Čovjek navija za Sarajevo, nećemo mu zamjeriti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:52FKSzuti je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:50oštetio je Sarajevo za aut u prvomanonymousHD je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:43Toliko para, toliko imena zvucnih, a dali bi gol nikad i igre. Mene bi bilo stid da ti sudija navlaci cijelu tekmu i onda ti mora svirat penal za pobjedu.![]()
![]()
novi level
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nemoj mi te socijalne price sviju ti dao fol krv a vamo J**+ sta stigne, budi smrad do kraja nemoj se pravit lazni patriota i mangup.SalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:57Jest 100 % malo vi Sarajlije zaboravljajte šta su ljudi za vas uradili u ratu i poslije pa tako olako podjebavate. Koliko je momaka poginulo kod Breze 1995 u odbrani Sarajeva? Ko je davao krv za navijače Sarajeva? Jesi li ti? Jesi **** jelde? Ja jesam **** vam materna i ti balavac dođeš pričaš o nekom psovanju, mržnji...Amco46 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:50"JARA" nema tu otrcane price to je tako niko od vas se nije ogradio od toga ima vas koji to javno podrzavaju jer su svakako smradovi, a ima vas koji potajno to podrzavate al valja dnevnicu zaradite u Sarajevu duse miSalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:42
Glup si jara. Šipci vam vode glavnu riječ u svemu i vi pričate o patriotizmu nekom i da vam se psuje. Maltretira vas ko god stigne nemoj te otrocane priče više izblijedilo.![]()
Šta, trebala je Zenica da proglasi autonomiju, i Sarajevo da proglasi autonomiju, pa da brane Bosnu, odnosno Zenicu i Sarajevo jedni za druge? Je li te sramota da nečiju pogibiju i borbu za slobodu čitave DRŽAVE prebacuješ nekome zbog fudbalske utakmice? Kakvo si ti druže dno od čovjeka sa nerazvijenim kognitivnim funkcijama. Čuj, ja sam krv darovao nekome kome je trebala, pa sam ja bolji čovjek od tebe. Sram te i stid bilo.SalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:57Jest 100 % malo vi Sarajlije zaboravljajte šta su ljudi za vas uradili u ratu i poslije pa tako olako podjebavate. Koliko je momaka poginulo kod Breze 1995 u odbrani Sarajeva? Ko je davao krv za navijače Sarajeva? Jesi li ti? Jesi **** jelde? Ja jesam **** vam materna i ti balavac dođeš pričaš o nekom psovanju, mržnji...Amco46 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:50"JARA" nema tu otrcane price to je tako niko od vas se nije ogradio od toga ima vas koji to javno podrzavaju jer su svakako smradovi, a ima vas koji potajno to podrzavate al valja dnevnicu zaradite u Sarajevu duse miSalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:42
Glup si jara. Šipci vam vode glavnu riječ u svemu i vi pričate o patriotizmu nekom i da vam se psuje. Maltretira vas ko god stigne nemoj te otrocane priče više izblijedilo.![]()
Država je jedno, humanost je drugo, a fudbal i navijačka prepucavanja su nešto treće i u njima nema mjesta za NACIONALIZAM a kamoli mržnju prema svom narodu i njihovim stradanjima.
Psovanje markala, dizanje tri prsta, smijanje na objavama za godišnjice i sl. ne može opravdati ashab a ne pišljivi Zeničanin sve da je umro koliko je krvi dao. Mrš.
Nabacuješ nekome da si ti nešto uradio a on nije, isto kao da je nisi ni dao druže, isto.
hajduk živi vječno
Isto ste djeca svaki dan raspravu nastavljate u nedogled bez ikakvog napretka u dijalogu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Doktorski objasnjeno, ali dzaba pises njima treba to nacrtat da shvate jbg..f16 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:06Šta, trebala je Zenica da proglasi autonomiju, i Sarajevo da proglasi autonomiju, pa da brane Bosnu, odnosno Zenicu i Sarajevo jedni za druge? Je li te sramota da nečiju pogibiju i borbu za slobodu čitave DRŽAVE prebacuješ nekome zbog fudbalske utakmice? Kakvo si ti druže dno od čovjeka sa nerazvijenim kognitivnim funkcijama. Čuj, ja sam krv darovao nekome kome je trebala, pa sam ja bolji čovjek od tebe. Sram te i stid bilo.SalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:57Jest 100 % malo vi Sarajlije zaboravljajte šta su ljudi za vas uradili u ratu i poslije pa tako olako podjebavate. Koliko je momaka poginulo kod Breze 1995 u odbrani Sarajeva? Ko je davao krv za navijače Sarajeva? Jesi li ti? Jesi **** jelde? Ja jesam **** vam materna i ti balavac dođeš pričaš o nekom psovanju, mržnji...
