Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Robijasi i licilo na nesto do pol vremena poslije se rasula tribina a brojka sa hordama bara bara
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Pa normalno da treba reagovati, posebno u ovakvim utakmicama. Ne treba praviti bauk oko ovoga, kao da nema ovakvih stvari na svim stadionima.b00t je napisao/la: ↑11 feb 2026, 19:44svaki pravi igrac bi ovako reagovo,pogotovo kapitenVivaLaLiberta je napisao/la: ↑11 feb 2026, 19:43Daj ba sta se cmizdri ovdje, ovoga ima na svim stadionima posebno u ovakvim utakmicama, crnja isprovocirao navijače, Horić reagovao i to je to.
Al nevjerovatno glup poklonjen penal, gdje ces onako ruku dizati.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Već su u prvoj liZi.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Hajde kao da na Koševu se ne gađaju protivnički igrači i službena lica različitim predmetima
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Meni je drago da je tako,dabogda vi godinama derbi federacije igrali vec od sljedece sezone da pocnete od mene niko sretnijiDajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 19:06strahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 19:00E cuj srce,prije utakmice 2 najveci derbi u drzavi,potuci cemo se gubili su i u Prijedoru,nije nerealno da ispadnu,sad odjednom slavite neku srcanost?Dajdza11 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 18:55Kao i sto sam rekao. Sarajevo objektivno kvalitetnije, stvorili su vise prilika, imaju bolje igrace, 4x skuplja ekipa od Celika. Ali imamo i mi nesto, srce celicno.
Treba istaci i to da je Sarajevo odigralo niz utakmica pripremnih i jednu prvenstvenu. Ovi nasi se skupili prije 10 dana, jedna utakmica i par treninga. Ovo nam je i prilika da vidimo gdje smo u odnosu pa hajmo reci sa najskupljom ekipom u Pl.
Nije smak svijeta i ako ispadnemo, uzet lovu zaradit nesto i cekat jos mjesec dana, odradit ovih 13 tekmi i eto nas na ljeto.
Stali ste u niski blok sa sve 11 fudbalera,citav stadion huci ako se dodje do centra a ako se isti predje sto je bio slucaj 3 put u prvom pol ustajete na noge,igrate ko zadnje pickurine nadajuci se da ce mozda doci do lutrije u kojoj imate sanse za prolaz koliko i mi,nikad jadniji pristup utakmici vidio nisam
Da ti brzinski odgovorim. Meni licno je veci merak kada dolazi Zeljeznicar, nekako bolja atmosfera realno.
Pa sta trebam ovdje palamudit da cemo vas razbit 5-0. Haha
Evo bit ce 1-0 u 91 Masic zabija.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Insinuacije...
Ti si mucki provokator.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Utakmica ocekivanog toka, jedan igrac Sarajeva platu ima kao kompletna ekipa Celika. Jedino sto Sarajevo moze zaliti jeste cinjenica da ne bi do sutra dali gol iz igre i da im nije penala bilo vjerovatno bi opet ispali.
Celik limitirana ekipa, vidi se stednja na igracima a i pored toga takticki odlicna utakmica. Vjerujem da ce uci u ligu, ovaj posudjeni igrac je strasno dobar
Da vidimo Veleza kojem lezi Siroki osim u kup utakmicama
Jedino sam razocaran faulovima, premalo za ovakvu utakmicu
Celik limitirana ekipa, vidi se stednja na igracima a i pored toga takticki odlicna utakmica. Vjerujem da ce uci u ligu, ovaj posudjeni igrac je strasno dobar
Da vidimo Veleza kojem lezi Siroki osim u kup utakmicama
Jedino sam razocaran faulovima, premalo za ovakvu utakmicu
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Odista čudi da ovakvo Sarajevo nije prvo na tableti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hoće li se generacijama koje dolaze pričati o ovoj utakmici?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- feniksptica
- Kontakt:
Kakvi su seljaci ovi navijaci Celika. Odron.
Iz sezone u sezonu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma kakve su im ovo transove Robijaši oduzeli i zapalili 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Drze konstantu.
Kad malo pokleknu mi osvojimo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jesul sjahali radioaktivni, hvala k.urc.u ispadoše.
Ejakulirali 2-3 puta ispuhali se i mirni narednih 5 godina.
Zbogom do nekog novog susreta.
Ejakulirali 2-3 puta ispuhali se i mirni narednih 5 godina.
Zbogom do nekog novog susreta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Plot twist
"Ljajić rastužio prepuno Bilino polje i odveo Sarajevo u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine"
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Cestitke na pobijedi
Ali jadno je ovo. Ovoliki milioni ulupani u ekipu, nije ni cudno sto im Borac bjezi 10 bodova. Nebi gola dali da se igralo dva dana. Doduse nebi ni mi.
Ali ne brinem se, Celik moze biti sve bolji i bolji i sve jaci. Vazno da smo rijesili ono zbog cega smo i otisli u kanton, i evo nas vracamo se.
Doci ce nam opet face u goste vec u augustu pa cemo se pofajtat ponovo, ovaj put jos vise pojacani.
I na kraju atmosfera, popunjene tribine sve naj naj.
Ali jadno je ovo. Ovoliki milioni ulupani u ekipu, nije ni cudno sto im Borac bjezi 10 bodova. Nebi gola dali da se igralo dva dana. Doduse nebi ni mi.
Ali ne brinem se, Celik moze biti sve bolji i bolji i sve jaci. Vazno da smo rijesili ono zbog cega smo i otisli u kanton, i evo nas vracamo se.
Doci ce nam opet face u goste vec u augustu pa cemo se pofajtat ponovo, ovaj put jos vise pojacani.
I na kraju atmosfera, popunjene tribine sve naj naj.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, mosarajvosa83, MostarNeretva i 13 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)