FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

crnac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la crnac » 29 apr 2011, 18:24

Omar500 je napisao/la:
Baby je napisao/la:Admir Vladavić od srijede slobodan igrač ! kako bi nam dobro došao :)
To moramo iskoristiti, legao bi nam pravo, može igrati na dosta pozicija, kvalitetan je. Njega i još Murata dovesti 8-)
Pa niste Dinamo da dovodite,cuj dovesti Murata i Vladavica,sta ste se nalozili,da vam oni dodju za 1000km..vi sto visoko letite to niko ne leti...hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 apr 2011, 18:51

crnac je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Baby je napisao/la:Admir Vladavić od srijede slobodan igrač ! kako bi nam dobro došao :)
To moramo iskoristiti, legao bi nam pravo, može igrati na dosta pozicija, kvalitetan je. Njega i još Murata dovesti 8-)
Pa niste Dinamo da dovodite,cuj dovesti Murata i Vladavica,sta ste se nalozili,da vam oni dodju za 1000km..vi sto visoko letite to niko ne leti...hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
drug kao prvo raspitaj se malo kolika je najmanja plata ,a kolika najveca plata u zelji pa mlati gluposti

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 19:01

Da se malo posvetimo sutrašnjoj utakmici...Mišljenja sam da će sutra zaigrati sljedećih 11, nije mi kiša dala da odem na trening :D

slika

Izgleda da je Bogi opet nešto van terena s obzirom da u srijedu nije trenirao, valjda će biti spreman za Slaviju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 29 apr 2011, 19:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Da se malo posvetimo sutrašnjoj utakmici...Mišljenja sam da će sutra zaigrati sljedećih 11, nije mi kiša dala da odem na trening :D

slika

Izgleda da je Bogi opet nešto van terena s obzirom da u srijedu nije trenirao, valjda će biti spreman za Slaviju...
Ti bi se fakat trebao preispitat...Bez Zebe i Bešlije, a sa Čolićem ?
TM87

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 apr 2011, 19:17

ovako nece sigurno biti postavljeni vrati viscu i colica u pravcu sa svrakom i stanceskim jer takvu taktiku igra zeljo citavu sezonu u gostima
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 29 apr 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 apr 2011, 19:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Da se malo posvetimo sutrašnjoj utakmici...Mišljenja sam da će sutra zaigrati sljedećih 11, nije mi kiša dala da odem na trening :D

slika

A Jamak? :? :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 20:19

Bešlija je izašao jučer ranije jer nije dovoljno fizički spreman, Zeba na gostovanjima u posljednje vrijeme i ne igra zbog njegovog uslovno rečeno kukavičluka,a s obzirom da igramo opet u srijedu i derbi u subotu, rotacije u ekipi su logičan slijed događaja...Marković se jučer povrijedio, sutra se ne treba rizikovati...A konačno je i vrijeme da Stančeski zaigra od početka...
Ž '21!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 apr 2011, 21:06

sutra su nasi,samo Savica,STANKA i Mirka u vatru od pocetka.Mirsu ubaciti na poluvremenu i negdje oko 85 minute ako Lazo ne ubode lagano penal i to je to 0-1 ili 1-2!ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 29 apr 2011, 21:06

Baby je napisao/la: e moj banovani banuj se iz života skroz ! bezimeni navijači iz zenice su se čuli u par navrata i to samo kad su pljeskali rukama, a pjesme se ni jednom nisu čule na jugu, ja sam bio u A sektoru i baš sam pratio njihovo navijanje
i jedno pitanje za bezimene : Imate li vi makar jednu svoju pjesmu ?
Što bih se ja banovao kada ti nisi u stanju da pročitaš ko je šta napisao samo par postova iznad. Nije valjda teško pročitati postove a ne odmah poletjeti da repliciraš. Čovjek je loše citirao pa je ispalo da sam ja napisao ono što je napisao pljuvač @lemi_kitao.

Evo ko je šta napisao ;)
lemi_kitao je napisao/la:
banovan je napisao/la:Čelik smiješan. Robijaši smiješni.

1:0 je dobar rezultat. Ostaneš naperen, nema opuštanja. 2:0 se čini kao bolji rezultat al bi se moglo desiti da se ovi naši opuste, ko biva "ta će oni", fasujemo gol na početku i belaj do kraja utakmice.

