FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedna od naših najdražih i najslađih pobjeda.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nas je izbacivao puno gori Čelik od ovog večeras uz puno manji hype.
Ovo večeras je čisto rutiniranje, samo smo trebali u prvom poluvremenu smanjiti zajebanciju i završiti posao ali i ovako je Ok.
Menalo se mora samo malo uozbiljiti, prelahko je shvatio ovu
utakmicu.
Adem doktorski ono njegovo.
Ništa im nismo dozvolili i to je donio Cvitanovic, sigurnost, smirenost, ne strepim više da nam svaka budala može go uvaliti.
Samo nastaviti, sjetite se samo da zadnjih pet utakmica mi nismo go primili.
Celik, Radnik, Zrinjski, Zeljezenicar, Velez, Siroki.
Nekad smo sanjali o tome.
Ovo večeras je čisto rutiniranje, samo smo trebali u prvom poluvremenu smanjiti zajebanciju i završiti posao ali i ovako je Ok.
utakmicu.
Ništa im nismo dozvolili i to je donio Cvitanovic, sigurnost, smirenost, ne strepim više da nam svaka budala može go uvaliti.
Zadnja izmjena: _weella_, dana/u 11 feb 2026, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Jedva u pm, pritisak mi skocio
Mujkic, Keremeh 2 krampetine zesce nisu ni da na klupi sjede (mada je Mujkic imao 1-2 centarsuta ok ovo ostalo kriminalno)
Began usao i za 10 min ne moze da pretrci njihova 2 stopera
Greska Cvitanovica velika je bez Turkesa krenuti ovo (nemamo drugog jbg). Ostalo sto se tice igre je ok, atmosfera je njih nalozila previse pa je to izgledalo tesko. Menalo je morao jednu od one 2 da otvori utakmicu u prvom poluvremenu.
Mujkic, Keremeh 2 krampetine zesce nisu ni da na klupi sjede (mada je Mujkic imao 1-2 centarsuta ok ovo ostalo kriminalno)
Greska Cvitanovica velika je bez Turkesa krenuti ovo (nemamo drugog jbg). Ostalo sto se tice igre je ok, atmosfera je njih nalozila previse pa je to izgledalo tesko. Menalo je morao jednu od one 2 da otvori utakmicu u prvom poluvremenu.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Svaka utakmica pod Cvitanovicem je jedva bez da protivnik.bilo sta napravi pred nasim golom, dosta je bilo da primamo iz svake polusanse,kornera,slobodnog.bvsic je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:13Jedva u pm, pritisak mi skocio
prolaz je najbitniji ali i veceras smo stvorili dovoljno sansi ali lose reakcije su nas kostale promasaja.
u 1.pol Kyeremeh daje los pas Menalu koji ke ssm pred golmanom, Elezi sa 5 metara nepogadja glavom nanodlican centarsut Mujkica, Ljaljic fula sa 3 metra, Kupresak na 3 metra desnim noga kao da mu ne postoji, mislim na prvu mi ke ovo naumpalo fakat 4 zicera koja se moraju zabiti.
Sa Slogom nam treba bolja realizacija jer ce to biti ista utakmica kao ova samo sto ke Sloga 5x bolja od Celika.
od 1/4 finala idu dvije utakmice Siroki ili Velez mislim da bi nam Siroki bolje legao u dvike utakmice ali svejedno za pehar moras sve pobijedit nebitno ko ti dodje.
Nadam se da ce ovaj napadac doci jer sa Turkesom ne mozemo zavrsiti sezonu, a vidjeli smo da Kyeremeh i Menalo nisu devetke
u 1.pol Kyeremeh daje los pas Menalu koji ke ssm pred golmanom, Elezi sa 5 metara nepogadja glavom nanodlican centarsut Mujkica, Ljaljic fula sa 3 metra, Kupresak na 3 metra desnim noga kao da mu ne postoji, mislim na prvu mi ke ovo naumpalo fakat 4 zicera koja se moraju zabiti.