Država je jedno, humanost je drugo, a fudbal i navijačka prepucavanja su nešto treće i u njima nema mjesta za NACIONALIZAM a kamoli mržnju prema svom narodu i njihovim stradanjima.
Psovanje markala, dizanje tri prsta, smijanje na objavama za godišnjice i sl. ne može opravdati ashab a ne pišljivi Zeničanin sve da je umro koliko je krvi dao. Mrš.
Nabacuješ nekome da si ti nešto uradio a on nije, isto kao da je nisi ni dao druže, isto.
De nam baci jednu strucnu ekspertizu na danasnje meceve kupa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Delirijum na Bilinom
Nisam gledao brate nista, imao sam nekog posla i evo cekam mali Ramic (17) da debituje za Zurich
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Siperak zakacio na usi
Nigdje ludjih faca k'o u Zenici, bukvalno nigdje.
- FKS -
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
Ako je neko opsovao Markale, ismijavao godišnjice ili radio bilo šta sramno to su pojedinci. Par narkomana, par budala, par izgubljenih likova koji ne predstavljaju Zenicu. Tačka.Amco46 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:09Doktorski objasnjeno, ali dzaba pises njima treba to nacrtat da shvate jbg..f16 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:06Šta, trebala je Zenica da proglasi autonomiju, i Sarajevo da proglasi autonomiju, pa da brane Bosnu, odnosno Zenicu i Sarajevo jedni za druge? Je li te sramota da nečiju pogibiju i borbu za slobodu čitave DRŽAVE prebacuješ nekome zbog fudbalske utakmice? Kakvo si ti druže dno od čovjeka sa nerazvijenim kognitivnim funkcijama. Čuj, ja sam krv darovao nekome kome je trebala, pa sam ja bolji čovjek od tebe. Sram te i stid bilo.SalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:57
Jest 100 % malo vi Sarajlije zaboravljajte šta su ljudi za vas uradili u ratu i poslije pa tako olako podjebavate. Koliko je momaka poginulo kod Breze 1995 u odbrani Sarajeva? Ko je davao krv za navijače Sarajeva? Jesi li ti? Jesi **** jelde? Ja jesam **** vam materna i ti balavac dođeš pričaš o nekom psovanju, mržnji...
Ali je bezobrazno i kukavički generalizovati i povezivati takve ispade sa kompletnim gradom. Zenica je grad koji je dao krv za Bosnu i Hercegovinu. Grad boraca, šehidskih porodica, dobrovoljnih davalaca krvi, radnika i ljudi koji su branili DRŽAVU, ne “autonomiju”.
Država je jedno. Humanost je drugo. Fudbal je treće.
Na tribini može biti rivalstvo. Može biti prepucavanja. Ali nema mjesta za nacionalizam, vrijeđanje žrtava i mržnju prema vlastitom narodu.
Nemojte nama iz Zenice držati lekcije o Bosni. Niti o krvi. Niti o odbrani.
Ko god vrijeđa Markale ne govori u moje ime.
Ali isto tako, ko god generalizuje i pljuje po Zenici govori protiv istine.
Poštovanje prema žrtvama mora biti zajedničko.
Odgovornost je uvijek individualna.
Zenica nije par budala.
Zenica je Bosna.
I morate biti svjesni vi iz Sarajeva da nama iz Zenice smeta i vrijeđa nas kad te stvari pišete kao da smo mi u RS-u i tako se ophodite a u stvarnosti je drugačiji.