Ovako, nema zajebancije. Trebamo postići jedan gol i završili smo posao. Bojim se da ne uđe neka frljoka u Zenici. Opet, i da se to desi, nema veze, oni ne smiju primiti gol. To je dodatni pritisak na igrače Čelika. Možda ga Lazar zabije :mrgreen:

Mi ako odigramo sličnu utakmicu oni nemaju šanse da nam zabiju gol u Zenici. Isto tako je primjetna razlika u večerašnjoj igri u odnosu na utakmice sa Slobodom, Veležom i Širokim. Šta je u pitanju, ne znam. Znam sigurno da nam ovi ne mogu ništa. Isto kao što Ibraković ne može ništa Amaru. U šest utakmica, Amar je dobio 5 a jedna je završena remijem.

Nema onog lika što je pisao hvalospjeve o Čeliku a fol navijač Želje :lol: Baš su me oduševili Džafić, Adilović, Hadžić, Šišić, Ćulov, Semjon Milošević :lol:

Senči(op.a.nikad_izvini sada banovan), je li ti kad dođes u skolu, odgovaras za ocjenu i kaze ti uciteljica:"Senci sine, nije ovo dovoljno, ne znas ovu oblast" a ti njoj:"slusajte uciteljice, ko ste vi da mi kazete da ne znam, Amar zna najbolje" :lol:

Celik (igraci prije svega) nakon toliko godina u prilici da se bore za neki trofej, morali su podleci onakvoj atmosferi i znacaju tekme, opet su pokazali da mogu drzati neizvjesnu situaciju na terenu i da mogu igrati dobro...pogotovo je pokazao to onaj period od 55, 60 minute pa nekih desetak minuta do 70 i nase stative (nisam siguran bas koji je period ali koliko sam upratio sinoc, tu je negdje)

ROBIJASI RESPECT, mene su Robovi odusevili i brojnoscu,, ali i navijanjem, svaka cast, kapa do poda...cijelo smo ih vrijeme na jugu culi...nama je nedostajala jedna "jaca" bakljada, ali super je i ono

Navijanje nosi **** napolje, za golmana dabogda umro, zenicke picke, nasa **** itd, raja prihvata i navija, sramota na kvadrat :oops:

tekma borbena i gruba na momente, nista neobicno ne samo za nasu ligu nego za vaznost utakmice, ne zamjeram igracima ni jedne i druge ekipe na tome...nasi igraci "potegli" jace nego u nekoliko prethodnih utakmica, vidjelo se na terenu, napadacka igra u kojoj nije bilo mnogo petljanja sa loptom kao inace, sto je za pohvalu...

Celik nije stvorio prilike, ali je dobro stajao na terenu bez obzira na sve, ipak smo ih dobili samo 1:0, uz jednu 100% sansu Laze, te stativu Visce...oni nisu losi, malo podlegli atmosferi a sudija je mogao i bolje suditi...

A ti Senci, tebe nema ni u onoj subi na mom tavanu gdje se đahkad hajvani zavlace, jer u moju subu kad se hajvani zavlace postaju domace zivotinje, a ti ni to ne mozes biti...znas, konstatovali smo da si razvio kult licnosti Amara Osima, zato kultadžijo, kultas moj :) hranis se postovima i razmisljenjem ljudi koji ne dijele tvoje misljenje, pravis sebe vecim i boljim navijacem, a to se vidi na temi Fk Sarajevo, Borac itd., jadno i bijedno...
Podebljane stvari govore da uopšte nisi bio na utakmici. O čemu mi to onda pričamo Samire Ahmedbegoviću. Jesil nahvalio Čelik prije utamkmice. Jašta si. Jesil se prosuo ko riža. Blago je rečeno da jesi. Jel treba da se poklopiš ušima i izvineš za nebuloze koje si pisao. Normalno da trebaš. Da li si ti to uradio. Bezbeli da nisi. Zašto. Patologija je u pitanju. Bolje bi ti bilo da ponekad odeš na utakmicu. Nije ti Amar Osim valjda toliko mrzak lik :mrgreen:

Sad nastavi da hvališ Čelik i spominješ hajvane :lol:

