lemi_kitao je napisao/la:banovan je napisao/la:Čelik smiješan. Robijaši smiješni.
1:0 je dobar rezultat. Ostaneš naperen, nema opuštanja. 2:0 se čini kao bolji rezultat al bi se moglo desiti da se ovi naši opuste, ko biva "ta će oni", fasujemo gol na početku i belaj do kraja utakmice.
Ovako, nema zajebancije. Trebamo postići jedan gol i završili smo posao. Bojim se da ne uđe neka frljoka u Zenici. Opet, i da se to desi, nema veze, oni ne smiju primiti gol. To je dodatni pritisak na igrače Čelika. Možda ga Lazar zabije
Mi ako odigramo sličnu utakmicu oni nemaju šanse da nam zabiju gol u Zenici. Isto tako je primjetna razlika u večerašnjoj igri u odnosu na utakmice sa Slobodom, Veležom i Širokim. Šta je u pitanju, ne znam. Znam sigurno da nam ovi ne mogu ništa. Isto kao što Ibraković ne može ništa Amaru. U šest utakmica, Amar je dobio 5 a jedna je završena remijem.
Nema onog lika što je pisao hvalospjeve o Čeliku a fol navijač Želje

Baš su me oduševili Džafić, Adilović, Hadžić, Šišić, Ćulov, Semjon Milošević

Senči(op.a.nikad_izvini sada banovan), je li ti kad dođes u skolu, odgovaras za ocjenu i kaze ti uciteljica:"Senci sine, nije ovo dovoljno, ne znas ovu oblast" a ti njoj:"slusajte uciteljice, ko ste vi da mi kazete da ne znam, Amar zna najbolje"
Celik (igraci prije svega) nakon toliko godina u prilici da se bore za neki trofej, morali su podleci onakvoj atmosferi i znacaju tekme, opet su pokazali da mogu drzati neizvjesnu situaciju na terenu i da mogu igrati dobro...pogotovo je pokazao to onaj period od 55, 60 minute pa nekih desetak minuta do 70 i nase stative (nisam siguran bas koji je period ali koliko sam upratio sinoc, tu je negdje)
ROBIJASI RESPECT, mene su Robovi odusevili i brojnoscu,, ali i navijanjem, svaka cast, kapa do poda...cijelo smo ih vrijeme na jugu culi...nama je nedostajala jedna "jaca" bakljada, ali super je i ono
Navijanje nosi **** napolje, za golmana dabogda umro, zenicke picke, nasa **** itd, raja prihvata i navija, sramota na kvadrat
tekma borbena i gruba na momente, nista neobicno ne samo za nasu ligu nego za vaznost utakmice, ne zamjeram igracima ni jedne i druge ekipe na tome...nasi igraci "potegli" jace nego u nekoliko prethodnih utakmica, vidjelo se na terenu, napadacka igra u kojoj nije bilo mnogo petljanja sa loptom kao inace, sto je za pohvalu...
Celik nije stvorio prilike, ali je dobro stajao na terenu bez obzira na sve, ipak smo ih dobili samo 1:0, uz jednu 100% sansu Laze, te stativu Visce...oni nisu losi, malo podlegli atmosferi a sudija je mogao i bolje suditi...
A ti Senci, tebe nema ni u onoj subi na mom tavanu gdje se đahkad hajvani zavlace, jer u moju subu kad se hajvani zavlace postaju domace zivotinje, a ti ni to ne mozes biti...znas, konstatovali smo da si razvio kult licnosti Amara Osima, zato kultadžijo, kultas moj

hranis se postovima i razmisljenjem ljudi koji ne dijele tvoje misljenje, pravis sebe vecim i boljim navijacem, a to se vidi na temi Fk Sarajevo, Borac itd., jadno i bijedno...