I to je to od mene.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Kakav je ovo pokemon grob ti yebem
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa ako je to tvoje iskreno razmisljanje onda nema potrebe da se svadjamo i raspravljamo, mozemo nastavit raspravu o fudbalu i utakmici o ostalom necemo jer je sve okej i posteno naboja uvijek ima kad igramo utakmice i varnica, ali nema potrebe da udaranjem na slabe tacke.SalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:20Ako je neko opsovao Markale, ismijavao godišnjice ili radio bilo šta sramno to su pojedinci. Par narkomana, par budala, par izgubljenih likova koji ne predstavljaju Zenicu. Tačka.Amco46 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:09Doktorski objasnjeno, ali dzaba pises njima treba to nacrtat da shvate jbg..f16 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:06Šta, trebala je Zenica da proglasi autonomiju, i Sarajevo da proglasi autonomiju, pa da brane Bosnu, odnosno Zenicu i Sarajevo jedni za druge? Je li te sramota da nečiju pogibiju i borbu za slobodu čitave DRŽAVE prebacuješ nekome zbog fudbalske utakmice? Kakvo si ti druže dno od čovjeka sa nerazvijenim kognitivnim funkcijama. Čuj, ja sam krv darovao nekome kome je trebala, pa sam ja bolji čovjek od tebe. Sram te i stid bilo.
Ali je bezobrazno i kukavički generalizovati i povezivati takve ispade sa kompletnim gradom. Zenica je grad koji je dao krv za Bosnu i Hercegovinu. Grad boraca, šehidskih porodica, dobrovoljnih davalaca krvi, radnika i ljudi koji su branili DRŽAVU, ne “autonomiju”.
Država je jedno. Humanost je drugo. Fudbal je treće.
Na tribini može biti rivalstvo. Može biti prepucavanja. Ali nema mjesta za nacionalizam, vrijeđanje žrtava i mržnju prema vlastitom narodu.
Nemojte nama iz Zenice držati lekcije o Bosni. Niti o krvi. Niti o odbrani.
Ko god vrijeđa Markale ne govori u moje ime.
Ali isto tako, ko god generalizuje i pljuje po Zenici govori protiv istine.
Poštovanje prema žrtvama mora biti zajedničko.
Odgovornost je uvijek individualna.
Zenica nije par budala.
Zenica je Bosna.
I morate biti svjesni vi iz Sarajeva da nama iz Zenice smeta i vrijeđa nas kad te stvari pišete kao da smo mi u RS-u i tako se ophodite a u stvarnosti je drugačiji.
I to je to od mene.
Sto se tice utakmice bili ste tvrdi protivnik i moglo je svasta bit da nije igrao rukom vas igrac.
Lijep pozdrav, izvinjavam se na mojim rijecima i sve najbolje
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Metka nisu culi pricaju pa dobro bi bilo da i niste isli.kod Breze nego da ste podrume cuvali, pojma mi nemamo kako se brani vi nas trebate nauciti,izgleda nas i nas grad odbranili svi osim nas samih, mozda da okrenemo u kontru da nismo mi branili Sarajevo sve bi palo.sta mislis o tome?Amco46 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:01Nemoj mi te socijalne price sviju ti dao fol krv a vamo **** sta stigne, budi smrad do kraja nemoj se pravit lazni patriota i mangup.SalvadorCabanas je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:57Jest 100 % malo vi Sarajlije zaboravljajte šta su ljudi za vas uradili u ratu i poslije pa tako olako podjebavate. Koliko je momaka poginulo kod Breze 1995 u odbrani Sarajeva? Ko je davao krv za navijače Sarajeva? Jesi li ti? Jesi **** jelde? Ja jesam **** vam materna i ti balavac dođeš pričaš o nekom psovanju, mržnji...
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Gledaj ti njemu labrnje
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Prototip stanovnika Serica koji dodje petkom u Zen'cu, i kupi svima sta treba za narednu sedmicu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Opet popare guslaju ovdje dok u isto vrijeme bacaju petarde na Durmu i baklje u teren, pola od ono malo vremena što su navijali je bilo psovanje Zenice, nekako su tad najglasniji.
iste te te popare nam davno poručile da umremo od gladi ali sve je to sarajevska fgr.,valjda je njima dozvoljeno pljuvati po svakom ali kad im neko vrati onda spominju svoju omiljenu riječ, komplekse. Kompleks je kad pišeš saopštenje pa se par dana poslije sagneš. Kompleks je kad uložiš milione u ekipu svake sezone da bi godinu dana prepričavao o dvadeset i kusur hiljada protiv Trnave dok u narednih deset domaćih utakmica jedva da skupiš toliko. Popare su fenomeni, u isto vrijeme imaju kompleks i više i manje vrijednosti. Druge gledaju sa visoka ali Mirvića onako s koljena ispod oka,.
Trenutno korisnika/ca: Resolute, StriktnoZlo i 22 gosta.