Sa Slogom nam treba bolja realizacija jer ce to biti ista utakmica kao ova samo sto ke Sloga 5x bolja od Celika.
od 1/4 finala idu dvije utakmice Siroki ili Velez mislim da bi nam Siroki bolje legao u dvike utakmice ali svejedno za pehar moras sve pobijedit nebitno ko ti dodje.
Nadam se da ce ovaj napadac doci jer sa Turkesom ne mozemo zavrsiti sezonu, a vidjeli smo da Kyeremeh i Menalo nisu devetke
Ma treba probut bunker sa 10 nazad, jos nemamo spica. Nista momcima ne mogu zamjerit, samo je Mujkic pao u formi bas znacajno.
I vrlo bitan detalj, mozda nismo efikasni, al zato nam bog ne moze dat gola, postali smo najcvrsca ekipa u drzavi, to me raduje.
Cestitke na prolasku, okrenut se slogi, jedna po jedna, lov na tri trofeja!!!!!
I vrlo bitan detalj, mozda nismo efikasni, al zato nam bog ne moze dat gola, postali smo najcvrsca ekipa u drzavi, to me raduje.
Cestitke na prolasku, okrenut se slogi, jedna po jedna, lov na tri trofeja!!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Po meni je trebao Turkes od prve minute. Kyeremeh nije prosao pripreme plus ne moze on ni glumiti napadaca u ovakvoj konstalaciji gdje napadas autobus jbeni.
Mozda sam ja ovdje jedini ali ja stvarno mislim da ce Turkes zabijati golove ove polusezone. Previše ga raja pljuje, lici mi na situaciju ko sa Mulahusejnovicem kad je otisao od nas pa sa Zrinjskim prekucao ligu.
Utakmica očekivana, kad ne zabijes na vrijeme dobijes nervozu. Previse prilika Menalo, Elezi, Kyeremeh, Ljajic.. Da se zabilo ides na 2 3 razlike bez problema, al jbg.. Dobro je na kraju. Bitan je prolaz.
Mozda sam ja ovdje jedini ali ja stvarno mislim da ce Turkes zabijati golove ove polusezone. Previše ga raja pljuje, lici mi na situaciju ko sa Mulahusejnovicem kad je otisao od nas pa sa Zrinjskim prekucao ligu.
Utakmica očekivana, kad ne zabijes na vrijeme dobijes nervozu. Previse prilika Menalo, Elezi, Kyeremeh, Ljajic.. Da se zabilo ides na 2 3 razlike bez problema, al jbg.. Dobro je na kraju. Bitan je prolaz.
Možda se malo trznu iz ove paralelne stvarnosti koju žive u kojoj su oni ekipa za najviši rang. Rudar i Posušje su daleko ispred njih i jedini razlog što će ući tu jednu sezonu i od toga napravit Netflix serijal je nedostatak ambicije i infrastrukture kod ostalih ekipa iz federalke.
Naši igrali viktorije ali nonšalancija u završnici nas je koštala mirnije završnice. Drago mi je što se u nastavku igraju dvije utakmice, nekako sam mirniji u dvomeču. Još jedna utakmica bez primljenog gola, al' ruku na srce nisam ni očekivao da ćemo ga primit, pribojavao sam se da će nas uvuć' u njihov poznati ciganluk pa da gledamo penale.
Sloga je prvi pravi test nakon pauze, nadam se da će do tad bit' riješeni napadač i onaj mali iz Osijeka.
Naši igrali viktorije ali nonšalancija u završnici nas je koštala mirnije završnice. Drago mi je što se u nastavku igraju dvije utakmice, nekako sam mirniji u dvomeču. Još jedna utakmica bez primljenog gola, al' ruku na srce nisam ni očekivao da ćemo ga primit, pribojavao sam se da će nas uvuć' u njihov poznati ciganluk pa da gledamo penale.