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 29 apr 2011, 21:12

ja bih samo iskoristio priliku da pozovem Covica i Milosevica da izadju malo prema centru, jer mi to prizeljkujemo.. :D Utakmica dobra, Zeljo definitivno kvalitetniji, dali gol i imali jos tri-cetri mrtve sanse, al nema veze nismo primili gol i to je najbitnije..u gostima igramo dobro tako da bi trebali donijeti Kup na Grbavicu, Celik prelos, ne znam jesu li podlegli atmosferi il sta li vec, al nisu pogledali prema golu.. sto se tice sutrasnje utakmice, mi ako osvojimo Kup, sto je realnije nego da oni osvoje i to dosta, Celikova sansa za Evropu je da mi budemo prvaci, a to ni teoretski ne mozemo bez pobjede sutra, tako da Ibrakovicu pusti bodove il ti nema Evrope... :) nadam se da cemo u sljedecem prelaznom roku dovesti kvalitetnog napadaca, jer samo tako mozemo nesto vise..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 apr 2011, 21:15

slika

a markovic ?
Za zivot cijeli!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 29 apr 2011, 21:16

plava lokomotiva je napisao/la:ja bih samo iskoristio priliku da pozovem Covica i Milosevica da izadju malo prema centru, jer mi to prizeljkujemo.. :D Utakmica dobra, Zeljo definitivno kvalitetniji, dali gol i imali jos tri-cetri mrtve sanse, al nema veze nismo primili gol i to je najbitnije..u gostima igramo dobro tako da bi trebali donijeti Kup na Grbavicu, Celik prelos, ne znam jesu li podlegli atmosferi il sta li vec, al nisu pogledali prema golu.. sto se tice sutrasnje utakmice, mi ako osvojimo Kup, sto je realnije nego da oni osvoje i to dosta, Celikova sansa za Evropu je da mi budemo prvaci, a to ni teoretski ne mozemo bez pobjede sutra, tako da Ibrakovicu pusti bodove il ti nema Evrope... :) nadam se da cemo u sljedecem prelaznom roku dovesti kvalitetnog napadaca, jer samo tako mozemo nesto vise..
Mozda sto ste toliko gladni nista ne dobijete , ne moze i jare i pare ,ako nas sutra dobijete nista od kupa 8-)
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 apr 2011, 21:27

LAW je napisao/la:
plava lokomotiva je napisao/la:ja bih samo iskoristio priliku da pozovem Covica i Milosevica da izadju malo prema centru, jer mi to prizeljkujemo.. :D Utakmica dobra, Zeljo definitivno kvalitetniji, dali gol i imali jos tri-cetri mrtve sanse, al nema veze nismo primili gol i to je najbitnije..u gostima igramo dobro tako da bi trebali donijeti Kup na Grbavicu, Celik prelos, ne znam jesu li podlegli atmosferi il sta li vec, al nisu pogledali prema golu.. sto se tice sutrasnje utakmice, mi ako osvojimo Kup, sto je realnije nego da oni osvoje i to dosta, Celikova sansa za Evropu je da mi budemo prvaci, a to ni teoretski ne mozemo bez pobjede sutra, tako da Ibrakovicu pusti bodove il ti nema Evrope... :) nadam se da cemo u sljedecem prelaznom roku dovesti kvalitetnog napadaca, jer samo tako mozemo nesto vise..
Mozda sto ste toliko gladni nista ne dobijete , ne moze i jare i pare ,ako nas sutra dobijete nista od kupa 8-)
laWe realno zeljo je u ovom trenutku za klasu bolja ekipa od celika, al zahvaljujuci raznim desavanjima u i okolo naseg saveza vi ste dosli u poziciju da pricate da ce te zelji uzeti bod(ove)
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 21:28

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: a markovic ?
Jučer je izašao zbog povrede,a pošto u srijedu dolazi Slavija, u subotu sljedeću derbi, trebalo bi ga odmoriti iz predostrožnosti...
Ž '21!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 29 apr 2011, 21:30

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
LAW je napisao/la:
laWe realno zeljo je u ovom trenutku za klasu bolja ekipa od celika, al zahvaljujuci raznim desavanjima u i okolo naseg saveza vi ste dosli u poziciju da pricate da ce te zelji uzeti bod(ove)
nisi me razumio al nema veze nako sutranje tekme ce se znati sve a to za klasu ... necu da raspravljam ne vrijedi
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 apr 2011, 21:38

Očekujem:

prvenstvo: Čelik - Željezničar 0:1
kup revanš: Čelik - Željezničar 1:1

8-)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 29 apr 2011, 21:46

1:0 je dobar rezultat. Ostaneš naperen, nema opuštanja. 2:0 se čini kao bolji rezultat al bi se moglo desiti da se ovi naši opuste, ko biva "ta će oni", fasujemo gol na početku i belaj do kraja utakmice.

