puta mi se vise svidjala republikanska stranka, vidjet cemo sta nosi '28.

@chr
Ko god vjeruje narandji je maga.
Ako imas vremena i mozga, sjedi otvori oci i mozak. Nadji od Cartera koja je stranka bolje. Za sve te normala ljude kao sto ti pises. Pogledaj stocks, unemployment, gas prices, housing, schools, job creations a onda ces vidjeti ko je bolji.
Ja sam ti stavljao ovdje vise puta al ti ignorises.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 feb 2026, 21:24

Zna li neko gdje uzeti Tassimo kapsule za kafu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, Venom i 12 gostiju.