Sloga je prvi pravi test nakon pauze, nadam se da će do tad bit' riješeni napadač i onaj mali iz Osijeka.
- feniksptica
- Kontakt:
Najvaznije je zategnut odbranu, gore se ima kvaliteta da se individualno sta odradi.
Dobar pravac za sad.
Dobar pravac za sad.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Luda tekma, prava bosanska. Stvarno Celik zasluzuje da igra PL. Svaka cast na posjesti i atmosferi, ovo mi je falilo.
Idemo dalje divovi. Jos jedna bez primljenog gola. Bice tesko u Doboju
Jeli Rile dobar, iskocio mu je kliker na čelu?
Idemo dalje divovi. Jos jedna bez primljenog gola. Bice tesko u Doboju
Jeli Rile dobar, iskocio mu je kliker na čelu?
Ma nemoj zayebavatmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:14Svaka utakmica pod Cvitanovicem je jedva bez da protivnik.bilo sta napravi pred nasim golom, dosta je bilo da primamo iz svake polusanse,kornera,slobodnog.bvsic je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:13Jedva u pm, pritisak mi skocio
90% utakmica je rutinski i to potpuna dominacija kao i ova danas. Drugi je par cipela sto mi nemamo spica od Renanove prve sezone ovde. Drugi dio se slazem
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro si ti to sve rekao. Ekipa djeluje poprilicno stabilno na terenu. Nije ovo nimalo laka utakmica bila, kad protivnik ima naboj kao da je finale svega._weella_ je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:12Nas je izbacivao puno gori Čelik od ovog večeras uz puno manji hype.
utakmicu.
Prve dvije utakmice, cista desetka.
Tačno sam znao da će utakmica ovako izgledati, mi jednostavno ne znamo igrati na postavljeni dupli blok. Ovakve utakmice se moraju prije rješavati. Upravo jak napadač nam treba za ovakve utakmice. Sretno nam u nastavku.
Nadam se da Mujkic nece prismrdit prvoj postavi, Kyeremeh veceras Hebib broj 2.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa na to sam i mislio buraz, da ovo nije cudno i da je meni ovo top sto radi Cvitanovic.bvsic je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:22Ma nemoj zayebavatmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:14Svaka utakmica pod Cvitanovicem je jedva bez da protivnik.bilo sta napravi pred nasim golom, dosta je bilo da primamo iz svake polusanse,kornera,slobodnog.bvsic je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:13Jedva u pm, pritisak mi skocio
90% utakmica je rutinski i to potpuna dominacija kao i ova danas. Drugi je par cipela sto mi nemamo spica od Renanove prve sezone ovde. Drugi dio se slazem
Popis stanovnistva u Zenici je zavrsen. Seljaci mozete kuci 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovaj Celik moze odigrati jednu tekmu u sezoni ovako,da odigraju dvije tekme u Premier ligi ovako raspali bi se u tri meca,nebi meda mogli.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:23Dobro si ti to sve rekao. Ekipa djeluje poprilicno stabilno na terenu. Nije ovo nimalo laka utakmica bila, kad protivnik ima naboj kao da je finale svega._weella_ je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:12Nas je izbacivao puno gori Čelik od ovog večeras uz puno manji hype.
utakmicu.
Prve dvije utakmice, cista desetka.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Adem se zvao
Tesko gostovanje gdje bas rijetko dobijamo.Vise u BL i u Mostaru nego u Zenici uzimamo bodova.
Utakmice na ispadnje,biti ili ne biti,jedino sto je bitno jesi li prosao ili ne.
Idemo dalje,zenicani mozete se okrenuti federalnoj to sljedeceg praznika
Tesko gostovanje gdje bas rijetko dobijamo.Vise u BL i u Mostaru nego u Zenici uzimamo bodova.
Utakmice na ispadnje,biti ili ne biti,jedino sto je bitno jesi li prosao ili ne.
Idemo dalje,zenicani mozete se okrenuti federalnoj to sljedeceg praznika
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 17 gostiju.