Ovako, nema zajebancije. Trebamo postići jedan gol i završili smo posao. Bojim se da ne uđe neka frljoka u Zenici. Opet, i da se to desi, nema veze, oni ne smiju primiti gol. To je dodatni pritisak na igrače Čelika. Možda ga Lazar zabije :mrgreen:

Mi ako odigramo sličnu utakmicu oni nemaju šanse da nam zabiju gol u Zenici. Isto tako je primjetna razlika u večerašnjoj igri u odnosu na utakmice sa Slobodom, Veležom i Širokim. Šta je u pitanju, ne znam. Znam sigurno da nam ovi ne mogu ništa. Isto kao što Ibraković ne može ništa Amaru. U šest utakmica, Amar je dobio 5 a jedna je završena remijem.

Nema onog lika što je pisao hvalospjeve o Čeliku a fol navijač Želje :lol: Baš su me oduševili Džafić, Adilović, Hadžić, Šišić, Ćulov, Semjon Milošević :lol:

Senči(op.a.nikad_izvini sada banovan), je li ti kad dođes u skolu, odgovaras za ocjenu i kaze ti uciteljica:"Senci sine, nije ovo dovoljno, ne znas ovu oblast" a ti njoj:"slusajte uciteljice, ko ste vi da mi kazete da ne znam, Amar zna najbolje" :lol:

Celik (igraci prije svega) nakon toliko godina u prilici da se bore za neki trofej, morali su podleci onakvoj atmosferi i znacaju tekme, opet su pokazali da mogu drzati neizvjesnu situaciju na terenu i da mogu igrati dobro...pogotovo je pokazao to onaj period od 55, 60 minute pa nekih desetak minuta do 70 i nase stative (nisam siguran bas koji je period ali koliko sam upratio sinoc, tu je negdje)

ROBIJASI RESPECT, mene su Robovi odusevili i brojnoscu,, ali i navijanjem, svaka cast, kapa do poda...cijelo smo ih vrijeme na jugu culi...nama je nedostajala jedna "jaca" bakljada, ali super je i ono

Navijanje nosi **** napolje, za golmana dabogda umro, zenicke picke, nasa **** itd, raja prihvata i navija, sramota na kvadrat :oops:

tekma borbena i gruba na momente, nista neobicno ne samo za nasu ligu nego za vaznost utakmice, ne zamjeram igracima ni jedne i druge ekipe na tome...nasi igraci "potegli" jace nego u nekoliko prethodnih utakmica, vidjelo se na terenu, napadacka igra u kojoj nije bilo mnogo petljanja sa loptom kao inace, sto je za pohvalu...

Celik nije stvorio prilike, ali je dobro stajao na terenu bez obzira na sve, ipak smo ih dobili samo 1:0, uz jednu 100% sansu Laze, te stativu Visce...oni nisu losi, malo podlegli atmosferi a sudija je mogao i bolje suditi...

A ti Senci, tebe nema ni u onoj subi na mom tavanu gdje se đahkad hajvani zavlace, jer u moju subu kad se hajvani zavlace postaju domace zivotinje, a ti ni to ne mozes biti...znas, konstatovali smo da si razvio kult licnosti Amara Osima, zato kultadžijo, kultas moj :) hranis se postovima i razmisljenjem ljudi koji ne dijele tvoje misljenje, pravis sebe vecim i boljim navijacem, a to se vidi na temi Fk Sarajevo, Borac itd., jadno i bijedno...
za koga ti ustvari navijaš bolidu?
ali nema para,sve se rastalilo....

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 29 apr 2011, 21:56

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
LAW je napisao/la:
lawe po cemu si zakljucio da je zeljo bolja ekipa, na osnovu utakmice od sinoc, budi realan i reci de pre utakmica prije ove na grbi bila 100% drugacija, da vas je celik nadigrao i da je nesretno izgubio tu tekmu. ne mozes suditi na osnovu jedne utakmice ...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 29 apr 2011, 21:59

Tarantino je napisao/la:

za koga ti ustvari navijaš bolidu?

Bolidu lik realan, ti sto ne mozes da podneses sve ovo, sakrij se u rupu i trazi da ti donesu jesti...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 apr 2011, 21:59

A lave sto ti sudis prema toj jednoj utakmici u prvenstvu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.